PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اساتید ودوستان نیاز به مشاوره دارم

n4ser
June 22nd, 2014, 12:28
دوستان من میخوام از پنل پیامک کسب درامد کنم خوب سال پیش رفتم از فرا پیامک پنل نمایندگی گرفتم خوب الان یک سال گزشته و کلی هم تیلیغات مجازی داشتیم ولی بخاطر تعرفع بالای پیامک کسی نیامد بخره الان میخوام به صورت فیزیکی اینکارو ادامه بدم یعنی اینجوری که میخوام بازاریاب جزب کنم تو روزنامه اگهی بدم برای جزب بازاریاب حالا میخوام چند تا چیز بدونم شرکت ثبت نیستیم به دلیل اینکه مالیات میگیرن به تعرفع پیامک ها افزوده میشه اصلا صرف نداره حالا به نطر شما چیکار کنم شرکت ثبت کنم بازاریاب جدب کنم از طریغ اگهی؟ یا بدن ثبت شرکت؟ ایا بازاریاب بفهمه شرکتی نیستیم حاضره کار کنه با ما؟ ایا با اگهی دادن بازاریاب پیدا میشه؟ درضمن دارای نماد اعتماد هستیم

sina
June 23rd, 2014, 13:01
دوستان من میخوام از پنل پیامک کسب درامد کنم خوب سال پیش رفتم از فرا پیامک پنل نمایندگی گرفتم خوب الان یک سال گزشته و کلی هم تیلیغات مجازی داشتیم ولی بخاطر تعرفع بالای پیامک کسی نیامد بخره الان میخوام به صورت فیزیکی اینکارو ادامه بدم یعنی اینجوری که میخوام بازاریاب جزب کنم تو روزنامه اگهی بدم برای جزب بازاریاب حالا میخوام چند تا چیز بدونم شرکت ثبت نیستیم به دلیل اینکه مالیات میگیرن به تعرفع پیامک ها افزوده میشه اصلا صرف نداره حالا به نطر شما چیکار کنم شرکت ثبت کنم بازاریاب جدب کنم از طریغ اگهی؟ یا بدن ثبت شرکت؟ ایا بازاریاب بفهمه شرکتی نیستیم حاضره کار کنه با ما؟ ایا با اگهی دادن بازاریاب پیدا میشه؟ درضمن دارای نماد اعتماد هستیم

بنظر من اگر این کارو نکنید خیلی بهتره ، چون انقدر سامانه پیامک زیاد شده که کارتون نمیگیره ! موفق باشید

modiranhosting
June 23rd, 2014, 13:37

با تعرفه پایین تر از فراپیامک بدون مالیات و ارزش افزوده در خدمتیم

Kurd Project
June 23rd, 2014, 13:47
قطعا شرکتی بهتره و بیشتر ضریب اطمینان کاربر و کار رو میبره بالا اما خب همونطوری که خودتون هم اطلاع دارید یک سری موانع میتونه سر راه تون بزاره و بدون شرکت بعید میدونم بتونید به این صورت فعالیتتون رو گسترده کنید و یک مورد هم خارج از سوالتون جواب بدم بهتره هزینه ی اضافی نکنید و در فکر تبلیغات هدفمند و همچنین کار هدفمند باشید در فضای مجازی چون در بیرون فقط عده ی کمی از سازمانها هستند که ممکنه ازتون سرویس بگیرن اون معمولا با نماد شرکتی میگیرن که بعید میدونم یه شهر اینقدر بتونه کمک کنه که اینجوری واسش تبلیغات و هزینه کنید در نتیجه بنظر بنده شرکتی پیش برید اما شیوه ی کارتون رو تغییر بدید ( منظورم خود کار نیست ) : یعنی بهتره یک کسب و کار یا چندتا سایت درست و حسابی اینترنتی درست کنید و هم از اون طریق درآمد داشته باشید و پشتیبان این کارتون باشه از لحاظ مالی و هم از جهت تبلیغات بتونه یه پشتیبانی و همکاری کامل با این کارتون داشته باشه مثلا میتونید درصورتی که قدرتش رو دارید از کار هاستینگ یا سایت طراحی استفاده کنید و شرکتیش کنید و برای سایت پیامکیتون هم استفاده کنید که اینجوری هم اعتبار بدست میارید و هم موانع کنار میرند هر چند یه خورده زمان میبره اما بنظر من اصولی تره. چون همونطوری که دوستمون اشاره کردن الان خیلی شرکت پیامکی اومده اما مهم اینه که اعتبار + کیفیت داشته باشید

emperor3508
June 23rd, 2014, 14:42
الان خیلی از سایت ها پنل پیامک ارائه میدن
اگه تعرفه هاتونو پایین بیارید و تبلیغات هدفمند داشته باشید میتونید یکی از سایت های موفق در زمینه سامانه های پیامکی باشید

n4ser
June 24th, 2014, 12:31
ممنون از نظرات دوستان ما دو مدل پنل داریم یکی فرا پیامک یکی دیگه هست تعرفع هایش خیلی پایینتر هست الان من نماد اعتماد دارم ثبت شرکت تجربه ندارم چجوریه چه مراحلی داره باید چیکار کنم هزینه داره نداره؟