من دامنه هام را معمولا از فراسو ثبت میکنم یا نمایندگی های دیگه ایی که هزینه اش کمتر از خود نیک هست .این جوری که من ثبت میکنم فقط صاحب امتیاز دامنه من هستم و رابط مالی و فنی شرکت فراسو هست.حالا سوال من اینه که میشه دامنه را جوری ثبت کنم که تمامی رابط ها اعم از صاحب امتیاز و مالی و فنی و ... با شناسه خودم باشه اما قیمتش در همین حدود نمایندگی باشه؟
من نیاز به نمایندگی دامنه ندارم چون کارم هاستینگ نیست , دامنه هایی که ثبت میکنم برای خودم هست اما میخوام تمامی رابط هاش روی شناسه خودم باشه ولی هزینه اش همون جور باشه
آیا راهی هست؟
ممنون
usahost2
June 21st, 2014, 16:29
برای اینکار باید نمایندگی بگیرید از نیک که هزینه اش بالا است تا بتوانی تمام شناسه و رابط کاربری به اسم خودت باشد
mahdi512
June 21st, 2014, 16:34
ممنون , اما گفتم که نیاز به نمایندگی ندارم .آیا راهی غیر از نمایدنگی وجود داره؟!
June 21st, 2014, 16:47
خب بعد از ثبت میتونید رابط های دامنه رو از پنل ایرنیک عوض کنید!
chaleshtor
June 21st, 2014, 16:49
به راحتی همه رابط ها رو به جز رابطتون با نیک به نام کاربری خودتون تغییر بدید
mahdi512
June 21st, 2014, 16:57
اگه این جوری بشه خیلی عالیه .الان وقتی بر روی "تغییر رابط ها " کلیک میکنم یکی صاحب امتیاز هست که اون خودم هستم و نمیشه اصلا تغییرش داد.
رابط هایی که میشه تغییر داد : رابط اداری , رابط فنی , رابط مالی هست. اگه این ها را که الان بر روی شناسه نماینده تنظیم شده رابطش را روی " خودم " تغییر بدم تمامی رابط ها به نام شناسه خودم تغییر می کنه و مشکلی پیش نمیاد؟
یکی هم" نماینده " هست که بر روی " بدون تغییر (تعریف شده) " قرار داره .دوتا گزینه دیگه هم داره : " حذف شود " و " تعریف (شناسه یا شماره قرارداد) " این را روی کدوم قرار بدم؟
یک سوال دیگه : بعد برای تمدید اگه بخوام از طریق همون نماینده تمدیدش کنم , موقعش تمدید میشه دوباره شناسه را به نماینده ایی که دامنه را ثبت کردم تغییر بدم و دامنه را تمدید کنم؟
با تشکر از دوستان
chaleshtor
June 21st, 2014, 17:05
شما رابط های مالی ، اداری ، مالی رو به خودتون تغییر بدید حتی در پنل مدیریت در نمایندگی مشکلی هم با تمدید ندارید توی همون پنل نمایندگی میتونید تمدید کنید
اگر هم مشکلی داشتید درخدمتتون هستم
پ.ن:به بخش نماینده کاری نداشته باشید
chatsaz
June 21st, 2014, 17:06
https://www.nic.ir/Contacts_Administration?domain=domin.com (https://www.nic.ir/Contacts_Administration?domain=domin.com)
از این طریق میتونی رابطه رو تغییر بدی به اسم خودت
به جا domin.com اسم دامنه خودتو بزن وارد میشه
chaleshtor
June 21st, 2014, 17:08
پیشنهادمن اینه که از داخل پنل نمایندگی این تغییرات رو انجام بدید اول که با ثبت هر دامین دیگه نخواید به پنل نیک برید
mahdi512
June 21st, 2014, 17:10
خیلی ممنون دوستان.
الان تمامی رابط ها به شناسه خودم تغییر کرد.این طوری در هویز دیگه نامی از شناسه نماینده برده نمیشه؟!
با تشکر از دوستان
chaleshtor
June 21st, 2014, 17:12
خیلی ممنون دوستان.
الان تمامی رابط ها به شناسه خودم تغییر کرد.این طوری در هویز دیگه نامی از شناسه نماینده برده نمیشه؟!
با تشکر از دوستان
بله هیچ اسمی برده نمیشه و فقط اطلاعات شما به نمایش درمیاد
mahdi512
June 21st, 2014, 17:17
پیشنهادمن اینه که از داخل پنل نمایندگی این تغییرات رو انجام بدید اول که با ثبت هر دامین دیگه نخواید به پنل نیک برید
از داخل خود پنل شرکت فراسو امتحان کردم نشد!
اول برای تغییر رابطه ها بر روی گزینه " استفاده از پروفایل موجود " و اون هم روی " اطلاعات پروفایل اصلی " هست.
وقتی تیک گزینه " اطلاعات مورد نیاز را در قسمت زیر وارد کنید " را میزنم و رابط مالی , اداری و فنی را به شناسه خودم تغییر میدم خطای زیر را میده :
Parameter value policy error - fa482-irnic, Access Denied.
اما از داخل خود نیک هیچ خطایی نداد و الان تمامی رابط ها بر روی شناسه خودم هست
chaleshtor
June 21st, 2014, 17:18
باید اونو با خود فراسو صحبت کنید
mahdi512
June 21st, 2014, 17:21
به نظرتون لازم هست؟ الان من از خود نیک که تغییر میدم , بدون خطا تمامی رابط ها به شناسه خودم تغییر میکنه.اگر مشکلی خاصی نداشته باشه , اومدن به نیک و تغییر رابط ها از نیک مشکل خاصی نیست ! البته الان هویز گرفتم هنوز شناسه ها تغییر نکرده , حتما یه مدتی باید بگذره تا شناسه ها بروز بشن!؟
با تشکر
chaleshtor
June 21st, 2014, 17:27
قاعدتا نباید طول بکشه
اگر امکان داره دامینتون رو خصوصی ارسال کنید
درمورد اینکه لازمه یا خیر،باید بگم خیر اگه میتونید برای هر دامین به سایت نیک مراجعه کنیدلازم نیست