توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند سرمایه گذار با سود عالی
Aguila*Roja
June 20th, 2014, 18:18
با عرض سلام و سخته نباشید:.
بنده به یک یا چند سرمایه گذار جهت پیشرفت در کارم نیاز دارم .
مبلغی که شما سرمایه گذار عزیز باید داشته باشید بیشتر از 600 هزار تومان باید باشد تا بتوانیم
با یکدیگر شروع به همکاری کنیم. من برای پیشرفت در 2کار که کاملا مطمئن هستم از درآمد خوب آن
نیاز به سرمایه گذار دارم . شما از نظر دریافت سود از سمت ما مطمئن باشید که هر ماه تمامی سود شما
به شما داده خواهد شد. برای دریافت اطلاعات بیشتر از دو کار همکاری خودتون و میزان سرمایه خودتون رو اعلام کنید
لطفا فقط کسانی که واقعا میتونند سرمایه گذاری کنند اعلام همکاری کنند با تشکر:. از طریق پ.خ
ULTRAWEB
June 20th, 2014, 18:24
به بانک مراجعه کنین یا شرکت های سرمایه گذاری اگر کارتون حتما بهره اقتصادی داشته باشه بهتون هرچقدر بخواین وام میدن
usahost2
June 20th, 2014, 18:27
شما در مورد پروژه خود توضیحات کافی بدهید
چه تضمینی میدهید ؟
Aguila*Roja
June 20th, 2014, 18:31
شما در مورد پروژه خود توضیحات کافی بدهید
چه تضمینی میدهید ؟
ببینید دوست عزیز گفتم . اگر واقعا میتونید سرمایه گذارید کنید یک راه ارتباطی مانند ایدی یاهو به مابدید تا صحبت کنیم راجب کار. این ایدی بنده l_bshark_l@btinternet.com
berbidvps
June 20th, 2014, 19:10
من را در یاهو اد کنید
berbid_vps
mehrshad13and11
June 20th, 2014, 19:50
عزیز همینجا بگید تا همه بدونن در چه جهتی میخواید سرمایه گزاری کنید تا شاید فرد مورد نظر پیدا شد.
اکثرا ایدی یاهو ندارن...
hamedmj
June 20th, 2014, 21:28
پ.خ بدید جزئیات رو.
Aguila*Roja
June 20th, 2014, 21:32
جزئیاتپ.خ شد
ramshad
June 21st, 2014, 09:25
رفیق 60 میلیون هم پولی نیست که بشه باهاش کار مهمی کرد. با 600 هزار تومن میخوای چی کار کنی!!!!
Aguila*Roja
June 21st, 2014, 09:55
رفیق 60 میلیون هم پولی نیست که بشه باهاش کار مهمی کرد. با 600 هزار تومن میخوای چی کار کنی!!!!
دوست عزیز:. مبلغ بیشتر از 600 هست.دوما زدم بیشتر از 600 یک سرمایه گذار هیچوقت نمیاد این مبلغ سرمایه گذاری کنه الان چند نفری که برای سرمایه گذاری گرفتیم بیشتر از 2 ملیون دادن هر کدام که روی هم جمع شدند و
مبلغ قابل توجهی بدست آمد.
company_hosting
June 21st, 2014, 10:58
دوست عزیز:. مبلغ بیشتر از 600 هست.دوما زدم بیشتر از 600 یک سرمایه گذار هیچوقت نمیاد این مبلغ سرمایه گذاری کنه الان چند نفری که برای سرمایه گذاری گرفتیم بیشتر از 2 ملیون دادن هر کدام که روی هم جمع شدند و
مبلغ قابل توجهی بدست آمد.
با سلام
لطفا اطلاعات تکمیلی را برای ما ارسال کنید
با تشکر
ramshad
June 21st, 2014, 10:59
کدوم شهری؟ ایده خوب مطمئن قابل ارزیابی بده؛ بابت سرمایه تا میلیارد خیالت تخت باشه. من تهرانم و اصلا یکی از شغلهام سرمایه گذاریه. پ خ کن.
masoudgolchin
June 21st, 2014, 11:05
اگر فکر میکنید پروژهتون سوددهی داره بهتره یک وام یک یا دو میلیونی بگیرید :)
اینطوری دیگه سرمایه گذار هم خودتون هستید و اون سودی که میخواهید به سرمایه گذار بدید رو بزارید برای پول قسطها
بعد مدتی هم کل پروژه مال خودتون میشه .
600 تومن پولی نیست که باز بخواهید به خاطرش ایدهتون رو با یکی شریک بشید :d
Aguila*Roja
June 22nd, 2014, 21:11
اگر فکر میکنید پروژهتون سوددهی داره بهتره یک وام یک یا دو میلیونی بگیرید :)
اینطوری دیگه سرمایه گذار هم خودتون هستید و اون سودی که میخواهید به سرمایه گذار بدید رو بزارید برای پول قسطها
بعد مدتی هم کل پروژه مال خودتون میشه .
600 تومن پولی نیست که باز بخواهید به خاطرش ایدهتون رو با یکی شریک بشید :d
دوست عزیز ممنون از نظرتون ولی من نظر نخواستم . خودم تمام راه هارو رفتم و به نتیجه هم رسیدم. حتما دلیلی داره که سرمایه گذاری خواستم.
- - - Updated - - -
جزئیات برای بقیه دوستان پ.خ شد
AlmaHost
June 22nd, 2014, 23:05
سلام
یه پست چند روز پیش زده شد و معلوم شد دوستان کلاه بردار و فارکس کار بودن که اوضاع این انجمن و افراد ان را هدف قرار داده بودند
البته فکر یک جارا نکرده بودند و در آخر پست بسته شد اکانت هم بن کامل شد
حال اگر شما میخواهید به سرنوشت انها دچار نشوید لطفا اگر تجارت ربطی به این انجمن دارد شفاف اعلام کنید
آدرس شماره تماس و غیره
در غیر این صورت شما اجازه نخواهید داشت نه تنها از سوی مدیران بلکه ما کاربران انجمن نیز این اجازه را نمیدهیم
هر سال تابستان که میشود از پست ها زیاد دیده ایم و بعد از تابستان عده از همکاران که نادم و زیان دیده مشغول بحث هستند
لذا به عنوان هشدار یا مسئله و دسترسی ها و تظمین ها را بیان کنید یا بی خیال انجمن هاستینگ و کاربران آن شوید
در آخر با پاسخ های بی ربط لطفا موضوع را کش ندهید
موفق وپیروز
Mr.Te0
June 23rd, 2014, 01:18
با سلام
با توجه به شروع فصل تابستان و افزایش سودجویان و سوء استفاده گران اینترنتی (( البته منظورم کلی بود و قصد جسارت ندارم)) ، لطف کنید موارد مختلف اعم از سابقه کاری ، آدرس ، شماره تماس ، شرایط کاری را در پست اول اضافه کنید تا با شفاف سازی شما کاربران با آگاهی بهتر و بیشتری تصمیم گیری داشته باشند.
با تشکر :53: