توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : عدم پینگ سرور اختصاصی با بعضی isp ها
aren
June 20th, 2014, 16:02
سلام
من 8 روز قبل سرور سایتم رو عوض کردم و الان سایت هنوز با بعضی isp ها مثل آسیاتک و پیشگامان و حتی صبانت در بعضی از شهرها مشکل داره و بالا نمیاد. خودم از شاتل استفاده می کنم و مشکلی ندارم.
درضمن همین افرادی که مشکل دارند، با ...شکن قادر به مشاهده سایت هستند.
به نظر شما مشکل از کجاست ؟ اگر مربوط به زیرساخت های کشور میشه و معلوم نیست کی درست میشه که به فکر تغییر سرور باشیم.
اساتید لطفا راهنمایی کنند.
سرور از انگلستان هست.
company_hosting
June 20th, 2014, 16:09
سلام
من 8 روز قبل سرور سایتم رو عوض کردم و الان سایت هنوز با بعضی isp ها مثل آسیاتک و پیشگامان و حتی صبانت در بعضی از شهرها مشکل داره و بالا نمیاد. خودم از شاتل استفاده می کنم و مشکلی ندارم.
درضمن همین افرادی که مشکل دارند، با ...شکن قادر به مشاهده سایت هستند.
به نظر شما مشکل از کجاست ؟ اگر مربوط به زیرساخت های کشور میشه و معلوم نیست کی درست میشه که به فکر تغییر سرور باشیم.
اساتید لطفا راهنمایی کنند.
سرور از انگلستان هست.
سلام
اگر سرور از انگلیس هست مشکل سرور هست
بعضی از ای پی ها رو در ایران بسته شده به وسیله
زیرساخت در (بعضی از ای اس پی ها ای پی رو بلاک کرده و ...)
sht-design
June 20th, 2014, 16:11
متاسفانه اینترمت ایران همین مشکل رو داره که بعضی سرویس دهنده ها به صورت موقت در بعضی ساعات روز یک آی پی یا کشوری رو باز نمیکنند
خیلی مشکل بدی هست
متاسفانه یکی از کاربران ما در سرور هتزنر هم سایت براش باز نمیشد فکر میکرد سرور داون شده و میگه سرورتون مزخرفه که سایت من هر روز قطعه!!!!
اینترنت ایران ما رو هم بد نام میکنه!
اگر از سرور ایران استفاده کنید مطمئنا این مشکلات رو نخواهید داشت وگرنه باید بسازید
AlmaHost
June 20th, 2014, 16:51
سلام
اگر سرور از انگلیس هست مشکل سرور هست
بعضی از ای پی ها رو در ایران بسته شده به وسیله
زیرساخت در (بعضی از ای اس پی ها ای پی رو بلاک کرده و ...)
سلام
آخر از شما بعید است با این سابقه انقدر سطحی و آماتور تحلیل و پاسخ دهید
؛
اگر سرور از انگلیس هست مشکل سرور هست؛ اصلا خوندین ببینید استارتر چی میگه ؟؟؟
میگویند بعضی از شهر ها و بعضی از ای اس پی ها
بعد شما میگویی ایراد از سرور است یک راست؟؟؟
مگر سرور به با بعضی از شهر ها به صورت هوشمند سروریس میدهد و به بعضی دیگر خیر؟
ایشان میگوید از ...شکن مشکلی نیست و از همه جا باز میشود این یعنی که باز مشکل از ایران است . نگند شما میفرمایید سرور داستان تحریم را فهمیده و دارد اعمال تحریم میکند
یک مقدار قبل از پاسخ فکر کنید
موفق وپیروز
لمور کاتا
June 20th, 2014, 16:59
منم همین مشکل رو دارم بازم عمو فــیلتر چی کار و زندگیمونو تعطیل کرده
تا کی قراره اینجوری باشه ؟
RoobinaServer
June 20th, 2014, 17:09
منم همین مشکل رو دارم بازم عمو فــیلتر چی کار و زندگیمونو تعطیل کرده
تا کی قراره اینجوری باشه ؟
استارتر که ذکر نکردند سایتشون چیست و از کدام کشور سرویس میگیرند.
اما طبق تجربه مشکل از بسته شدن آیپی از سمت زیر ساخت و مشکل تداخل dns ها میباشد (از سمت زیر ساخت و ISP ها).
این مشکلات فعلا بیش از یک ماهه ما داریم میبینیم و تجربه میکنیم بهترین کار فعلا میزبانی داخل کشور هست که مشکلات لود شدن و دیده شدن سایت خیلی کمتر شده نسبت به میزبانی در خارج.
یا حق
لمور کاتا
June 20th, 2014, 17:12
اقا نفست از جای گرم بلند میشه
کاربرد سرور که بالا آوردن سایت نیس هزار تا استفاده ی دیگه داره که سرور ایران براش مناسب نیس نمونش دانلود آپلود
قطعا بهترین کار میزبانی گرفتن از داخل کشور نیس
RoobinaServer
June 20th, 2014, 17:20
اقا نفست از جای گرم بلند میشه
کاربرد سرور که بالا آوردن سایت نیس هزار تا استفاده ی دیگه داره که سرور ایران براش مناسب نیس نمونش دانلود آپلود
قطعا بهترین کار میزبانی گرفتن از داخل کشور نیس
بنده پاسخ استارتر را دادم که مشکل نشناختن سایتشون را داشتند که شما هم گفتید مشکل ایشون را دارید.
مشکل ایشون لود سایت هست نه مشکلاتی که شما ذکر کردید و برای لود سایت 100% میزبانی داخل راه حل میباشد.
برای مشکلات شما هم راه حل های دیگر هست.
موفق باشید
یا حق
wanener
June 21st, 2014, 01:12
سلام
ایا نتیجه traceroute را از نقاطی که به سرور دسترسی ندارید بررسی نموده اید
در کدام هاپ دچار مشکل می شود ؟
ایا با زیرساخت در خصوص مشکل تماس گرفته اید ؟