ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بک آپ از کانفیگ های انجام شده در سرور

amirazizi
June 19th, 2014, 23:43
سلام.خسته نباشید

من ی سرور مجازی دارم که کامل کانفیگ شده.کنترل \نلم هم دایرکت ادمین و سیستم عاملم centos هست.همچنین از لایت اسپید استفاده می کنم.
دوستان کسی می دونه چطوری می تونم از کانفیگ های انجام شده بک ا‍پ بگیرم تا بتونم توی سرور دیگه هم نصب کنم؟؟؟؟

متشکرم

GEO
June 19th, 2014, 23:59
سلام.خسته نباشید

من ی سرور مجازی دارم که کامل کانفیگ شده.کنترل \نلم هم دایرکت ادمین و سیستم عاملم centos هست.همچنین از لایت اسپید استفاده می کنم.
دوستان کسی می دونه چطوری می تونم از کانفیگ های انجام شده بک ا‍پ بگیرم تا بتونم توی سرور دیگه هم نصب کنم؟؟؟؟

متشکرم
اگر قصد انتقال دارید بگید با vcenter سرورتون رو انتقال بدن که کانفیگها دست نخوره و در آخر فقط نیاز به تغییر Ip خواهید داشت

از تنظیمات دایرکت ادمین میتونید فایل بکاپ تهیه کنید اما بقیه کانفیگها رو یکی یکی باید فایلهای کانفیگ رو ذخیره کنید و در صورت نیاز با تغییر آی پی در سرور جدید ذخیره کنید
به عنوان مثال برای برداشتن کانفیگ csf از مسیر زیر فایل کانفیگ رو روی سیستم ذخیره کنید

etc/csf/csf.conf

البته باید تغییر پورتها رو مد نظر داشته باشید

ویا فایل my.cnf برای بهینه سازی mysql و .....

به این شکل نیست که شما یک بکاپ بگیرید و روی سرور دیگه ریستور کنید

ULTRAWEB
June 20th, 2014, 02:39
برای کل کانفیگ ها برای یک تمپلیت بگیرین اونم خودتون نمیتونین بگیرین مدیر سرور باید بگیره بده به شما

mahdiazarnia
June 20th, 2014, 02:41
از vmware یک تمپلیت بگیرید و انتقال بدید به سرور جدید
فقط کافیه ip تغییر بدید

nimafire
June 20th, 2014, 10:55
عملا شما امکان پشتیبان گیری از کانفیگ های انجام شده را ندارید
مگر مواردی که دوستان ذکر کردند همچون
etc/csf/csf.conf
اگر سرور مجاز یکار میکنید تمپلیت بگیرید و به سرو رجدید انتقال بدید

کانفیگ های کلی، سیستم فایل ها را نیز تغییر میدهد.
فردی که برای شما کانفیگ انجام داده است میداند جه تغییراتی انجام داده

javadezati
June 20th, 2014, 22:35
سلام
تمپلت پیشنهاد میشه
با مدیر مورد نظر صحبت کنید به شما تمپلت بدهند و آن تمپلت را به مدیر سرور جدید بدهید تا نصب کنند
در این حالت هیچ کانفیگی به جزء آی پی تغییر نخواهد کرد
با تشکر