توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : خرید ماژول های x file sharing
amirreza p
June 19th, 2014, 23:27
سلام
من افزونه های ایکس فایل شیرینگ رو با قیمت ارزون میخوام(همشون رو)
اگر کسی داره بگه
ممنون
Ahmad110
June 19th, 2014, 23:34
شما اسكريپتتون لايسنس داره يا نول شده هستش ؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
amirreza p
June 20th, 2014, 00:02
شما اسكريپتتون لايسنس داره يا نول شده هستش ؟
لیسانس دار هست
Ahmad110
June 20th, 2014, 00:07
خب شما چطور ميخواين ماژولها رو از ديگران بخرين ؟
تا حالا واسه اين سيستم ماژول خريدين ؟
اين سيستم همه ماژولها رو تو خودش داره و وقتي از شركت سيب سافت لايسنس ماژولي رو ميخريد ، اونا به شما يه سريال كي جديد ميدن كه تو سيستم وارد ميكنيين و اسكريپت +ماژول(هاي) خريده شده فعال ميشن
amirreza p
June 20th, 2014, 01:12
شاید من از کلمه اشتباه استفاده کردم
این عکس رو ببینید
21058
من همه ی این ها رو برای دودامنه میخوام
من اصلا از این سیستم ماژول نخریدم
فکر نمیکنم توی اسکریپتی که دارم ماژول باشه
Ahmad110
June 20th, 2014, 01:53
دوست عزيز ، همه ماژولها همراه اسكريپت اصلي هستش اما بستگي به لايسنس شما ، فعال يا غيرفعال هستن .
وقتي شما لايسنس اين اسكريپت رو ميخرين ، ( فقط لايسنس اسكريپت ، بدون هيچ ماژولي ) شركت سيب سافت به شما يه پنل كاربري ميده كه ميتونيد اونجا دامنه مورد نظر رو ثبت كنيد و براش لايسنس كي توليد ميشه . حالا شما ١ ماه ديگه تصميم ميگيريد ماژول ليچر رو بخريد ، بعد از خريد تو پنلتون لايسنس كي آپديت ميشه و وقتي شما اون لايسنس كي رو از قسمت مديريت اسكريپت تغيير ميديد ، اون ماژول بلافاصله فعال ميشه ، بدون اينكه شما فايلي رو به سرور خودتون منتقل كنيد .
اميدوارم منظورمو واضح رسونده باشم .
babelirani
June 20th, 2014, 02:00
دوست عزيز ، همه ماژولها همراه اسكريپت اصلي هستش اما بستگي به لايسنس شما ، فعال يا غيرفعال هستن .
وقتي شما لايسنس اين اسكريپت رو ميخرين ، ( فقط لايسنس اسكريپت ، بدون هيچ ماژولي ) شركت سيب سافت به شما يه پنل كاربري ميده كه ميتونيد اونجا دامنه مورد نظر رو ثبت كنيد و براش لايسنس كي توليد ميشه . حالا شما ١ ماه ديگه تصميم ميگيريد ماژول ليچر رو بخريد ، بعد از خريد تو پنلتون لايسنس كي آپديت ميشه و وقتي شما اون لايسنس كي رو از قسمت مديريت اسكريپت تغيير ميديد ، اون ماژول بلافاصله فعال ميشه ، بدون اينكه شما فايلي رو به سرور خودتون منتقل كنيد .
اميدوارم منظورمو واضح رسونده باشم .
والا تا جایی که بنده فهمیدم
ایشون ماژول ها رو میخوان ولی به نحوی که ارزون تر در بیاد براشون
ولی استارتر عزیز وقتی لیسانس اورجینال خریدید امکانش نیست به هیچ وجه ماژول هارو از جایی دیگه غیر از سایت اصلی بخرید در صورتی که همچین کاری رو بکنید باید اسکریپت نال شده باشه
Ahmad110
June 20th, 2014, 10:55
والا تا جایی که بنده فهمیدم
ایشون ماژول ها رو میخوان ولی به نحوی که ارزون تر در بیاد براشون
ولی استارتر عزیز وقتی لیسانس اورجینال خریدید امکانش نیست به هیچ وجه ماژول هارو از جایی دیگه غیر از سایت اصلی بخرید در صورتی که همچین کاری رو بکنید باید اسکریپت نال شده باشه
دقيقا منظور بنده هم همينه و اسكريپت لايسنس شده رو نميشه دور زد .
amirreza p
June 20th, 2014, 12:55
ممنون
همه چی رو فهمیدم
--------------------------لطفا به این سوال هم جواب بدین(سوال دوستم هست)------------------------------
اگر من لیسانس این اسکریپت رو به همراه ماژول هاش بخرم فقط میشه برای یه دامین استفاده کرد؟
ممنون
Ahmad110
June 20th, 2014, 14:06
بله دوست عزيز هر لايسنس كي فقط براي يك دامنه هستش و بعد از ثبت دامنه تو پنل ، لايسنس كي براش ايجاد ميشه .
حتي اگه شما بعدا تصميم بگيريد كه دامنه اصلي رو تغيير بديد ، بايد هزينه ٤٠ دلاري براش پرداخت كنيد
parsa7
June 21st, 2014, 16:46
شما برای یک دامنه میتونید یک لایسنس بخرید و بعد از نصب از قسمت تنظیمات اسکریپت میتونید ماژول های دلخواهتون رو تیک بزنید و خرید کنید که بطور خودکار روی اسکریپت شما فعال میشن