PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : دانلود یا export کردن دیتابیس با حجم کمی زیاد

sarmadi_saeid
June 19th, 2014, 19:46
سلام
من به یک سرور دسترسی روت دارم . وقتی می خوام از یکی از یوزرهاش دیتابیس رو دانلود کنم، از phpmyadmin یا از بکاپ ویزارد ناقص دانلود میشه و با حجم خیلی کمتر از حجم اصلیش . حدود 25 مگ هست که با 3 مگ دانلود میشه که ناقصه !
فول بکاپ هم می گیرم توش دیتابیس حجمش زیر 1 کیلوبایت هست !
میشه بگید چیکار کنم ؟ از ssh هم می تونم دیتابیس رو به صورت یک فایل تو هاست بزارم و بعد دانلود کنم ؟

tebyan
June 19th, 2014, 19:53
سلام و خسته نباشین از برنامه mysqldumperاستفاده کنین و به راحتی ازدیتابیستون بک اپ بگیرین
نحوه ی کارش هم بارها در انجمن بحث شده و توضیح داده شده است موفق باشین دوست گرامی

Nicdata
June 19th, 2014, 19:54
از mysqldumper استفاده کنید

twohost
June 19th, 2014, 20:04
21051
با سلام دوست عزیز
من یه اسکریپتی دارم که وقتی آدرس فایل رو میدی اطلاعات رو انتقال میده به محل خودش در هاست
این فایل ضمیمه شده
موفق باشید
ابتدا فول بک آپ بگیرید سپس انتقال بدید

mahdiazarnia
June 19th, 2014, 20:05
از mysqldump استفاده کنید با کد زیر
mysqldump -u root -ppassword dbname> name.sql

␑ Deev ␑
June 19th, 2014, 20:07
بهترین کار این هست از طریق ssh ایمپورت انجام بدید

nimafire
June 19th, 2014, 20:34
mysqldump -u username -p database_name > dbname.sql

مقادیر username و database_name را تغییر دهید بر اساس دیتابیسی که مایل به گرفتن پشتیبان از ان هستید

sarmadi_saeid
June 19th, 2014, 20:46
mysqldumper این ارور رو میده بعد از زدن دکمه شورع بکاپ
(1286) Unknown storage engine 'InnoDB'

- - - Updated - - -

mysqldump -u username -p database_name > dbname.sql

مقادیر username و database_name را تغییر دهید بر اساس دیتابیسی که مایل به گرفتن پشتیبان از ان هستید
mysqldump: Got error: 1286: Unknown storage engine 'InnoDB' when using LOCK TABLES

بعد از اینکه پسورد روت رو میزنم این رو میده

sarmadi_saeid
June 19th, 2014, 20:56
21051
با سلام دوست عزیز
من یه اسکریپتی دارم که وقتی آدرس فایل رو میدی اطلاعات رو انتقال میده به محل خودش در هاست
این فایل ضمیمه شده
موفق باشید
ابتدا فول بک آپ بگیرید سپس انتقال بدید
نوشتم که حتی توی فول بکاپ دیتابیس ها حجمشون 0 کیلوبایت هست !

a.e
June 20th, 2014, 14:45
از phpmyadmin به صورت مستقیم export میکنید نیز مشکل داره ؟

منترل پنل مورد استفاده چی هست ؟

OmidX
June 20th, 2014, 14:46
سلام
من به یک سرور دسترسی روت دارم . وقتی می خوام از یکی از یوزرهاش دیتابیس رو دانلود کنم، از phpmyadmin یا از بکاپ ویزارد ناقص دانلود میشه و با حجم خیلی کمتر از حجم اصلیش . حدود 25 مگ هست که با 3 مگ دانلود میشه که ناقصه !
فول بکاپ هم می گیرم توش دیتابیس حجمش زیر 1 کیلوبایت هست !
میشه بگید چیکار کنم ؟ از ssh هم می تونم دیتابیس رو به صورت یک فایل تو هاست بزارم و بعد دانلود کنم ؟

از MySQLDumper استفاده کنید ، شخصا تا 2G دیتابیس (vBulletin) رو بدون مشکل باهاش ریستور کردم ...

MySQLDumper - Backup your MySQL-Database (e.g. forum, guestbooks and online shops) (http://www.mysqldumper.net)