بنده مدتی هست که سایتم رو به هاست جدید منتقل کردم ولی از روزی که این کار رو انجام دادم علارغم بهینه سازی هایی که روی سایت هم انجام دادم و هر روز سایت رو بروز نگه داشتم رنک الکساایران سایت در حال کاهش هست بطوری که در عرض 3 هفته این رنک از 4000 به 6600 رسیده . پیش از این حتی اگر سایت رو آپدیت هم نمی کردم مشکلی نبود و رنک الکسا افزایش پیدا می کرد !
دوستان لطفا راهنمایی کنیدچطور می تونم این مشکل رو برطرف کنم
سیستم های مورد استفاده بنده
1. سیستم وردپرس برای سایت
2. ویبولتین برای تالار گفتمان
3.کلیجا برای آپلودسنتر
June 18th, 2014, 16:02
با هاست ترکر سایت خودتون بررسی کنید :
HostTracker monitoring service (http://www.host-tracker.com)
از همه کشور ها دسترسی به سایتتون امکان پذیره؟
a.e
June 18th, 2014, 16:06
پس از انتقال سایت معمولاً بین 1 تا 2 هفته این مشکل وجود دارد و برطرف میشود.
hamedmj
June 18th, 2014, 16:11
الکسا کاهش پیدا کنه خوبه
زیاد بشه بده.
لغات رو برعکس به کار میبرید :)
fadakweb
June 18th, 2014, 17:14
با هاست ترکر سایت خودتون بررسی کنید :
HostTracker monitoring service (http://www.host-tracker.com)
از همه کشور ها دسترسی به سایتتون امکان پذیره؟
با سلام
بررسی کردم مشکل خاصی نداشت . آدرس سایت
ایران باز | مرجع دانلود شبکه های اجتماعی ایرانیان (http://iranbuzz.ir)
آیا احتمال داره در قسمت افزونه های سئو وردپرس مثل all in one seo مشکلی پیش اومده باشه ؟ بنده این افزونه رو فعال و غیرفعال هم کردم ولی تغییری حاصل نشد
- - - Updated - - -
پس از انتقال سایت معمولاً بین 1 تا 2 هفته این مشکل وجود دارد و برطرف میشود.
درود
بنده احتمال میدم افزونه ای که پیش از این برای سئو استفاده میشده از کار افتاده باشه و مشکل در کلمات کلیدی که استفاده میشه ایجاد کرده باشه که رنک الکسا سقوط داشته . بنده افزونه all in one seo رو در قسمت نوشته ها مشاهده نمی کنم الان !
a.e
June 18th, 2014, 18:45
از قسمت افزونه ها این افزونه را غیر فعال و مجدد فعال کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه؟
asiasazan
June 18th, 2014, 19:48
این اتفاق کامل یه امر عادی هست !
M.D.A
June 19th, 2014, 04:19
در صورتی که قبلا توسط سایت GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization (http://gtmetrix.com/) سایتتون چک کردید
حالا هم چک کنید ببینید از نظر سرعت و وظعیت سرور افت داشته سایتتون یا خیر.
Cpt.Liux
June 19th, 2014, 07:40
بازدیدتون کاهش داشته؟ الکسا با میزبان بازدید در ارتباط است
daniad
June 20th, 2014, 01:13
کلا رنک سایت های ایرانی بخاط زیاد شدن دومین های پر بازدید جدیدا داره افت میکنه شاید مشکل از این باشه
fadakweb
June 20th, 2014, 02:15
از قسمت افزونه ها این افزونه را غیر فعال و مجدد فعال کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه؟
درود
این کار رو انجام دادم ولی متاسفانه تاثیری نداشت
در صورتی که قبلا توسط سایت GTmetrix | Website Speed and Performance Optimization (http://gtmetrix.com/) سایتتون چک کردید
حالا هم چک کنید ببینید از نظر سرعت و وظعیت سرور افت داشته سایتتون یا خیر.
بله بررسی کردم مشکل خاصی نداشت . برروی سرویس جدید آپتایم بالاتر و مثل سرویس پیشین حتی قطعی های مکرر به علت اتمام ترافیک اشتراکی هم نداره
بازدیدتون کاهش داشته؟ الکسا با میزبان بازدید در ارتباط است
خیر . برعکس بازدید نزدیک به 2000 تا افزایش داشته است و میزبان هم آپتایم و سرعت خوبی داره
کلا رنک سایت های ایرانی بخاط زیاد شدن دومین های پر بازدید جدیدا داره افت میکنه شاید مشکل از این باشه
آخه مشکل اینجاس که بازدید بیشتر شده . سایت مرتب بروز میشه ولی برعکس سایت های مشابه وشرایط گذشته که حتی با وجود عدم آپدیت سایت رنک الکساش بهتر میشد الان با آپدیت هم تاثیری نداره !
Wool
June 20th, 2014, 10:48
سلام خسته نباشید .
ببینید گاهی اوقات امکان داره بعضی از سرور های الکسا سوخته باشه و یا براش مشکل پیش اومده باشه . همان طور که همه میدونیم امسال مشکلات الکسا زیاد بوده و همش از سرورش بوده . برای همین احتمال داره رتبتون برگرده به رتبه های قدیمی تر و بعد از مدتی اتوماتیک الکسا سایت شمارو شناسایی میکنه و رتبتونو بهتون بر میگردونه .
احتمال دوم اینه :::
شما در هر صفحه از 3 تا description و سه تا تگ keywords و سه تا تگ تایتل دارید استفاده میکنید . و رویه سایت شما دو افزونه ی
platinum seo pack / all in one seo pack
وجود داره . بهینه بودن سایت به این نیست که از چند تا افزونه سئو اسفاده بکنید . احتمال داره یکی از این افزونه ها در سئو دیگر اختلال ایجاد بکنه . در ضمن وقتی رباط گوگل وارد سایت شما میشه باید سه تگ مشابه رو سه بار بخونه که این یک خطره برای سایتتون
در ضمن <meta name="robots" content="index,follow,noodp,noydir" /> رو به این تغییر بدهید بهتره :: <meta name="robots" content="index,follow" />
تگ زیر زا در بخش head قرار بدهید نه خارج از بخش head ::
<html dir="rtl" lang="fa-IR">
خطا های تویه سورستون خیلی زیاده ::::
اشتباه :: </head>
<body>
اشتباه :: </script>
</script>
اشتباه تکراری ::::
</span>
اشتباه ::
</a>
این تگ هایی که گفتم اشتباهه دارن نادرست به کار میرن و الان اگه رو index صفحه خودت اپن سورس بزنی میفهمی . چون اتوماتیک برات قرمز نشون میدن .
-----------------------------------------------------------------------
در ضمن سورستون ریپ شده هستش و یک سایت بهینه و خوب همیشه سایتی هستش که سورس خوبی به مرورگر تحویل بده . اصولا به چنین سورس هایی سورس های کثیف میگن که وقتی رباط ها وارد سایت می شوند با سردرگمی مواجه می شوند و سرعت ایندکس سایتتو بالا میره . به جای اینکه ظرف 3 ثانیه ایندکس کنه میشه 7 ثانیه ( برای مثال ) و این خودش یک اشکال محسوب میشه .
------------------------------------------------------------------------
میزبان خودتونو چک کنید ببنید مشکل فنی نداشته باشه سرورش . البته دوستان تو این زمینه حرفه ای تر تو انمن هستند که میتونید ازشون راهنمایی بگیرید .
------------------------------------------------------------------------
سعی کنید از پاپ اپ های کمتر استفاده بکیند ./ سعی کنید کد تولید پاپ اپ رو بدین به یک برنامه نویس براتون بنویسه . گاهی اوقات این کد ها خطر زا هستند .
-------------------------------------------------------
به احتما 80 درصد مشکل از پا اپتون هست .
<script type="text/javascript">
var vc_cn = "jot9843504";
var vc_url = "http://www.mihanmizban.com/announcements.php?id=17";
if (readCookie(vc_cn)) {
needpop = 0;
}else{
needpop = 1;
و............................................
</script>
</script>
- - - Updated - - -
کد پا اپتونو عوض کنید . یا بدید یک برنامه نویس براتون بنویسه . در ضمن این کد هارو هیچ وقت از اینترنت بر ندارید زیرا یک ماری هستند که تو استین سایتتون پرورش پیددا میکنن . به هر کدی تو زمینه پاپ اپ اعتماد نکنید
amir_b
June 24th, 2014, 11:59
سلام
یکی از دلایلی که الکسا به یک سایت رنک میده مدت زمان حضور کاربر در سایت است -
الان سایت شما رو باز کردم - سریع بستمش :| یک کلیک کردم 500 تا پاپ آپ باز شد یعنی چی؟ - من خودم به عنوان یک بازدید کننده دیگه غلط کنم تو سایت شما بیام :| - از این یه ذره بازدید فکره درآمدی انقدر پاپ آپ گذاشتی ؟
عزیز دیگه حداکثر 1 دونه پاپ آپ .
mahdiazarnia
June 24th, 2014, 12:03
بله دقیقاً پاپ آپ فوران میکنه تو سایتتون
fadakweb
June 24th, 2014, 18:19
سلامیکی از دلایلی که الکسا به یک سایت رنک میده مدت زمان حضور کاربر در سایت است -الان سایت شما رو باز کردم - سریع بستمش :| یک کلیک کردم 500 تا پاپ آپ باز شد یعنی چی؟ - من خودم به عنوان یک بازدید کننده دیگه غلط کنم تو سایت شما بیام :| - از این یه ذره بازدید فکره درآمدی انقدر پاپ آپ گذاشتی ؟ عزیز دیگه حداکثر 1 دونه پاپ آپ .حرف شما درست ولی علت کاهش ناگهانی سئو سایت فقط بکاپ ناقص سایت بود که در سرور جدید بازگردانی شد و باعث untag شدن و حذف تمامی اطلاعات افزونه های سئو سایت بوده فقط همین ! این مشکل هم انشالله بزودی رفع میشه . با تشکر از تمامی دوستانی که راهنمایی کردند
GEO
June 24th, 2014, 20:07
به این نکته توجه داشته باشید که آلکسا دقیقا به روز نیست
و چیزی که الان به عنوان رتبه به شما نشون میده نتیجه انالیز شاید یک هفته گذشته باشه
fadakweb
June 25th, 2014, 13:45
به این نکته توجه داشته باشید که آلکسا دقیقا به روز نیست
و چیزی که الان به عنوان رتبه به شما نشون میده نتیجه انالیز شاید یک هفته گذشته باشه
بله فرمایش شما کاملا درست هست . الان حتی با وجود اینکه دارم مشکل رو برطرف میکنم ولی با توجه به اینکه دیر متوجه شده بودم حداقل چند هفته دیگه رنک سایت به حالت عادی برمیگرده
باز هم تشکر از تمامی دوستانی که هم فکری کردند با بنده