توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در ماژول پیام کوتاه
mizbanpars.com
June 18th, 2014, 12:17
با سلام
چند وقته از یکی از نمایندگان میزبان اس ام اس پنل گرفتیم ولی با ماژول whmcs این شرکت مشکل داریم
تو آموزش نوشته باید دستی در فایل های ماژول ، api و شماره ارسال کننده را وارد کنیم ولی با وارد کردن هم مشکل حل نمیشه
این خود ماژول http://my.mizbansms.ir/lab/images/whmcs.png
و این لینک آموزش استفاده http://my.mizbansms.ir/lab/help.zip
دوستانی که از این سیستم استفاده میکنند و یا در این زمینه اطلاعاتی دارند لطفا راهنمایی کنند
با تشکر از همه
a.e
June 18th, 2014, 12:22
ممکن است api را به درستی وارد نکرده اید؛ چه خطایی به شما نشان میدهد ؟ معمولاً ماژول ها در مدیریت whmcs یک قسمت مدیریتی دارند که به راحتی میتوان از همان قسمت تنظیمات را تغییر داد
mizbanpars.com
June 18th, 2014, 12:27
درسته از قسمت مدیریت هم api و شماره ارسال کننده و سایر اطلاعات رو وارد میکنم ولی باز هم مشکل داره
a.e
June 18th, 2014, 14:55
در صورت امکان لطفاً با خطایی که مواجه میشوید را قرار دهید تا بهتر بشه شما بزرگوار را راهنمایی کرد
mizbanpars.com
June 18th, 2014, 16:00
مشکل اینه که اصلا هیچ کاری انجام نمیده و اروری هم نداره !
فقط در هنگام ارسال تکی در خود ماژول صفحه سفید شده و عبارت Sms Addon که نام خوب ماژول هست نمایش داده میشه
asafnak
June 18th, 2014, 16:08
سلام علیرضا جان
با من در ارتباط باش تا مشکلت رو حل کنم
a.e
June 18th, 2014, 16:09
مشکل شما از suphp در سرور است؛ این مورد را در سرور فعال نمایید مشکل شما برطرف میشود.
mizbanpars.com
June 18th, 2014, 16:13
خیلی ممنون از راهنمایی
با شایان جان هم صحبت کنم ببینم حل میشه یا نه
shetabanhost
June 22nd, 2014, 16:40
با سلام
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم
لطفا راهنماییم کنید
چطور مشکلشو رفع کنم؟
a.e
June 22nd, 2014, 16:51
با سلام
دوستان منم دقیقا همین مشکل رو دارم
لطفا راهنماییم کنید
چطور مشکلشو رفع کنم؟
برای رفع مشکل نیاز دارید تا suphp بر روی سرور شما فعال شود؛ که در چند پست بالا نیز عرض شد
shetabanhost
June 23rd, 2014, 11:03
فعاله ولی بازم همونطوری میشه!!!!
- - - Updated - - -
سلام
دوستان
suphp بر روی سرور فعاله و لی هنگام ارسال پیامک یه صفحه سفید میاد که نوشته smsaddon
لطفا کمکم کنید چطور این مشکلو رفع کنم؟؟؟
asafnak
June 23rd, 2014, 13:19
فعاله ولی بازم همونطوری میشه!!!!
- - - Updated - - -
سلام
دوستان
suphp بر روی سرور فعاله و لی هنگام ارسال پیامک یه صفحه سفید میاد که نوشته smsaddon
لطفا کمکم کنید چطور این مشکلو رفع کنم؟؟؟
با سلام
اگر شما هم از همین ماژول استفاده میکنید فردا صبح با شماره 02188511788 داخلی 116 در ارتباط باشید تا مشکلتون حل شود