PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چطور یک کادر کوچیک درست کنم ؟

hotler
June 17th, 2014, 19:58
درود....

میخواستم یک کادر دانلود در همین حد درست کنم.

21019

دوستان راهنمایی کنند ، ممنون میشم.

isn
June 17th, 2014, 20:05
راه هاي مختلفي هست
مي تونيد با فتو شاپ بسازيد بعد در قالبتون كدنويسي كنيد
يا اينكه مستقيما كد نويسي كنيد
الان با موبايلم بعدا اگر خواستيد براتون مي فرستم ...

hotler
June 17th, 2014, 20:14
که اینطور !!!

بله ممنون میشم ، کمک کنید.

Mehran18
June 17th, 2014, 20:38
سلام
برای وردپرس اگه نیاز دارید از پلاگین Visual Composer استفاده کنید این امکان رو به شما میده خیلی سریع موقع ارسال مطلب همچین دکمه ای رو ایجاد کنید..
موفق باشید.

hotler
June 18th, 2014, 00:19
سلام
برای وردپرس اگه نیاز دارید از پلاگین Visual Composer استفاده کنید این امکان رو به شما میده خیلی سریع موقع ارسال مطلب همچین دکمه ای رو ایجاد کنید..
موفق باشید.
ممنون بابت توجهتون ، ولی نتونستم نسخه رایگانش رو پیدا کنم.

نسخه های دیگه هم لایسنس نامعتبر داشتن.

مثل این پلاگین ، دیگه چیزی نیست ؟

elementary
June 18th, 2014, 00:38
معمولا تم های وردپرس تو ادیتورشون دارن این باکس هارو که تگ هم داره و مثلا box1 تا مثلا 10 هست باید تو فایل راهنما تمتون دنبالش بگردید

hotler
June 18th, 2014, 00:54
معمولا تم های وردپرس تو ادیتورشون دارن این باکس هارو که تگ هم داره و مثلا box1 تا مثلا 10 هست باید تو فایل راهنما تمتون دنبالش بگردید

هر قالبی که این قابلیت رو نداره ، بعضی ها رو فکر کنم باید به صورت جداگانه ساخت !

hamedmj
June 18th, 2014, 00:54

:D
استاد این در صورتی هست که تعریف شده باشه توی تم :| همه همچین چیزی ندارن :|

اون دکمه رو میتونید با CSS درست کنید یک div توی سینگل ازش استفاده کنید ( در وردپرس با زمینه دلخواه است )

elementary
June 18th, 2014, 01:10
:d
استاد این در صورتی هست که تعریف شده باشه توی تم :| همه همچین چیزی ندارن :|

اون دکمه رو میتونید با css درست کنید یک div توی سینگل ازش استفاده کنید ( در وردپرس با زمینه دلخواه است )

من چندین تا تم از سایت های معروف خریدم معمولا داشتند مثل themeforset :d بعدم بالا گفتم معمولا دیگه :D

daniad
June 18th, 2014, 08:01
عزیز باید اول 1 دکمه برا دانلود با css طراحی کنی برای این کار میتونی از این سایت (http://www.cssbuttongenerator.com/)
استفاده کنی و بعد با استفاده از افزونه زمینه دلخواه که آموزشش بگردی زیاده کارت را میوفته