ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : آخرین دامنه های نیک

iFire
June 17th, 2014, 12:05
با سلام خدمت کاربران وب هاستینگ تاک
در نظر داریم سرویسی رو با امکانات زیر راه اندازی کنیم:
۱. کاربران میتونن آخرین دامنه های آزاد شده نیک رو پس از هر دوره زمانی ( مثلا ۵ دقیقه که قابل تنظیم توسط خود کاربر هست ) ببینند
۲. دامنه ها بهشون ایمیل و یا پیامک بشه
۳. کاربر بتونه شرط هایی رو برای ارسال ایمیل یل اس ام اس تعیین کنه ( مثلا دامنه هایی که n تا حرف دارن! یا از ساختار خاصی پیروی می کنن یا کلمات خاصی توشون هست و یا رنک گوگل یا الکسای خاصی دارن )
۴. دارای آرشیو دامنه های آزاد شده نیک و آپدیت آنها بصورت روزانه جهت اطلاع از ثبت یا عدم ثبت آنها
۵. قابلیت جستجو در آرشیو دامنه ها
۶. و یه سری امکانات اضافی دیگه ...

میخواستم ببینم همچین سیستمی به درد کاربرا می خوره؟
و شما به عنوان یه کاربر حاضرید هزینه ای رو بابت این سرویس بپردازید؟
با تشکر از شما دوستان عزیز

isn
June 17th, 2014, 12:08
دوست عزیز به طور رایگان در سایت نیک میشه دید دیگه چه نیازی ...

- - - Updated - - -

ولی باز جای تقدیر داره پیشنهاد میکنم به شرکت های معتبر که تو کاره نمایندگی و فروش دامنه هستند صحبت کنید

hamid.soltani92
June 17th, 2014, 12:19
سلام.
من قبلا به صورت رایگان این سرویس رو راه اندازی کردم و اتفاقا به پیشنهاد یکی از دوستان موارد ۴و۵ رو هم اضافه کردم که طی چند روز دیگه اعمال خواهد شد.:
Hamid.Soltani | IRNIC Just_Released Domains (http://hamidsoltani.name/irnic-just-released/)
نمیدونم برای اینکه رایگان هست اینجوریه، یا دلیل دیگه ای داره، ولی خب تنها موردی که فعلا فقط این برنامه روی سایت من هست و رنک الکسای سایتم از ۲۰ و خورده ای میلیون به ۳۰ هزار ایران و ۲ میلیون جهانی رسید.
اگر شما برنامه رو تجاری کنید که در صورت آزاد شدن رنک فلان و طبق فرمایش خودتون دامنه n حرفی به کاربر اطلاع داده بشه فکر می کنم استقبال خوبی بشه. هرچند دامنه ها در نیمه شب آزاد میشن و افراد زیادی اون موقع بیدار نیستن!
و اینکه شما برای بدست آوردن این اطلاعات مشکل بزرگی به نام کپچا خواهید داشت.
براتون آرزوی موفقیت می کنم.

iFire
June 17th, 2014, 12:30
با تشکر از دوستانی که نظر دادن
بله به رایگان هست ولی شما مدام باید چک کنید و دونه دونه اطلاعاتشون رو بدست بیارید و همه کارهارو دستی انجام بدید که کار زمانبری هست!

مشکل کپچا رو میشه حل کرد!

همونظور که گفتم همه چیز اتوماتیک هست! حتی میشه اینو به whmcs وصل کرد تا به محض آزاد شدن دامنه ای با شرایط تعیین شده سریعا ثبت شه!

منتظر نظرات دیگر دوستان هم هستیم
با تشکر

hamid.soltani92
June 17th, 2014, 13:05
بله به رایگان هست ولی شما مدام باید چک کنید و دونه دونه اطلاعاتشون رو بدست بیارید و همه کارهارو دستی انجام بدید که کار زمانبری هست!
با تشکر
ببخشید متوجه این بخش از فرمایشتون نشدم.

iFire
June 17th, 2014, 13:12
ببخشید متوجه این بخش از فرمایشتون نشدم.
این در جواب کاربر عزیز isn بود
با تشکر

smh2000
June 20th, 2014, 11:51
با سلام

بله روش خوبی است اگر تمام موارد رو که گفتید روی برنامه پیاده سازی شود.

مطمئنا شرکتهایی هستند که در صورت کامل بودن این ماژول برای whmcs روی آن سرمایه گذاری هم نمایند.

موفق باشید