توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیاز به شریک برای راه اندازی فروشگاه مجازی
pishva_ghazi
June 16th, 2014, 19:58
با سلام دوستان عزیز ..
قبل از هر چیزی از دید من اعتماد بین طرفین اولین چیزی هست که در شراکت حرف اول میزند ...
من نیاز به یک شریک برای راه اندازی یک فروشگاه دارم ... ایده و فکری خوبی دارم .. ولی هزینه و سرمایه ندارم ... ولی میتونم فروشگاه بزنیم و کار و همه چیز از من حتی فروش و مدیریت سایت و سرمایه از کسی که در این زمینهمیخواهد شریک شود
اما در مورد فروشگاه و شراکت ....از کسانی که پول خوابیده دارند در حدود 10 میلیون حال بیشتر هم باشد بهتر ... با من در تماس باشند تا جزئیات کار را برای انها باز گو کنم و اگر مایل باشند من همه چیز برای انها شرح خواهم داد ....
در این کار و صبر باید پیشه کرد تا به نتیجه درستی برسیم .... واسه همین نوشتم پول خوابیده ....
هر سوالی بود و هر چیزی پیغام خصوصی ....
فقط خواهشا کسانی که پیغام می دهند و مایل هستند که واقعا دنبال کار هستند در اینترنت///// نه کسانی که دنبال بهانه گیری از کار /// و یا دنبال مسخره کردن هستند ...
tebyan
June 17th, 2014, 03:23
سلام و خسته نباشین بهترنیست یک توضیح بنویسن برای فعالیتی که میخواین بکنین
تا بتونن افرادی میخوان لااقل کمی از ایده و نظرهای شما اگاه بشن و سپس تصمیم بگیرن
که میخوان با شما وارد معامله و کار شن یا نه؟این که نوشتین فروشگاه میخواین بزنین خیلی
کلی هست و این همه فروشگاه و کسب و کار اینترنتی وچود داره که قرار نیست همشون نتیجه بدن.
maziar2267
June 17th, 2014, 11:22
اگه امکانش هست بفرمایید کدوم شهر هستید و چه کاری مد نظرتون هست
با تشکر
pishva_ghazi
June 17th, 2014, 11:35
سلام و خسته نباشین بهترنیست یک توضیح بنویسن برای فعالیتی که میخواین بکنین
تا بتونن افرادی میخوان لااقل کمی از ایده و نظرهای شما اگاه بشن و سپس تصمیم بگیرن
که میخوان با شما وارد معامله و کار شن یا نه؟این که نوشتین فروشگاه میخواین بزنین خیلی
کلی هست و این همه فروشگاه و کسب و کار اینترنتی وچود داره که قرار نیست همشون نتیجه بدن.
دوست عزیز ممنونم از اینکه سری به تایپیک زدید و نظری در این باره دادید ... میدانیم چی میگید بله ... درسته همه فروشگاهها جواب نمیدن ولی چیزی که من مد نظر دارم صد در صد جواب میده ... و نوشتم هر کس مایل هستش ... ایده و نظر من را بداند .... پیغام خصوصی بدهد ... تا کلا براش شرح دهم ...
- - - Updated - - -
اگه امکانش هست بفرمایید کدوم شهر هستید و چه کاری مد نظرتون هست
با تشکر
استان اذربایجان غربی ... شهر مهاباد .... و در پیغام خصوصی براتون مینویسم چه چیزی و چه ایده ای دارم ....
isn
June 17th, 2014, 11:43
سلام اطلاعات بیشتر را برایم ارسال کنید
pishva_ghazi
June 17th, 2014, 12:34
برای همه دوستان ارسال شد ..دوستان مد نظر داشته باشید که بخش ازاد هستش . و هر نوع ایده در اینجا ازاد هستش .. نه اینکه مثلا دوست عزیز فکر کنید .. چون هاستینگ هستش .. فقط هاستینگ و سرور باید فروشگاه بزنیم و تاپیک باز کنیم ... هیچ ربطی به سرور و غیره ندارد این کار من و ایده من
tebyan
June 17th, 2014, 18:57
باسلام و خسته نباشین با توجه به مسایلی که در پیغام خصوصی برام درج کنین یک مسله هست که لازم دیدم براتون توضیح بدم
کسب و کار اینترنتی یکی از بهترین نوع کسب و کارهاست که نیازی به این مقدار سرمایه ای که شما میگی احتیاجی ندارد
اونم برای کار شما تنها چیزهایی شما نیاز دارین برای کارتون راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است و گذاشتن عکس محصولات هست
و اپدیت کردن به روز اجناس با اجناس تک جدید در این روش فروش شما به تنها چیزی نیاز داری اپدیت بودن وب سایت هست وبس
واگر نه به سادگی میشه با فروشنده صحبت کردو از روشت اگاهشون کنی تا بهتون کمک کن و اینجوری بدون سرمایه میتونی کسب وکارخودت
رو راه بندازی و حتی درصدی از فروشت رو هم بهشون بدی اینجوری به سرمایه ده میلیونی نیاز نداره ولی شما باید برای راه اندازی فروشگاه
اینترنتی لااقل اطلاعات و دانش لازم رو داشته باشی یا از فروشگاه های اماده استفاده کنی مثلا فروشگاهی که اداره پست ارایه میده تحت زیر دامنه ی خودش و خیلی از فروشگاههای دیگه که بازم هزینه ای ندارد موفق باشین درضمن فکر نکنم کسی رو پیدا کنین در این کار با روش شما سرمایه گذاری کنه
البته آرزو میکنم سرمایه گذار خودتونو پیدا کنین.
pishva_ghazi
June 18th, 2014, 10:15
باسلام و خسته نباشین با توجه به مسایلی که در پیغام خصوصی برام درج کنین یک مسله هست که لازم دیدم براتون توضیح بدم
کسب و کار اینترنتی یکی از بهترین نوع کسب و کارهاست که نیازی به این مقدار سرمایه ای که شما میگی احتیاجی ندارد
اونم برای کار شما تنها چیزهایی شما نیاز دارین برای کارتون راه اندازی یک فروشگاه اینترنتی است و گذاشتن عکس محصولات هست
و اپدیت کردن به روز اجناس با اجناس تک جدید در این روش فروش شما به تنها چیزی نیاز داری اپدیت بودن وب سایت هست وبس
واگر نه به سادگی میشه با فروشنده صحبت کردو از روشت اگاهشون کنی تا بهتون کمک کن و اینجوری بدون سرمایه میتونی کسب وکارخودت
رو راه بندازی و حتی درصدی از فروشت رو هم بهشون بدی اینجوری به سرمایه ده میلیونی نیاز نداره ولی شما باید برای راه اندازی فروشگاه
اینترنتی لااقل اطلاعات و دانش لازم رو داشته باشی یا از فروشگاه های اماده استفاده کنی مثلا فروشگاهی که اداره پست ارایه میده تحت زیر دامنه ی خودش و خیلی از فروشگاههای دیگه که بازم هزینه ای ندارد موفق باشین درضمن فکر نکنم کسی رو پیدا کنین در این کار با روش شما سرمایه گذاری کنه
البته آرزو میکنم سرمایه گذار خودتونو پیدا کنین.
دوست عزیز حرف شما متین .. ولی در کنار همه چیز شما توجه نکریدید جنسی که میفروشید در این فروشگاه تک هستش و دومی نداره در کل ایران .... حال جنس تک یا باید خودت داشته باشی .. یا مدام زنگ بزنی و هر دقیقه بپرسی اقای مغازه دار این جنس فروش نرفته ... پس این کار شدنی نیست به هیچ وجه ممکن .. اگر از یک جنس چند عدد پیدا می شود حرف شما صدق میکرد .. ... حیف کسانی که میاند رو تایپیک ها .. فقط برای نصیحت میاند نه واقعا بخواهند واقعا شرکت کنند ... ولی منتظر هستم کسی پیدا بشه .. چون اگر بدانند در این کار واقعا موفقیت هستش این کار انجام میدهند ... در این کار که شراکت هستش طرف فقط پول خوابیده را از خواب بیدار میکند و چیزی دیگری انجام نمیدهد .. ما بقی همه چیز حتی فروش در بازار هم و مغازه گرفتن ( کرایه ان هم نصف و نصف ) هم میتونیم راه بی اندازیم ..... اینجا باز میگم بحث اعتماد هستش ... و تا با کسی کار نکنی نمیدانی واقعا چه نوع ادمی هستش
لمور کاتا
June 18th, 2014, 10:19
چه جنسیه؟
viva
June 18th, 2014, 11:31
این ایده ها از اول که شروع نشده معلومه نمیگیره
pishva_ghazi
June 19th, 2014, 00:46
این ایده ها از اول که شروع نشده معلومه نمیگیره
دوست عزیز شما کلا تو زندگی منفی باف هستید ... یاد کارتون گالیور افتادم یک شخصیت داشت همش میگفت من میدونستم اخرش اینطور میشه ...شما منفی باف سایت هستید