ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ddos شدید روی هاست

irani1
June 16th, 2014, 18:50
سلام . دوستان حدود یک ماهی میشه یکی به شدت برای سایت من ddos میفرسته و سایتم رو از دسترس خارج میکنه . چندین سایت هاستینگ عوض کردم که هیچ کدوم نتونستن جلوی ddos رو بگیرن . در حال حاضرم که بر روی i-whostt میزبانی میشم با اینکه فایروال سخت افزاری دارن ولی بازم ddos همش منابع هاست سایتم رو پر میکنه و باعث میشه سایتم از دسترس خارج بشه . کسی راهی مد نظر نداره ؟ این جند وقت بد جور به سایتم ضربه زده شده .

Javan Host
June 16th, 2014, 19:08
آی پی ها رو به ایران محدود کنید !

␑ Deev ␑
June 16th, 2014, 19:09
امکان اینو دارید سرور مجازی تهیه کنید؟

aligoli
June 16th, 2014, 19:22
سلام . دوستان حدود یک ماهی میشه یکی به شدت برای سایت من ddos میفرسته و سایتم رو از دسترس خارج میکنه . چندین سایت هاستینگ عوض کردم که هیچ کدوم نتونستن جلوی ddos رو بگیرن . در حال حاضرم که بر روی i-whostt میزبانی میشم با اینکه فایروال سخت افزاری دارن ولی بازم ddos همش منابع هاست سایتم رو پر میکنه و باعث میشه سایتم از دسترس خارج بشه . کسی راهی مد نظر نداره ؟ این جند وقت بد جور به سایتم ضربه زده شده .

آی.پی ها را برای 72 ساعت روی ایران محدود کنید.
سرور مجازی تهیه نمایید.
دی ان اس های خود را مخفی نمایید.
پینگ سرور مورد نظر را ببندید.

irani1
June 16th, 2014, 19:25
آی پی ها رو به ایران محدود کنید !

بیش از نیمی از بازدید سایتم از آی پی های خارجی هست . محدود بشه بازم به سایت ضرر میخوره !

امکان اینو دارید سرور مجازی تهیه کنید؟

خیر متاسفانه

␑ Deev ␑
June 16th, 2014, 19:36
بیش از نیمی از بازدید سایتم از آی پی های خارجی هست . محدود بشه بازم به سایت ضرر میخوره !
بلاخره طوری باید جلو حمله هارو بگیرید.
اکثر هاست های اشتراکی که امنیت بالایی ندارند.
اونهایی هم که DDOS Protection واقعی هستند ( و فقط به فایروال اسمی دیتاسنتر متکی نیستند ) قیمت بالایی دارند

سرور مجازی تهیه کنید با CSF / PFSense / APF و Deflate جلوی DOS و DDOS هارو تا حد مطلوبی میتونید بگیرید ، البته نیازمند تنظیمات دقیق و بر اساس نیاز سایت هست.

ULTRAWEB
June 16th, 2014, 21:06
انتقال هاستتون روی سرور مجازی توصیه میشه
و مواردی که دوستان هم گفتن بصورت تضمینی میتونیم براتون این مشکل رو حل کنیم

lemo1996
June 16th, 2014, 22:02
اگه امکانش هست ادرس سایت رو بدین برسی کنم.
و چند هاستینگ DDOS Protection با قیمتی مطلوب معرفی کنم بهتون

n4ser
June 16th, 2014, 22:59
اگه امکانش هست ادرس سایت رو بدین برسی کنم.
و چند هاستینگ DDOS Protection با قیمتی مطلوب معرفی کنم بهتون

فقظ و فقظ تنها را اینهکه از ovh سرور مجازی بگیرید اونوقت که دیگه ddos نمیشید

Mohsen.b
June 16th, 2014, 23:10
شما هست فعلی شاید فایروال سخت افزاری داشته باشه اما دیداس پروتکشن منابع و سخت افزارهای خودشو داره که بسیار گرونه. تنها راه حل شما استفاد ه از هاست با دیداس پروتکشنه.

ParsWebIT
June 16th, 2014, 23:13
اگر امکان خرید سرر مجازی رو ندارید
CloudFlare pricing plans | CloudFlare | The web performance & security company (http://www.cloudflare.com/plans)
پلان رایگان رو استفاده کنید
اگر کارساز نشد پس باید هزینه کنید برای سایت

irani1
June 17th, 2014, 10:24
اگر امکان خرید سرر مجازی رو ندارید
CloudFlare pricing plans | CloudFlare | The web performance & security company (http://www.cloudflare.com/plans)
پلان رایگان رو استفاده کنید
اگر کارساز نشد پس باید هزینه کنید برای سایت

متاسفانه قسمت رایگان این سایت کاری برام انجام نداد !

InterServer.ir
June 17th, 2014, 10:40
سلام

بنده می تونم دیداس رو براتون دفع کنم
در صورت تمایل پیام خصوصی بدید توضیحات بیشتری خدمتتون بدم