PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نویسندگی برای سایت شما + مدیریت در انجمن

asd2012
June 16th, 2014, 15:03
سلام

نویسنده در زمینه های زیر هستم
دانلود نرم افزار(وبندوز) و اندروید
مقالات آموزشی مرتبط با کامپیوتر و موبایل
افزونه ها و قالب های وردپرسی
اخبار تکنولوژی
مجله های سرگرمی
و زمینه های دیگه مجاز! (در صورت کپی پیست و نیمه اختصاصی که نیاز به تخصص در اون زمینه نداره!)

مهارت ها:
آشنایی نسبتا کامل با ورد پرس و افزونه های مورد نیاز
آشنایی متوسط به بالا با سئو
توانایی نسبتا بالا به ویرایش نگارشی و جمله بندی مطالب فارسی
آشنایی با فتوشاپ و توانایی واترمارک کردن تصاویر,کم حجم کردن تصاویر و ...

شرایط:
هم برای سایت کار میکنم (ترجیحا وردپرس)هم انجمن
پست های کپی پیست بین 3-15 پست در روز
پست های نیمه اختصاصی(کپی پیست ویرایش شده) بین3-10 پست در روز
پست های اختصاصی بین 1-3 پست در روز

تعرفه ها:
هرپست کپی پیست انجمن 200 تومان و سایت 250 تومان + 5 تگ
پست کپی پیست با ویرایش عنوان مطلب و برخی جملات جهت سئو بعلاوه آپلود تصویر در سایت یا انجمن در انجمن 250 در سایت 300 + 10 تگ و پر کردن افزونه سئو سایت شما

پست اختصاصی هم انجمن و هم سایت 500 تومان به بالا(بستگی به نوع پست مثلا دانلود 500 اما آموزش و یا مقاله بیشتره ) + 15 تگ و پر کردن افزونه سئو سایت شما
*منابع پست اختصاصی اطلاعات و تجربه شخصی بعلاوه ترجمه سایت های خارجی و احیانا مطالبی از سایت های ایرانی

برای انجمن هم میتونم مدیر بشم.در صورت درخواست کسی برای مدیریت شرایط و حقوق مد نظر به صورت پ.خ براش ارسال میشه

تسویه هم هفتگی خواهد بود

maziar2267
June 17th, 2014, 11:28
سلام

ببخشید توی این مورد منظورتون از 3000 چی بوده ؟ 3000 تومان ؟
پست کپی پیست با ویرایش عنوان مطلب و برخی جملات جهت سئو بعلاوه آپلود تصویر در سایت یا انجمن در انجمن 250 در سایت 3000 + 10 تگ و پر کردن افزونه سئو سایت شما

asd2012
June 17th, 2014, 15:37
سلام

ببخشید توی این مورد منظورتون از 3000 چی بوده ؟ 3000 تومان ؟
پست کپی پیست با ویرایش عنوان مطلب و برخی جملات جهت سئو بعلاوه آپلود تصویر در سایت یا انجمن در انجمن 250 در سایت 3000 + 10 تگ و پر کردن افزونه سئو سایت شما

سلام
تشکر از دقت شما
منظور 300 تومان بود.یک صفر اضافه تایپ شده بود که اصلاح شد.

m_ah19
June 26th, 2014, 05:53
سلام دوست عزیز من برای وب سایت در زمینه خودرو ، نقد و بررسی و مقایسه خودروها نیاز به نویسنده برای مطالب نبمه اختصاصی و با کاملا اختصاصی دارم اگر برای شما مقدرو هست لطفا پخ دید . ترجیحا اختصاصی

asd2012
June 26th, 2014, 14:37
سلام دوست عزیز من برای وب سایت در زمینه خودرو ، نقد و بررسی و مقایسه خودروها نیاز به نویسنده برای مطالب نبمه اختصاصی و با کاملا اختصاصی دارم اگر برای شما مقدرو هست لطفا پخ دید . ترجیحا اختصاصی
سلام
شرمنده ، متاسفانه در زمینه خودرو اطلاعات تخصصی ندارم