PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : چه نوع هاست ؟ چه مقدار فضا ؟

6ahin
June 16th, 2014, 14:37
باسلام
من چندتا تاپیک زدم جواب ندادید امیدوارم این دفعه جواب بدهید!!!

سلام من میخوام 3تا سایت راه اندازی کنم:
1-سایت آپلود فایل
2-سایت ایمیل موقت و ارسال ایمیل انبوه
3-سایت وبلاگدهی وردپرس

دوستان عزیز و مدیران گل از شما میخوام به من بگید چه نوع هاست؟ چه مقدار فضا برای شروع خریداری کنم؟؟

- آیا میشود که من یک هاست خوب بخرم و سه سایت را روی یک هاست راه اندازی کنم؟؟

از شما ممنون و متشکرم

HiradHost
June 16th, 2014, 14:43
با سلام

شما باید یک هاست پر سرعت با پهنای باند و ظرفیت بالا تهیه کنید با ادان دامنه ی نامحدود که همه ی سایت هاتون رو روی آن بالا بیارید.

در صورت تمایل در خدمتتان هستم

موفق و پیروز باشید/

a.e
June 16th, 2014, 14:52
قصد دارید تا هر 3 سایت را بر روی یک هاست ایجاد نمایید یا بر روی هاست های جداگانه ؟

007
June 16th, 2014, 14:54
س.هاست اصلا بدردشما نمیخوره!

6ahin
June 16th, 2014, 15:22
هر کدوم که بهتره

kingpower
June 16th, 2014, 15:26
درود
بهتره كه سرور مجازي يا اختصاصي خريداري كنيد

6ahin
June 16th, 2014, 15:30
درود
بهتره كه سرور مجازي يا اختصاصي خريداري كنيد

میشه فقط مقدار فضا مورد نیاز اولیه هر کدو م رو بفرمایید جدا؟؟؟؟

6ahin
June 16th, 2014, 15:39
قصد دارید تا هر 3 سایت را بر روی یک هاست ایجاد نمایید یا بر روی هاست های جداگانه ؟

جدا و باهم فرق نمیکنه کدوم بهتره؟
اخه میدونید که آپلود فایل فضا زیاد نیاز داره؟؟

- - - Updated - - -

جدا و باهم فرق نمیکنه کدوم بهتره؟
اخه میدونید که آپلود فایل فضا زیاد نیاز داره؟؟

TheNight
June 16th, 2014, 16:29
این مواردی که شما در نظر دارید به خصوص مورد دوم و سوم فضای بسیار بالا و پهنای باند زیادی می خواد در صورتی که بخواید به صورت جدی روشون کار کنید.
برای شروع می تونید از سرورهای مجازی ماهیانه و محدود استفاده کنید و به مرور زمان با توجه به حجم مصرفی و بازدید بعد از چند ماه ارتقا بدید.
سرور مجازی هم سایت های زیادی برا فروش دارند : HostDL - هاست دی ال - تعرفه سرور مجازی داخل ایران (http://www.hostdl.com/vps-prices.php)

Javan Host
June 16th, 2014, 16:44
پهنای باند مهم هست در سرور مجازی که سرور های ما با پهنای باند نامحدود برای شما مناسب هست !
از نظر بنده برای مورد 3 از هاست استفاده کنید و مورد یک و دو را از وی پی اس استفاده کنید !

TheNight
June 16th, 2014, 17:41
اگه منظورتون از سایت وبلاگدهی وردپرس یک وب سایت برای خودتونه و نه وبلاگ دهی ، از هاست معمولی می تونید استفاده کنید.
من طبق تجربه خودم میهن وب هاست و یا پارس پک رو پیشنهاد می کنم.

mizbanpars.com
June 16th, 2014, 17:42
مورد آپلود سنتر میتونید از هاست دانلود هایی که دیتابیس داره استفاده کنید البته بعد از گسترش حتما باید سرور تهیه کنید
برای سرویس ایمیل موقت اگر فقط دریافت ایمیل باشه اون هم میشه بسته به میزان استفاده از هاست استفاده کرد
وبلاگ دهی بیشتر پیشنهاد میشه سرور تهیه کنید ولی اگه مصرفتون پایین باشه با هاست هم جواب میده

a.e
June 17th, 2014, 02:09
پیشنهاد میکنم چون اول راه هستید؛ زیاد برای فضا و پهنای باند سخت گیر نباشید؛ از یک مقدار کم شروع بفرمایید و در صورت نیاز در هر زمان ارتقا دهید.

Witch King
June 17th, 2014, 11:05
آپلودسنتر خیلی پورت اشغال می کنه و فشار زیادی داره. به همین خاطر حداقل برای آپلودسنتر یک هاست دانلود بخرید.
برای دو اسکریپت دیگه، وبلاگ دهی وردپرس مگه خیلی سادس که رو هاست راه بندازید ؟ هر وبلاگ در واقع یک سایت جدا هستند. مثل این میمونه که 20 تا وبسایت در هاست بسازید و حتی بالاتر. درسته که سابدامنه ها مجازی هستند اما بالاخره بازدید کننده که سابدامنه مجازی و واقعی نمیشناسه !

سرویس ایمیل دهی هم فکر نمی کنم رو هاست قابل اجرا باشه. بعد از یه مدت از طرف هاستینگ ساسپند میشید، به دلیل فرستادن ایمیل زیاد. هاستینگ ها معمولا بین 30 تا 100 تا ایمیل در ساعت رو قبول می کنند ولی سرویس ارسال ایمیل شاید در دقیقه 100 تا ایمیل ارسال بشه.

پیشنهاد میدم برای هر کدوم یک سرور مجازی بخرید یا برای هرسه یک سرور اختصاصی.

موفق باشید

isn
June 17th, 2014, 11:09
دوست عزيز اينجوري كه نميشه سوال شما مثل اينه كه الان بشينين و براي يك ماه اينده برنامه ريزي كه كه هر ١٠ روز چقدر غذا مي خواهيد بخوريد :دي مثال از اين بهتر به ذهنم نرسيد ! فكر كنم گويا گفتم!
پيشنهاد مي كنم از كساني كه تو هر ٣ بخش در حال حاضر فعاليت مي كنند سوال كنيد

TheNight
June 17th, 2014, 16:44
فکر نکنم در ابتدا نیاز به سه سرور داشته باشید

sht-design
June 17th, 2014, 17:16
به نظر من اول برای اینکه تداخلی بین سایت ها پیش نیاد 3 هاست تهیه کنید
بعد از اینکه آمار و بازدید و ترافیک سایتتون بالاتر رفت میتونین سرور خریداری کنید اینجوری به صرفه تر هست براتون

asiasazan
June 18th, 2014, 13:49
با سلام

بهتره هر سایتی در اکانت جداگانه بالا بیاد .

موفق باشید

TebyanHost
July 9th, 2014, 00:52
باسلام

1-سایت آپلود فایل
3-سایت وبلاگدهی وردپرس

دوستان عزیز و مدیران گل از شما میخوام به من بگید چه نوع هاست؟ چه مقدار فضا برای شروع خریداری کنم؟؟

از شما ممنون و متشکرم

برای مورد اول می بایست از هاست با فضای ذخیره سازی و پهنای باند زیاد استفاده کنید شرکت DirectI هاستی ارائه می کنه که به شما فضا و پهنای باند نامحدود ارائه می کنه و بسیار عالی هست.
در مورد گزینه 2 هم باید بگم فضای زیادی به دلیل موقت بودن اطلاعات نیاز ندارید هاست معمولی هم پاسخ کار شما رو خواهد داد.
گزینه 3 هم علاوه بر میزان فضای ذخیره سازی متناسب با میزان داده نیاز به سروی داره که هاردی با سرعت بالا داشته باشه چون وردپرس تعداد کانکشنه بالایی برای بانک اطلاعاتی داره و در ورد پرس مولتی حجم زیادی از داده جابجا میشه؛ توصیه استفاده از تکنیک توزیع داده هست.
به این نکته توجه کنید که برای خرید هاست از روش پلکانی استفاده کنید یعنی از کم شروع کنید و بعد از استفاده از 80% منابع پلن رو ارتقا بدید

sor
July 9th, 2014, 01:09
با سلام
اکثر دویستان درست گفتن
در مورد اپلود سنتر با هاست دانلود با فضا کم شروع کنید و ارتقاع دهد
در مورد ایمیل موقت و ارسال ایمیل انبوه باید سرور بگیرید که بتونید ارسال زیاد داشته باشد چون هاستینگ ها بیشتر 150 رو ساسپند میکنید البته بیشتر شون بیشتر 100 تا در ساعت نمیدن
در مورد وردپرس هم مصرف زیادی داره ولی برای شروع هاست هم جواب گو هست

در کل

اول هاست با منابع کم -----> هاست با منابع زیاد ----> سرور مجازی

نظر بنده بود اینم بگم فکر نکنم کسی رو پیدا کنید این سرویس ها رو روی یک هاست ارایه بدن و باید جدا حدا خریداری کنید

---
در مورد همه هم ما میتونم کمکتون کنیم و سرویس مورد نظرتون رو ارایه بدن

مخصوصا سرور برای ارسال ایمیل انبوه

پیروز باشید میتویند سرویس ها ما رو تست کنید

پیروز باشید.

loox2music
July 9th, 2014, 01:23
باسلام

1-سایت آپلود فایل
3-سایت وبلاگدهی وردپرس

از شما ممنون و متشکرم

اصلا برای این موارد هاست توصیه نمیشود . حتما یا سرور مجازی یا اختصاصی تهیه نمایید