ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کنترل پنل ملی

mizbanu
June 15th, 2014, 21:16
سلام

کل جهان ایران عزیز را تحریم کرده مثل سی پنل !
چند تا سرور داشتیم که لایسنسش بی دلیل توسط سی پنل مسدود شد !

توی فکر اینیم که یه کنترل پنل ملی بهتر از سی پنل یا دایرکت ادمین بسازیم.

میخواستم بدونم دوستان راهنمایی کنند ایا فکر ما خوبه ؟ بنظر شما کسی میاد کنترل پنل ما رو نصب کنه ؟
درضمن اخر کار هم یه مبدل بکاپ سی پنل یا دایرکت هم میسازیم

کلا قراره امکاناتش بیشتر از سی پنل باشه و امنیتش بالا + فقط در ایران استفاده بشه و اینبار ما امریکا رو تحریم کنیم :d

usahost2
June 15th, 2014, 21:29
جالبه ولی یک مدت جا می افته باز هم برمی گردند به cpanel و da

hamedmj
June 15th, 2014, 21:30
زحمتش رو قبلا دوستان کشیدن :) Zpanel! که اسکی 100% از سی پنل بود ولی بدون کاربرد :|
به هیچ عنوان پشتیبانی نمیشه عزیزم :) بدتر از سی پنل نال هست

رویاهاتون رو کوچکتر و دستیافتنی در کنید!

کسانی هم که میگن، اره استفاده میکنیم، 145% دروغ میگن !

mizbanu
June 15th, 2014, 21:40
بله درسته.

ولی یکم شما دقت کنید ، zpanel اساسی ساخته نشده !
منبع تو سایت فارسی کم داره !
کمتر کسی اسم zpanel به گوشش خورده !

ولی ما قصد داریم کنترل پنل ملی باشه بهتر از کل کنترل پنل ها +‌زبان فارسی + پشتیبانی ثانیه ای + راحت تر کردن کار !

مهم خرید لایسنس و اینا نیست !
اگرم استقبال نشد خودمون استفاده میکنیم ! هرچی باشه دیگه هر روز دغدغه ی مسدود شدن سی پنل رو نداریم !

hamedmj
June 15th, 2014, 21:42
یه نفری میخواید در مقابل شرکت عظیم سی پنل بایستید؟ :d
ایرانی ها غیور هستن ولی نه تا این حد :d

rezaonline.net
June 15th, 2014, 21:48
توی دنیای نرم افزار همیشه ، خواستن توانستن نیست !

mizbanu
June 15th, 2014, 21:54
عزیز من مشکل ما اینه که اخرین ورژن و کامل ترین ورژن رو با ساده ترین و اولین ورژن خودمون مقایسه میکنیم !

قبلا هم به این فکر افتاده بودم ولی منصرف شدم - اما الان تا اخر کار پیش میرم

به فرموده ی رهبر عزیز : .ما باید خودکفا شویم

لطفا با نظر هاتون مارا امیدوار کنید نه نا امید !

باتشکر

- - - Updated - - -

درضمن ما 1 نفر نیستیم !
درحال ساختن تیم حرفه ای هستیم ! - زبانی هم که میخوایم استفاده کنیم پایتون هست برخلاف سی پنل که از پرل استفاده میکنه :D

mehrdad-arch
June 15th, 2014, 22:10
بچه ها چرا تو ذوقش میزنید -خواستن توانستن است

sardarn
June 15th, 2014, 22:16
عزیز من مشکل ما اینه که اخرین ورژن و کامل ترین ورژن رو با ساده ترین و اولین ورژن خودمون مقایسه میکنیم !

قبلا هم به این فکر افتاده بودم ولی منصرف شدم - اما الان تا اخر کار پیش میرم

به فرموده ی رهبر عزیز : .ما باید خودکفا شویم

لطفا با نظر هاتون مارا امیدوار کنید نه نا امید !

باتشکر

- - - Updated - - -

درضمن ما 1 نفر نیستیم !
درحال ساختن تیم حرفه ای هستیم ! - زبانی هم که میخوایم استفاده کنیم پایتون هست برخلاف سی پنل که از پرل استفاده میکنه :D

سلام

امیدوارم موفق باشی
مطمئن باش اگه کار آسونی بود خیلی ها ساخته بودن برای همین همه حرف از نا امیدی می زنن.
اگه واقعا مسمم هستی شروعش کن.

موفق باشی

mizbanu
June 15th, 2014, 22:18
بسیار ممنون.

ولی جدی میگم شما برید داخل مدیریت دایرکت ادمین رو نگاه کنید - مگه جوانان ایرانی چی کم دارن که نتونن بهتر از دایرکت بسازن ؟
هدف اصلی رقابت با دایرکت و جایگزین کردن کنترل پنل به جای دایرکت هست ولی اینم بگم امکانات کنترل پنل اینقد زیاد و رویایی هست و اینقد بروز رسانی میکنیم تا دیگه هیچ سرور ایرانی ای سی پنل نباشه :d

inga
June 15th, 2014, 22:19
عزیز من شما بساز اولین نفری که میخره من هستم مطمئن باش

این هایی که گفتن نمیشه و از پشتیبانی نمیشید بیخود گفتن اگر امنیتش بالا باشه، یه سیستم کاملی باشه بهتر از cPanel باشه چرا که نه بساز بساز به یه مشت آدمی که فقط میگن کسای دیگه ساختن و ما نباید بسازیم دل خوش نکن

عزیزان مگه این cPanel خراب شده از اولش مثل آدم بوده؟ از اول کامل و بی نقص هان؟ جواب منو بدین خیلی جلوی خودمو گرفتم چیزی نگفتم

شما بساز همین فقط جان هر کسی که دوست داری از cPanel کپی نکن و بعد بگو کنترل پنل ایرانی یه چیزی از اول عالی بساز و از اول اختصاصی الهام بگیر از تمامی کنترل پنل ها ببین ضعفشون چیه خوبیشون چیه که یه چیز کاملی بسازی مثلاً دایرکت ادمین یه سری خوبی ها داره cPanel یه سری خوبی مثلاً توی cPanel نمیشه خود کاربر بکاپش رو ریستور کنه ولی توی دایرکت ادمین میشه تمامی چیز ها رو در نظر بگیر

mizbanu
June 15th, 2014, 22:22
اینقد ما توی فکرمون ایده داریم .....
مثلا یکی اینه که شما فرض کن یه هکر میخواد سرور رو هک کنه - کنترل پنل و نرم افزار مربوطه متوجه عملات خراب کارانه میشوند ،‌ همونجا یه اس ام اس به مدیر سرور ارسال میشه و .....
خیلی امکانات میخوایم بزاریم - به طوری که لقب بگیره کنترل پنل رویایی :d

inga
June 15th, 2014, 22:25
اینقد ما توی فکرمون ایده داریم .....
مثلا یکی اینه که شما فرض کن یه هکر میخواد سرور رو هک کنه - کنترل پنل و نرم افزار مربوطه متوجه عملات خراب کارانه میشوند ،‌ همونجا یه اس ام اس به مدیر سرور ارسال میشه و .....
خیلی امکانات میخوایم بزاریم - به طوری که لقب بگیره کنترل پنل رویایی :d

خوبه شروع کنید بسازید اما درست و حسابی و با کار گروهی تکی نمیشه انجام داد

فقط شعار ندید اگر میگید بسازید این تاپیک رو امروز فردا ببینیم بره تا قیام قیامت

شروع کنید به ساخت فقط حرف نزنید عملی کنید حرف هاتون رو

mizbanu
June 15th, 2014, 22:25
باتشکر از inga ی عزیز.

بله هدف ما این هست که کنترل پنل کاملا ایرانی -فارسی۰ملی باشد و هیچ گونه تقلیدی از سی پنل یا دایرکت یا ... نخواهد داشت.
بیشتر هم میخوایم کل کنترل پنل هارو مقایسه کنیم - ضعف ها و خوبی هارو جدا کنیم و توی کنترل پنل اعمال کنیم.

nimafire
June 15th, 2014, 22:26
سلام
از این دست طرح ها که تنها ذوق و شوق ایرانی است، بسیار در همین انجمن تاپیک برایش ایجاد شده است
در ابتدا خدمت شما عرض کنم کنترل پمل ملی باید به تایید وزارت خانه برسد پس سیستم شما یک کنترل پنل ایرانی است
جدای از این موضوع، اگر ایجاد کنترل پنل و پشتیبانی از ان اسان بود، تا این لحظه مطمین باشید همه ایرانی ها ( و فقط ایرانی ها )کنترل پنل برای خود ایجاد میکردند.
در حال حاظر دایرکت ادمین بدون مشکل با ایران کار میکند. بسیار قدرتند است و هیچ پنلی نیز قابل رقابت نیست.

زمان خود را برای ارتقای دانش فنی خود و تیم خود بگذارید و به فکر ایجاد چنین طرح هایی نیز نباشید
هیچ شرکتی از پنل شما پشتیبانی نخواهد کرد و تنها شما قادر خواهید بود بر روی سرو رهای خود از ان استفاده کنید که در اینده نیز پشیمان خواهید شد.
صحبت های بنده شاید به کام شما تلخ باشد اما به عنوان یک فردی که سال های زیاد است در این زمینه ها فعالیت میکنم به شما نصیحتی کردم.

mizbanu
June 15th, 2014, 22:26
داریم تیم رو اوکی میکنیم - تیم که درست بشه استارت کار خورده میشه.

کسی خواست اسپانسر بشه ما در خدمتیم :d

inga
June 15th, 2014, 22:29
داریم تیم رو اوکی میکنیم - تیم که درست بشه استارت کار خورده میشه.

کسی خواست اسپانسر بشه ما در خدمتیم :d

دوست عزیز کسی اسپانسر نمیشه به دلیل اینکه شما فقط در حد حرف دارید میگین لطف کنید اول یه چیز کاملی بسازید و بعد با غرور بگید تا بیایم ازتون بخریم

mizbanu
June 15th, 2014, 22:30
عزیز nimafire اینی که شما میگید زمان و هزینه و دانش زیادی میخواد کنترل پنل ساختن !
ما ها طوری بار اومدیم که تا تحریم میشیم میریم دور میزنیم به جای این که بسازیم !

حرف های شما اصلا مارا از این راه باز نداشت زیرا باید تحمل کنیم !

و اینم بگم کار ساده ای قرار نیست انجام بدیم و ممکنه توی 1 یا 2 سال طول بکشه !

UGP.ir
June 15th, 2014, 22:30
سلام
اینم مثل پروژه ملی سیستم عامل هست! نیازی نیست از نو بنویسید همون ZPanel را پشتیبانی کنید باور کنید خیلی بهتره به هر حال هم هزینه های زمانی پیاده سازی اولیه کم خواهد شد هم اینکه یک تیم خارجی هست که داره کور اصلی را توسعه می دهد.
ZPanel روی اکثر سیستم عامل ها جواب می دهد و فقط کافیه یک مرجع خوب و درست و حسابی جهت آموزشش ایجاد بشود.

98M!zban
June 15th, 2014, 22:32
از این دسته تاپیک ها در این چند ساله من چندین بار دیدم

من پیشنهاد بهتری دارم

بهتره یک قالب رسمی انگلیسی زبان برای دایرکت ادمین طراحی کنید که رابط کاربریش دقیقا از سی پنل خیلی بهتر باشه

100 % استقبال همگی خیلی خیلی بیشتر خواهد بود

اولین خریدارش خودم هستم

من همیشه از دایرکت ادمین فراری هستم به خاطر رابط کاربری مزخرف در حالی که بسیار قوی و خوب هست

mizbanu
June 15th, 2014, 22:33
ویرایش و توسعه ی Zpanel هم فکر خوبیه ولی ما میخوایم از پایه بنویسیم تا بشه اسمشو گزاشت کنترل پنل ایرانی و ملی !

inga
June 15th, 2014, 22:34
سلام
اینم مثل پروژه ملی سیستم عامل هست! نیازی نیست از نو بنویسید همون ZPanel را پشتیبانی کنید باور کنید خیلی بهتره به هر حال هم هزینه های زمانی پیاده سازی اولیه کم خواهد شد هم اینکه یک تیم خارجی هست که داره کور اصلی را توسعه می دهد.
ZPanel روی اکثر سیستم عامل ها جواب می دهد و فقط کافیه یک مرجع خوب و درست و حسابی جهت آموزشش ایجاد بشود.

آقای محترم ایشون میخود کنترل پنل بسازی متوجه میشی؟ یا نه

اتفاقاً اگه تقلید صورت بگیره به هیچ جایی نخواهید رسید

من متأسفم برای اعضای این انجمن به اصطلاح تخصصی

yekmobile.com
June 15th, 2014, 23:13
آقای محترم ایشون میخود کنترل پنل بسازی متوجه میشی؟ یا نه

اتفاقاً اگه تقلید صورت بگیره به هیچ جایی نخواهید رسید

من متأسفم برای اعضای این انجمن به اصطلاح تخصصی

سلام
دوست عزیز این انجمن تخصصی است حالا شما میگین غیر تخصصی که نظر شماست و فکر نمی کنم با یک پست تصمیم گیری صحیح باشه.
در مورد کپی هم که میگین تقلید به جایی نمیرس ه میخواین براتون مثال بزنم که تقلید هم به جایی می رسه که خودتونم کف کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان منظورشون الگو برداری بود نه عینا کپی و اینکه خیلی ها که با سی پنل کار میکنند راحت ترن

rezaonline.net
June 15th, 2014, 23:20
به نظرم پله پله دانشتون رو ارتقا بدید و پروژه های کوچیک پیاده کنید .
از قدیم گفتن سنگ بزرگ برداشتن علامت نزدن است !
شمار شکست پروژه های آی تی ، بیش از 86 درصد هست !!
سنجیده عمل کنید ، ابتدا بررسی کنید چه دانشها و تخصص هایی نیاز هست و تا چه حدی میتونید این تخصص رو تامین کنید !!
اگر یه کنترل پنل میخواید بسازید اول باید کنترل پنلهای موجود رو بتونید به خوبی تجزیه و تحلیل کنید بعد .

برای حل مشکل تحریمتون هم اگر از دایرکت ادمین استفاده نمیکنید پیشنهاد میکنم یه سر به این سایت بزنید
Web Hosting Control Panel | InterWorx (http://www.interworx.com)

mahdiazarnia
June 16th, 2014, 00:06
دوست عزیز ما یک پروژه ای رو شروع کردیم که به دلایلی کلاً عمومی نکردیم
شما اگر به فکر اینکار هستید به پشتوانه مالی حداقل 200-300 ملیون نیاز دارید
البته نمیگم ما هزینه کردیم ، چون هزینه نکردیم چیزی نشد که عمومی کنیم و مورد استقبال قرار بگیره ، ایرادهای زیاد ، یاگ ها و ....
کلاً دردسر داره
تو ایران جواب نمیده ، وقت بگذاری اسکریپت vip بتویسی درآمدش برات بیشتر خواهد بود

eskelet-sokhte
June 16th, 2014, 00:22
دوست عزیز سلام
شما بسازید من هم شخصا ازتون می خرم برا سرور هام
حتی اگر پولش دو برابر سی پنل باشه
مهم اینه که پولش میره تو جیب یک ایرانی و این برای ما افتخاره

mobinhost.in
June 16th, 2014, 00:29
صرفا پیشنهاد خودم رو می دهم
دوست من قطعا اکر بتونید با کیفیت و پشتیبانی سی پنل سرویسی ارائه کنید واقعا عالی خواهد بود و مطمن باشید نه در ایران در دنیا مشتری پیدا خواهد کرد
اما نکته ای که هست اینه که ایا شما می توانید کنترل پنلی در حد سی پنل با امکانات بیشتر ارائه کنید

دوست من شما دیدن این شرکت اینقدر قدرتمند هست که در هر ساعت از شبانه روز اگر در سیستمشون تیکت بزنید مشکل شما رو در کمتر از 5 دقیقه بررسی و حل می کنند
ایا شما می وانید همچین سرمایه گداری انجام دهید

یعنی حداقل تعداد زیادی نیرو با سواد رو داشته باشید که اول از لینوکس و مشکلاتش سر در بیارن و بتون مشکلات رو حل و یا لااقل راهکاری بدن
بعید می دونم همچین زیر ساختی در ایران باشد

مطمن باشید در دنیا نه ما ایرانی هرکسی از سیپنل سرویس بهتری ارائه کند فروش بالایی خواهد داشت
موضوع این هست که با شرایط فعلی به نظر نمی رسد کسی تی به گرد پای سی پنل هم برسد

بنابراین اگر همچین توانایی دارید به جای این پروژه روی پروژه دیگری سرمایه گذاری کنید یقینا حتی اگر مجانی هم باشد با وجود این خدمات سی پنل توان رقابت با سی پنل 15 دلاری را نواهید داشت

Mr_Parham
June 16th, 2014, 00:46
باز هم یک کاربر جدید و یک پنل ایرانی دیگه :ییی به قول یکی از دوستان یک پنل vip بزنید برای این سایت های دانلود خیلی درآمد بیشتری خواهید داشت و یک نفره هم میتونید کار رو جمع کنید :)

armin.m
June 16th, 2014, 01:07
همیشه یه سری آدم هستن که میان میگن
- نه شما نمی تونی این کار رو بکنی
- تیم شما چیه؟! می خوای با شرکت x رقابت کنی که n ساله داره کار می کنه؟!
- بعید می دونم در توان شما باشه
- الکی وقتتون رو طلف نکنید
- فکر و کارتون رو بزارید جای دیگه زود تر به نتیجه می رسید
- ...
و این داستان ادامه داره...

دوست خوبم! شما اگه بخوای به حرف دیگران توجه کنی فقط سرکوب میشی!
شما اول باید خیلی خوب توانایی خودتون و گروهتون رو بسنجی که ببینی آیا میتونین پروژه رو تموم کنید یا نه!
باید ببینید که پشتکارتون توی انجام پروژه ها چه قدر هست! یعنی مثلا پشت کار دارید که 5-6 ماه روی یه پروژه کار کنین که توی این مدت از لحاظ مالی براتون سودی نداره؟!
اگر وقتتون رو روی پروژه بزارید منبع کسب درآمد دیگه ای دارید؟!
پس از پایان پروژه از لحاظ تبلیغاتی می تونین بکشیدش بالا یا نه؟!
پس از پایان پروژه هزینه ی پشتیبانی حرفه ای رو می تونین بکنین؟!
این سوالات رو به خودتون پاسخ بدید، اگر مطمئن بودین کار رو شروع کنین.
و مطمئن باشید که اگر پروژه ی شما از x و y بهتر باشه کم کم افراد جذب می شن. البته این رو هم باید در نظر بگیرید، وقتی یه چیزی جا میوفته خیلی سخت میشه باهاش رقابت کرد، برای رقابت با سی پنل باید پروژه ی خیلی قوی ای داشته باشین و البته کاربر پسندی بالا!
با آرزوی موفقیت، ایشالا که پروژه ی خوبی از آب در بیاد :)

rezaonline.net
June 16th, 2014, 11:38
خب من پیشنهاد میکنم برای شروع شما یک فایل منیجر در حد سی پنل بزنید ، اگر تونستید به خوبی پیاده اش کنید که بعدا هم در خود کنترل پنلتون مورد استفاده قرار میگیره اگر هم نتونستید که دیگه ...