PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بهترین cms بدون دیتابیس برای سایت پربازدید

shovaleye
June 15th, 2014, 15:47
سلام

لطفا بهترین cms بدون دیتابیس برای سایت پربازدید رو معرفی کنین که تو ترافیک بالا از منابع سخت افزاری سرور کمتر استفاده کنه؟ و با موبایل و تبلت هم سازگاری داشته باشه؟

اگه خودتون هم با اون cms کار کردین نظرتون رو بگین؟

گوگول رو هم جستجو کردم نمونه های زیادی از این cms ها بود ، ولی نمیدونم هنگام ترافیک بالای سایت کارایی که مد نظرم هست رو داره؟

مثل: get-simple (قالبو و پلاگین خوبی داره)
rubedo (نمیدونم دقیقا یه سیستم مدیریت محتواست یا یه پرتال)

مرسی/.

chaleshtor
June 15th, 2014, 15:50
خب چرا شما از صفحات پی اچ پی و اچ تی ام ال استفاده نمیکنید که طراحی کنید
معمولا سیستم مدیریت محتوا ها بسته به امکاناتشون دیتابیس میخوان

yekmobile.com
June 15th, 2014, 15:58
فکر نمیکنم زمانی که دیتا بیس وجود نداشته باشه فشار خیلی زیادی به سرور بیاد چون بیشترین فشار زمانیایجاد میشه که اطلاعات از دیتابیس خونده بشه و پاسخ داده بشه
ولی احتمال داره با بالا رفتن تعداد پست مشکلی برای سی ام اس بوجود بیاد
سعی کنید سیستمی رو انتخاب کنید که سایت با پست بالا روش باشه نمونه استفاده کننده ها رو چک کنید

3245
June 15th, 2014, 16:22
HTML
ساخت با Front page

007
June 15th, 2014, 16:28
همه ی سایتهای مدیریت محتوی سنگین هستن
اگر بتونین با htmlبنویسین و کار کنین خیلی خوب و عالی هست

shovaleye
June 15th, 2014, 16:41
نمیخوام صفحه استاتیک باشه بخاطر همین از html استفاده نمیکنم

برای انتشار مطالب به تعداد بالا که دیگه نمیشه از html استفاده کرد. خیلی زمانگیره
تازه من میخوام با موبایل و تبلت هم سازاگاری داشته باشه.

Mehran18
June 15th, 2014, 17:15
نمیخوام صفحه استاتیک باشه بخاطر همین از html استفاده نمیکنم

برای انتشار مطالب به تعداد بالا که دیگه نمیشه از html استفاده کرد. خیلی زمانگیره
تازه من میخوام با موبایل و تبلت هم سازاگاری داشته باشه.

اگه همچین روشی پایدار و خوب بود مطمئن باشید الان خیلی از سایت های معروف همین کار رو میکردن ولی بدون دیتابیس هم کارتون سخت میشه یا اگه بخواید دیتا رو به صورت فایل استاتیک ذخیره کنید روی فضای هاست امنیتتون پایین میاد و شاید هزار تا دردسر دیگه .. استفاده از cms های استاندارد ، استفاده از امکانات متنوع و همچنین بهینه کردنش به نظر من خیلی بهتر از اینه که شما کلا بدون دیتابیس بخواید کار کنید و خودتون رو از یک سری امکانات محروم کنید .

NaqsheQw
June 15th, 2014, 17:19
اگر بدون دیتابیس کار کنید سخت ترین راه رو انتخاب کردید.
تنها راه این هست که سایتتون رو به هاست های مختلفی از طریق ساب دامنه تقسیم کنید که هر قسمت جدا باز بشه.
مثلاً اگر موضوعات مختلفی دارید هر موضوع روی یک هاست یا یک سرور باشه

shovaleye
June 15th, 2014, 17:42
اگه همچین روشی پایدار و خوب بود مطمئن باشید الان خیلی از سایت های معروف همین کار رو میکردن ولی بدون دیتابیس هم کارتون سخت میشه یا اگه بخواید دیتا رو به صورت فایل استاتیک ذخیره کنید روی فضای هاست امنیتتون پایین میاد و شاید هزار تا دردسر دیگه .. استفاده از cms های استاندارد ، استفاده از امکانات متنوع و همچنین بهینه کردنش به نظر من خیلی بهتر از اینه که شما کلا بدون دیتابیس بخواید کار کنید و خودتون رو از یک سری امکانات محروم کنید .

اگه cms هایی مثل دروپال ، وردپرس یا پرتال لایفری مشکلات استفاده از منابع رو نداشتن یکی از این ها رو انتخاب میکردم

بعضی از این cms ها ذکر میکنند بدلیل اینکه دیتابیس ندارند امنیتشون بالاست. (ولی خب به همین دلیل هم کارایی پایینی دارند)
البته بسته به نوع استفاده هم داره

سایت های معروفی هم هستند که از این سی ام اس ها استفاده میکنند

اگر بدون دیتابیس کار کنید سخت ترین راه رو انتخاب کردید.
تنها راه این هست که سایتتون رو به هاست های مختلفی از طریق ساب دامنه تقسیم کنید که هر قسمت جدا باز بشه.
مثلاً اگر موضوعات مختلفی دارید هر موضوع روی یک هاست یا یک سرور باشه

اینطوری که سخت تره و تو سئو هم شاید تاثیر منفی داشته باشه

Mehran18
June 15th, 2014, 17:56
امکانش هست چند تا از این سایت هارو لطف کنید ، جالبه برام ..
در مورد امنیت آخه با عقل جور در نمیاد شاید بنده اشتباه میکنم یکی از از عزیزان برای ما اسکریپتی نوشتند که بدون دیتابیس بود.. و دیتایی که ذخیره میشد به صورت .xml رو همون هاست ذخیره میشد.. که این موضوع یکم نگران کننده بود ! شاید هم فکری براش کرده بود که دسترسیش رو محدود کنه .. ولی خب چرا .. تا وقتی cms های قدرتمندی مثل وردپرس و امثال اون هستند و هربار آپدیت های جدید و ...
امنیت سایت فقط محدود به نوع اسکریپت یا cms نمیشه .. سرور هم تاثیر گذار هست تو این موضوع که چه کانفیگی داشته باشه و همچنین روی لود سایت شما هم موثر خواهد بود.

NaqsheQw
June 15th, 2014, 18:02
مطمئن هستید که توی سئو تاثیر منفی داره؟
شما میخواید سایتی که بدون دیتابیس باشه رو چطوری سئو کنید؟
سخت نیست؟

بهترین کار استفاده از روشی هست که عرض کردم و بهره گیری از سیستمی مانند دیتالایف انجین که سئوی بی نظیری داره و به طور اتوماتیک بهترین rrs و سایت مپ رو در اختیارنون میذاره... بدون هیچ دانش سختی و بدون هچگونه مشکلی!
سرعت فوق العاده ای دارخ
تنها مشکلتون طراحی قالب هست که خیلی مشکل نیست!

yekmobile.com
June 15th, 2014, 18:06
سخت نیست؟

بهترین کار استفاده از روشی هست که عرض کردم و بهره گیری از سیستمی مانند دیتالایف انجین که سئوی بی نظیری داره و به طور اتوماتیک بهترین rrs و سایت مپ رو در اختیارنون میذاره... بدون هیچ دانش سختی و بدون هچگونه مشکلی!
سرعت فوق العاده ای دارخ

از دیتالایف انجین بهتر نبود دوسته من پیشنهاد بدین ؟ سئو دیتا لایف بالاتر رفته اما هنوز خیلی کار داره و به هیچ عنوان انعطاف پذیری های مووبل تایپ و وردپرس و دروپال و نداره سعی کنید برای کار حرفه ای و تعداد پست بالا به کسی پیشنهاد ندین.

NaqsheQw
June 15th, 2014, 18:17
الان سافت 98
دانلود رایگان نرم افزار (http://soft98.ir/)

از دیتالایف استفاده میکنه

yekmobile.com
June 15th, 2014, 18:22
الان سافت 98

بله علی سالار
اون سیستم و چند سال پیش استفاده کرده ( اون موقع زیاد وردپرس مطرح نبود مثل الان) و با زیر و خم هاش اشناس
ولی سایت نام اشنای دیگه ای به ذهنم نمیاد تو ایران از نسخه نال شده دیتالایف استفاده کنند.

- - - Updated - - -

سلام

لطفا بهترین cms بدون دیتابیس برای سایت پربازدید رو معرفی کنین که تو ترافیک بالا از منابع سخت افزاری سرور کمتر استفاده کنه؟ و با موبایل و تبلت هم سازگاری داشته باشه؟

اگه خودتون هم با اون cms کار کردین نظرتون رو بگین؟

گوگول رو هم جستجو کردم نمونه های زیادی از این cms ها بود ، ولی نمیدونم هنگام ترافیک بالای سایت کارایی که مد نظرم هست رو داره؟

مثل: get-simple (قالبو و پلاگین خوبی داره)
rubedo (نمیدونم دقیقا یه سیستم مدیریت محتواست یا یه پرتال)

مرسی/.

دوست عزیز من چند سال پیش با get-simple کار کردم و مجدد هم نگاه انداختم بهش
تحت هیچ عنوانی نمیتونه جوابگو چند ده هزار پست باشه و ضمن اینکه داخل ادرس هاش ؟ (علامت سوال داره) که برای سئو ضرر داره.
این سیستم میاد تمام صفحه ها رو داخل یک فایل ایندکس ذخیره میکنه ( فکر کنم ) بعدا با توجه به اینکه تعداد پست هاتون بالا بره بی شک به مشکل خواهید خورد ( شک نکنید)

shovaleye
June 15th, 2014, 18:43
امکانش هست چند تا از این سایت هارو لطف کنید ، جالبه برام ..
در مورد امنیت آخه با عقل جور در نمیاد شاید بنده اشتباه میکنم یکی از از عزیزان برای ما اسکریپتی نوشتند که بدون دیتابیس بود.. و دیتایی که ذخیره میشد به صورت .xml رو همون هاست ذخیره میشد.. که این موضوع یکم نگران کننده بود ! شاید هم فکری براش کرده بود که دسترسیش رو محدود کنه .. ولی خب چرا .. تا وقتی cms های قدرتمندی مثل وردپرس و امثال اون هستند و هربار آپدیت های جدید و ...
امنیت سایت فقط محدود به نوع اسکریپت یا cms نمیشه .. سرور هم تاثیر گذار هست تو این موضوع که چه کانفیگی داشته باشه و همچنین روی لود سایت شما هم موثر خواهد بود.

مثلا cms ghost (https://ghost.org/)
Envato (http://envato.com/)
http://ie.microsoft.com/
http://codeschool.com/

از دیتالایف انجین بهتر نبود دوسته من پیشنهاد بدین ؟ سئو دیتا لایف بالاتر رفته اما هنوز خیلی کار داره و به هیچ عنوان انعطاف پذیری های مووبل تایپ و وردپرس و دروپال و نداره سعی کنید برای کار حرفه ای و تعداد پست بالا به کسی پیشنهاد ندین.

الان سافت 98

وبمستر های ایرانی معمولا میخوان سایتی کاملا متمایز با دیگر سایت ها داشته باشن - حالا یکی از دیتا لایف استفاده میکنه یکی از مووبل تایپ .
مثل میهن دانلود که یه موقع از مووبل تایپ استفاده میکرد الان دوباره برگشته به وردپرس. ولی بدلیل استفاده بالای وردپرس از سرور بخش نظر دهی کار نمیکنه.

البته این سایت هم از دیتالایف درست شده (سایت مورد علاقه من) KaZachya.net: Информационно-развлекательный портал. (http://kazachya.net/)
که کار کرد مناسب و حرفه ای داره

سخت نیست؟

سرعت فوق العاده ای دارخ

الان سی ام اس مثل get-simple پلاگین نقشه سایت و پلاگین سئو رو پشتیبانی میکنه

- - - Updated - - -

دوست عزیز من چند سال پیش با get-simple کار کردم و مجدد هم نگاه انداختم بهش
تحت هیچ عنوانی نمیتونه جوابگو چند ده هزار پست باشه و ضمن اینکه داخل ادرس هاش ؟ (علامت سوال داره) که برای سئو ضرر داره.
این سیستم میاد تمام صفحه ها رو داخل یک فایل ایندکس ذخیره میکنه ( فکر کنم ) بعدا با توجه به اینکه تعداد پست هاتون بالا بره بی شک به مشکل خواهید خورد ( شک نکنید)

تو فایل های xml ذخیره میکنه و برای هر مطلب جدید یه xml درست میکنه.
منم همینطور فکر میکنم
شاید بشه مثلا هر 1000 مطلب رو تو یه فولدر ذخیره کرد

nexinel
June 15th, 2014, 18:49
منظور استارتر این نیست که سیستم بدون DBMS کار کنه، بلکه ظاهرا می خوان سیستم با سیستم های داده ای بهینه تر، سبک تر و سریع تر کار بکنه... در هر صورت دیتابیس را خواهیم داشت، ولی به اشکال و فناوری های مختلف... بطور مثال Rubedo معرفی شده توسط ایشون، از MongoDB بهره می گیره.

parmenides
June 15th, 2014, 18:50
راه کار هندل کردن سایت پر بازدید حذف دیتا بیس نیست. از مدل های نرم افزاری دیگری باید استفاده بشه که نیاز به برنامه نویسی اختصاصی داره. پیشنهاد می کنم با همون wpress کار کنید.

yekmobile.com
June 15th, 2014, 18:51
تو فایل های xml ذخیره میکنه و برای هر مطلب جدید یه xml درست میکنه.
منم همینطور فکر میکنم
شاید بشه مثلا هر 1000 مطلب رو تو یه فولدر ذخیره کرد
همون xml ذخیره میشه که بی شک توی ارسال مطالب جدید به مشکل میخورید من خودم با این موضوع مشکل دارم هنوز ( در مووبل تایپ )

شاید بتونید با استفاده از include کل قسمت های قالب و فراخونی کنید که تغییرات قالب بی دردسر باشه

MajorHost
June 15th, 2014, 18:52
در موردی این سیستمی که گفتید من پیشنهاد میکنم خودتون بنویسید. متناسب با درخواستتون
و همچنین از یتابیس فایلی و mysql همزمان استفاده کنید . اینجوری خیلی راحتتره و بهتره

shovaleye
June 15th, 2014, 19:03
منظور استارتر این نیست که سیستم بدون DBMS کار کنه، بلکه ظاهرا می خوان سیستم با سیستم های داده ای بهینه تر، سبک تر و سریع تر کار بکنه... در هر صورت دیتابیس را خواهیم داشت، ولی به اشکال و فناوری های مختلف... بطور مثال Rubedo معرفی شده توسط ایشون، از MongoDB بهره می گیره.

نه منظورم بدون دیتابیس بود (البته برای رسیدن به سیستمی بهینه تر ، سبک تر و سریع تر)

من نمیدونستم Rubedo از MongoDB بهره میبره (تازه میخوام امتحانش کنم)

راه کار هندل کردن سایت پر بازدید حذف دیتا بیس نیست. از مدل های نرم افزاری دیگری باید استفاده بشه که نیاز به برنامه نویسی اختصاصی داره. پیشنهاد می کنم با همون wpress کار کنید.

وردپرس در بازید های بالا از رم و سی پی یو زیاد استفاده میکنه.

اگر هم مجبور بشم از دروپال استفاده میکنم.

در موردی این سیستمی که گفتید من پیشنهاد میکنم خودتون بنویسید. متناسب با درخواستتون
و همچنین از یتابیس فایلی و mysql همزمان استفاده کنید . اینجوری خیلی راحتتره و بهتره

شما cms رو میشناسید که به این صورت کار کنه.

دارم میگردم ببینم دروپال یا وردپرس میتونه این کار رو انجام بده. مثلا پست ها رو بصورت xml ذخیره کنه.

haftsepehr
June 15th, 2014, 20:55
پیشنهاد بنده
تی دیتالایف (http://tdatalife.com/)

nexinel
June 16th, 2014, 15:08
نه منظورم بدون دیتابیس بود (البته برای رسیدن به سیستمی بهینه تر ، سبک تر و سریع تر)

من نمیدونستم Rubedo از MongoDB بهره میبره (تازه میخوام امتحانش کنم)

در هر صورت شما به نوعی دیتابیس جهت نگهداری داده های خود نیازمندید، در غیر اینصورت یک وبسایت Static خواهید داشت که هیچ گونه عمل ثبت، ویرایش و حذف اطلاعات، در آن رخ نخواهد داد و احتمالا برنامه نویسی نیز نیاز نخواهد داشت و صرفا بصورت HTML خواهد بود.

اگر وبسایت شما صرفا Read بالایی دارد، مثلا وبلاگ یا امثال آن، می توانید از دیتابیس های File Based استفاده کنید. در غیر اینصورت، بهترین کار استفاده از همان دیتابیس های SQL می باشد که سرور آن می بایست بر اساس نیاز شما تنظیم و بهینه سازی شود.

shahinmq
June 16th, 2014, 19:02
سلام.

دوست عزیز شما می خوای فشار روی سرور کمتر باشه از جهت ارسال و دریافت کوئری ها ولی از جهتی هم شما داری حجم زیادی مصرف می کنی (به مرور زمان زیاد می شه و کنترل کردن اون فایل ها کار دشواری می شه)

به نظر من خودتون این سیستمو با دیتابیس بنویسید جوری که بهینه شده باشه بهتر از روش هایی هست روی هاستتون اطلاعات رو ذخیره کنه.

shovaleye
June 17th, 2014, 02:27
و همچنین از دیتابیس فایلی و mysql همزمان استفاده کنید . اینجوری خیلی راحتتره و بهتره

در هر صورت شما به نوعی دیتابیس جهت نگهداری داده های خود نیازمندید، در غیر اینصورت یک وبسایت Static خواهید داشت که هیچ گونه عمل ثبت، ویرایش و حذف اطلاعات، در آن رخ نخواهد داد و احتمالا برنامه نویسی نیز نیاز نخواهد داشت و صرفا بصورت HTML خواهد بود.

اگر وبسایت شما صرفا Read بالایی دارد، مثلا وبلاگ یا امثال آن، می توانید از دیتابیس های File Based استفاده کنید. در غیر اینصورت، بهترین کار استفاده از همان دیتابیس های SQL می باشد که سرور آن می بایست بر اساس نیاز شما تنظیم و بهینه سازی شود.

سلام.

دوست عزیز شما می خوای فشار روی سرور کمتر باشه از جهت ارسال و دریافت کوئری ها ولی از جهتی هم شما داری حجم زیادی مصرف می کنی (به مرور زمان زیاد می شه و کنترل کردن اون فایل ها کار دشواری می شه)

به نظر من خودتون این سیستمو با دیتابیس بنویسید جوری که بهینه شده باشه بهتر از روش هایی هست روی هاستتون اطلاعات رو ذخیره کنه.

منظورم از نبود دیتابیس ، استفاده نکردن از mysql یا امثال این بود و میخواستم اطلاعات روی هاست توی فایل های txt یا xml ذخیره بشه

من تجربه زیادی ندارم ممکنه این چیزی که شما میگین درست باشه

به نظر من MajorHost هم نظر خوبی داد که از دیتابیس فایلی و mysql هم زمان استفاده بشه

فکر کنم با دیتابیس sqlite بشه یه همچین کاری انجام داد؟ کسی باهاش کار کرده؟

parmenides
June 17th, 2014, 08:52
از سایت سازهای استاتیک میتونید استفاده کنید. این سایت ساز ها این روز ها خیلی مطرح شدند. تمپلت و محتوا رو به عنوان ورودی های جداگانه بهش میدهید یک سایت استاتیک به عنوان خروجی بهتون میده. مزیت های زیادی دارند و نیاز های دینامیک شما رو هم از طریق پلاگین حل میکنه. به لینک های زیر مراجعه کنید.

Wintersmith (http://wintersmith.io)
Metalsmith (http://www.metalsmith.io)
Cabin (http://www.cabinjs.com)
Home | Assemble (http://assemble.io)

foli
July 6th, 2014, 23:47
سیستم بدون دیتابیس سیستم نیست دیگه