PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند کار - پشتیبانی

ourweb
June 15th, 2014, 01:00
با سلام امین میاحی هستم 20 ساله از اهواز از سال 86 وارد دنیایی مجازی شده ام و از سال 90 به صورت جدی کار هاستینگ رو دنبال کرده هم سال 90 اولین هاستینگ خود را افتتاح کرده ام به نام تکین هاست که بخاطر مشکلاتی مالی قادر به ادامه نبودم و بستم بعد از صباسرور و باز هم مشکلات مالی و الان در سال 93 در خود این دیده ام که میتوانم پشتیبانی باشم که بتواند کارهای زیادی رو برای اون شرکت انجام بدهد .

کارهای که بلد هستم .
کار با مجازی سازی vmware به صورت کامل .
مدیریت سرور لینوکس دایرکت ادمین و سی پنل با کانفیگ امنیتی .
پشتیبانی ویپ و جی اس ام freepbx
کار با سیستم whmcs فول رو بلدم
نصب سیستم عامل لینوکس و ویندوز فول هستم و تنظیم iis و کلیه خدمات
اکثر اوقات هم در اینترنت هستم و مشکلی ندارم .
اگر شرکتی در اهواز باشد که خیلی خوب می شود ولی اگر به صورت ریموت هم باشد مشکلی ندارد ...
لطفا حقوق که می دهید رو هم اعلام نمایید
شماره تماس من : 09375150429

shahab-f
June 20th, 2014, 13:50
سلام

حقوق در خواستی ؟

ourweb
June 20th, 2014, 14:22
سلام

حقوق در خواستی ؟

سلام نمیدونم برای این تخصص ها چقدر حقوق میدن ؟ شما اعلام کن

shahab-f
June 20th, 2014, 17:37
سلام نمیدونم برای این تخصص ها چقدر حقوق میدن ؟ شما اعلام کن

مراجعه غیر حضوری است نباید توقع حقوق بالا داشته باشید

چه تضمینی میتوانید ارائه کنید ؟

ourweb
June 20th, 2014, 18:03
مراجعه غیر حضوری است نباید توقع حقوق بالا داشته باشید

چه تضمینی میتوانید ارائه کنید ؟

تضمین چیزی ندارم بهت بدم ولی کارم خوب هست در مورد حقوق شما بگو چقدر میخواهی پول بدی .

irsrev
July 5th, 2014, 17:59
با سلام امین میاحی هستم 20 ساله از اهواز از سال 86 وارد دنیایی مجازی شده ام و از سال 90 به صورت جدی کار هاستینگ رو دنبال کرده هم سال 90 اولین هاستینگ خود را افتتاح کرده ام به نام تکین هاست که بخاطر مشکلاتی مالی قادر به ادامه نبودم و بستم بعد از صباسرور و باز هم مشکلات مالی و الان در سال 93 در خود این دیده ام که میتوانم پشتیبانی باشم که بتواند کارهای زیادی رو برای اون شرکت انجام بدهد .

کارهای که بلد هستم .
کار با مجازی سازی vmware به صورت کامل .
مدیریت سرور لینوکس دایرکت ادمین و سی پنل با کانفیگ امنیتی .
پشتیبانی ویپ و جی اس ام freepbx
کار با سیستم whmcs فول رو بلدم
نصب سیستم عامل لینوکس و ویندوز فول هستم و تنظیم iis و کلیه خدمات
اکثر اوقات هم در اینترنت هستم و مشکلی ندارم .
اگر شرکتی در اهواز باشد که خیلی خوب می شود ولی اگر به صورت ریموت هم باشد مشکلی ندارد ...
لطفا حقوق که می دهید رو هم اعلام نمایید
شماره تماس من : 09375150429

با سلام

در صورت تمایل به پست استخدام کارمند حضوری + غیرحضوری (http://www.webhostingtalk.ir/f219/117883/) مراجعه نمایید.

موفق باشید