ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انجام کار پشتیبانی (نیازمند کار)

Aguila*Roja
June 15th, 2014, 00:06
به نام خدا

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان:.

بنده در طول روز وقت آزاد زیادی داریم و می توانم به عنوان پشتیبان سایت شما فعالین کنم. بنده تسلط کامل بر CPanel و دایرکت ادمین - WHMCS - تمامی سیستم های مدیریت محتوا (به جز دروپال) دارم و به زبان های برنامه نویسی html - css و C# و C++ و تسلط دارم و شرمنده کسانی که تقاضای بازاریابی می کنند شرمنده هستم. در امنیت هم تسلطی دارم و می تونم کار های امنیت رو انجام بدم. حقوق هم بسته به شرایط شما داره و اگر هم منصفانه باشه هر چقدر شما بگید قبول می کنم. در زمینه هاستینگ سابقه هایی داشتم و همچنین گرافیک کار هم هستم و در کار با اینترنت حرفه ای هستم.
منتظر پیشنهادات شما هستم

با تشکر:.

isn
June 15th, 2014, 01:15
سلام رزومه كاريتون رو + مشخصاتتون رو برام پيام كنيد

Mehran18
June 15th, 2014, 01:27
به نام خدا

بنده در طول روز وقت آزاد زیادی داریم و می توانم به عنوان پشتیبان سایت شما فعالین کنم. بنده تسلط کامل بر CPanel و دایرکت ادمین - WHMCS - تمامی سیستم های مدیریت محتوا (به جز دروپال) دارم و به زبان های برنامه نویسی html - css و C# و C++ و تسلط دارم و شرمنده کسانی که تقاضای بازاریابی می کنند شرمنده هستم. در امنیت هم تسلطی دارم و می تونم کار های امنیت رو انجام بدم. حقوق هم بسته به شرایط شما داره و اگر هم منصفانه باشه هر چقدر شما بگید قبول می کنم. در زمینه هاستینگ سابقه هایی داشتم و همچنین گرافیک کار هم هستم و در کار با اینترنت حرفه ای هستم.
منتظر پیشنهادات شما هستم

سلام رزومتون رو برای بنده هم ارسال کنید.

Aguila*Roja
June 21st, 2014, 02:16
up...

irsrev
July 5th, 2014, 17:58
به نام خدا

منتظر پیشنهادات شما هستم

با سلام

در صورت تمایل به پست استخدام کارمند حضوری + غیرحضوری (http://www.webhostingtalk.ir/f219/117883/) مراجعه نمایید.

موفق باشید