توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وضعیت فعلی این هاستای خارجی
fmmajd
June 14th, 2014, 19:11
سلام دوستان
من از آرویکس سرویس دارم.روش یه فروشگاه گذاشتم با پرستاشاپ و قالب هم روش هست.فعلا بیشتر از این چیزی نداره.ولی سرعت سایت خیلی پایینه.
مشکل اساسی هم فکر میکنم(مطمئن نیستم) تو وصل شدن به سایته انگار.خیلی طول میکشه.بعدش لود سایت واقعا عالیه.
منتها من یه سایت دیگه هم دارم رو اون هاست.اون خیلی سریع وصل میشه.
الان نمیدونم واقعا مشکل چیه؟باید چیکار کنم؟
حالا من چندتا هاست دیگه هم گشتم.توشون
hostgator-dreamhost-bluehost-justhost
رو پسندیدم.منتها برای گیتور و بلوهاست و جاست هاست تو ریویوهای خارجی نگاه میکردم خیلیا میگفتن لود سایت بره بالا کند میشه و این اواخر خیلی ضعیفن و اینا.
میخواستم بدونم دوستانی که از اینجاها سرویس داشتن الان هنوز راضین؟تو تاپیکا دیدم که قبلا همه خیلی راضی بودن.تازگیا چه طوره؟سرعت سایت پایین نبوده؟
و اینکه واقعا unlimited هستن؟ البته خب نامحدود واقعی که نداریم و شدنی هم نیست،ولی من دیدم مثلا میگفتن اگه جدولای دیتابیس از 1000 تا بیشتر شه، جاست هاست اخطار میده.درستن اینا؟
و در مورد دریم هاست.من تقریبا خوب شنیدم ازشون.ولی قیمتاشون نسبت به جاهای دیگه زیاده.پنلشون هم خیلی گیجه و خوب نیست.نظر شما چیه؟
لطفا اگه از اینا استفاده کردید یکی از سایتایی که روشون هست رو هم معرفی کنید من سرعتشونو ببیم.ممنون
cloobhaa
June 14th, 2014, 19:22
داداش آرویکس از همه بهتره مدیرش ایرانیه
fmmajd
June 14th, 2014, 19:24
داداش آرویکس از همه بهتره مدیرش ایرانیه
مدیرعاملش
بله منم با کلی گشتن به آرویکس رسیدم.خداییشم تا الان ساپورتشون عالی بوده.ولی خب اون سایتم روش کنده و من نمیفهمم دردش چیه.از طرفی من کاری نکردم رو اون سایت هنوز.غیر از نصب یه فروشگاه ساز
cloobhaa
June 14th, 2014, 19:25
شاید روی سایت فروشگاه یه چیزی است که لود رو آورده پایین بررسی کن
fmmajd
June 14th, 2014, 19:27
شاید روی سایت فروشگاه یه چیزی است که لود رو آورده پایین بررسی کن
چک کردم.آخه میگم هنوز هیچ چیز خاصی روش نریختم.
الان سایتو کامپرس کردم رو کلود بردم کشو روشن کردم اپتیمایز کردم.هنوز کنده
cloobhaa
June 14th, 2014, 19:29
نمی دونم صبر کن بچه ها میان راهنمایی می کنن
InterServer.ir
June 14th, 2014, 20:52
سلام
لينك سايت؟
fmmajd
June 14th, 2014, 20:54
سلام
لينك سايت؟
honarsarayesaba.com
البته الان دارن سرورشو عوض میکنن فک کنم.خیلی دیگه کنده
mahdiazarnia
June 14th, 2014, 20:54
لینک سایتتون رو بدید چک کنم
reza115
June 14th, 2014, 21:19
3 سال از هاست گیتور سرویس داریم و تا بحال مشکلی نداشتیم
کاملا نامحدود
اینجا سرور مجازی نامحدود میگیری سر 15 روز طرف میگه 300 گیگ بیشتر ترافیک مجاز نیست و بدون هماهنگی ساسپند میشه
fmmajd
June 14th, 2014, 21:20
3 سال از هاست گیتور سرویس داریم و تا بحال مشکلی نداشتیم
کاملا نامحدود
اینجا سرور مجازی نامحدود میگیری سر 15 روز طرف میگه 300 گیگ بیشتر ترافیک مجاز نیست و بدون هماهنگی ساسپند میشه
ممنون
آپتایم و ساپورتش چه جوریه؟
InterServer.ir
June 14th, 2014, 21:32
سرور يك مقدار كند هست در ارتباط اول شايد به دليل اسكریپت مورد استفادتون هست شایدم فشاری که رو سرور هست البته حجم صفحه هم خیلی خیلی بالاست 2مگابایت !! 500 کیلوبایت عادیه!
تو قالبتون موارد بسیار زیادی هست که لود طولانی تر ایجاد میکنه نزدیک 10-15 لینک عکس و css و .. شما ارور 404 یا 409 میدند
http://gtmetrix.com/reports/honarsarayesaba.com/GWFoNaOP
البته سایتتون برای من خوب باز میشه و لودش عادی هست برای سرعت های پایین حجم صفحه باعث کندی بیش از حد میشه!
fmmajd
June 14th, 2014, 21:36
سرور يك مقدار كند هست در ارتباط اول شايد به دليل اسكریپت مورد استفادتون هست شایدم فشاری که رو سرور هست البته حجم صفحه هم خیلی خیلی بالاست 2مگابایت !! 500 کیلوبایت عادیه!
تو قالبتون موارد بسیار زیادی هست که لود طولانی تر ایجاد میکنه نزدیک 10-15 لینک عکس و css و .. شما ارور 404 یا 409 میدند latest performance report for: (http://gtmetrix.com/reports/honarsarayesaba.com/gwfonaop)هنرسرای سبا (http://honarsarayesaba.com/) | gtmetrix البته سایتتون برای من خوب باز میشه و لودش عادی هست
تا قبل از ست کردن کلود این مشکل ارورارو نداشت.منم الان که شما گفتین متوجهش شدم.ممنون.با فروشنده قالب تماس میگیرم
برای شما تو چند ثانیه باز میشه؟
اون 10 150 تا عکس هم گندیه که من زدم تو قالب.باید ریستور کنم.الان میشه گفت قالب رفته هوا کلا :d
reza115
June 14th, 2014, 21:39
ممنون
آپتایم و ساپورتش چه جوریه؟
100% دوست عزیزم
بینظیره
fmmajd
June 14th, 2014, 21:40
100% دوست عزیزم
بینظیره
عه؟چه خوب. دامنه آی آر رو مشکلی ندارن باهاش؟یا ایپی ایران؟شما برای ثبت نام چه کشوریو زدین؟
Cpt.Liux
June 14th, 2014, 22:24
من مدت هاست برای مشتری هام از hostgator, bluehost, hostmonster و inmotion خرید میکنم.
همشون هم خوب بودند تا الان و من به همه پیشنهادشون میکنم اگه یه میزبانی بدون دردسر میخوان.
اگه خواستید من میتونم براتون کارای خریدش رو انجام بدم. inmotion برای سایت های بیزینسی که مصرفشون نسبتا بالا تره بهتره!
- - - Updated - - -
این ها همشون رسما ایرانیا رو هاست نمیکنند. نباید اطلاعات خریدتون ایران باشه درضمن.
reza115
June 14th, 2014, 22:27
عه؟چه خوب. دامنه آی آر رو مشکلی ندارن باهاش؟یا ایپی ایران؟شما برای ثبت نام چه کشوریو زدین؟
عاره !
چو دانی و پرسی سوالت خطاست
fmmajd
June 14th, 2014, 23:59
عاره !
چو دانی و پرسی سوالت خطاست
نمیدونم واقعا.مشکل بعضیا کلا دارن و نمیذارن با آیپی ایران بریم.بعضیا فقط ایرانو از تو لیست برداشتن.
- - - Updated - - -
من مدت هاست برای مشتری هام از hostgator, bluehost, hostmonster و inmotion خرید میکنم.
همشون هم خوب بودند تا الان و من به همه پیشنهادشون میکنم اگه یه میزبانی بدون دردسر میخوان.
اگه خواستید من میتونم براتون کارای خریدش رو انجام بدم. inmotion برای سایت های بیزینسی که مصرفشون نسبتا بالا تره بهتره!
- - - Updated - - -
این ها همشون رسما ایرانیا رو هاست نمیکنند. نباید اطلاعات خریدتون ایران باشه درضمن.
ممنون.برای مشتری هاتون یعنی خودتون استفاده نکردید؟
رسما بله.ولی مثلا من از بلوهاست پرسیدم گفتن دامنه آی آر نمیدن و ایران هم تو لیستشون نیست،ولی با آیپی ایران مشکلی ندارن.بازم من مطمئن نیستم ازشون.بقیه رو هم اصلا خبر ندارم مشکل دارن یا نه.اونا چه طورن؟
بین بلوهاست و هاست گیتور کدوم بهتره؟
Mr.Te0
June 15th, 2014, 00:25
سرویس دهندگان متعددی برای ارائه خدمات هاستینگ وجود دارند.
شما میتوانید با ارزیابی مشتریان هر سرویس دهنده ، سابقه کاریشون ، انواع سایت های میزبانی شده در اون شرکت ،به انتخاب مناسبی برسید.
Cpt.Liux
June 15th, 2014, 09:34
نمیدونم واقعا.مشکل بعضیا کلا دارن و نمیذارن با آیپی ایران بریم.بعضیا فقط ایرانو از تو لیست برداشتن.
- - - Updated - - -
ممنون.برای مشتری هاتون یعنی خودتون استفاده نکردید؟
رسما بله.ولی مثلا من از بلوهاست پرسیدم گفتن دامنه آی آر نمیدن و ایران هم تو لیستشون نیست،ولی با آیپی ایران مشکلی ندارن.بازم من مطمئن نیستم ازشون.بقیه رو هم اصلا خبر ندارم مشکل دارن یا نه.اونا چه طورن؟
بین بلوهاست و هاست گیتور کدوم بهتره؟
چرا خودم هم استفاده کردم. مشکلی نبوده تا به حال.
من منظورم از رسما این بود که توی سایتشون قید کردن. ولی دامنه ای ار و اطلاعات ماله ایران نباشه دیگه هیچ کاری به ای پی و محتوای سایت ندارند.
fmmajd
June 15th, 2014, 12:51
سرویس دهندگان متعددی برای ارائه خدمات هاستینگ وجود دارند.
شما میتوانید با ارزیابی مشتریان هر سرویس دهنده ، سابقه کاریشون ، انواع سایت های میزبانی شده در اون شرکت ،به انتخاب مناسبی برسید.
درسته.شما سایتایی که رو این هاستا باشن میشناسی؟
vahab00
June 15th, 2014, 12:56
اگه ای پی شما 185.21.132.44 هست پینگ بالایی نسبت به من داره
لاقل برای من
ممکنه از پینگ باشه و یا اینکه سایت شما سنگین هست
خوشبختانه سایت جی تی متریکس به کمکتون میاد
ازش امار بگیرید کندیتون برای چی هست
fmmajd
June 16th, 2014, 22:20
دوستان نظر دیگه ای نبود؟
مثالی از سایتای روی این هاستا ندارین؟