توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : راهنمایی کد
atlas123
June 14th, 2014, 15:40
سلام
من می خوام یک صفحه ای داشتم مخصوص موبایل که اگخ تبلت
یا گوشی توی مرورگرش لود کنه مثلا به این ادرس Mobile.doman.com
چه کدی بزارم که مرورگر بفهمه که بره تو اون اذرس
نمونه کد هم میزارین و. این که من نمی خام ادرس موبایلو کسی توی مروگرش بیاره لود بشه مرسی
atlas123
June 14th, 2014, 17:24
کسی نیست کمک کنه
parspardazan
June 14th, 2014, 18:42
دوست عزیز یه صفحه ساده درست کنید و با موبایل بهش وصل شید موبایل خودش تشخیص میده
a.e
June 14th, 2014, 23:04
اگر درست متوجه شده باشم، منظور شما برای همخوانی سایت با رزولیشن های موبایل و ... است که این مورد نیاز به ری اسپانسیو دارد؛ همچنین برای فراخوانی به آدرس مورد نظر برای هر دستگاه کافیست تا سیستم عامل تعریف شود و آدرس نیز فراخوانی شود سپس سایت تشخیص داده و به آدرس مورد نظر ارجاع داده میشود (این مورد را در گوگل جست و جو بفرمایید به نتیجه های خوبی دست پیدا میکنید)
atlas123
June 16th, 2014, 14:56
بچه ها اگه ممکنه منو راهنمایی کنید
من می خام بدونم با چه کد سایت متوجه میشه سیستم عامل آندروید هستش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
برام مثالی میزنید
و این که چه مدیا اسکرینی بنویسم که گوشی ها و تبلت خوب نشون بده مرسی
Iran Tech
June 16th, 2014, 15:50
ببینید من خودم اطلاعات کافی برای ارایه کد مربوطه رو ندارم ولی روالش اینه که شما باید کدی قرار بدین که برای رزولوشن های موبایل سایت شما ریدایرکت بشه به آدرس mobile.domain.com.
TheNight
June 16th, 2014, 18:15
یه اسکریپت یا پوسته responsive نصب کنید که خودش نسخه موبایل هم داره و تشخیص می ده.
شما اگه بخواید نسخه موبایل داشته باشید به اینصورت mobile.domain.com فکر کنم باید یه سیستم هم روی اون ساب دامین نصب کنید که یعنی باید دو جا مطالب رو بذارید شاید هم بشه از یه راه دیگه که امیدوارم دوستان راهنماییتون کنن و به نتیجه دلخواه برسید.