PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ایا سرور هتزنز شما هم مشکل داره ؟؟؟؟؟

omidppm
June 14th, 2014, 13:22
سلام خدمت دوستان و همکاران گرامی

3روز هست سرور المان ما مشکل داره به دیتاسنتر هم میگیم دیتاسنتر هم شونه خالی میکنه میگه مشکلی نیست چند تا هم از ما تست خواستن انجام دادیم مثلا یه لینک از سرورهای خودشون میدند میگن دانلود کنید بعد میگن مشکلی نداره از ما اصرار از اینا انکار
الان خواستم بدونم کسی از دوستان هم این مشکل رو داره؟ چون واقعا کیفیت در حد کیلوبایت و افتضاح شده

novin-web
June 14th, 2014, 13:24
سلام
14 تا سرور داریم ازشون همه اوکی هستند
احتمالا شما بیشتر از 20 ترا ترافیک مصرفی داشتید و پورتتون رفته روی 10mbps

mehrshad.ho
June 14th, 2014, 13:27
خیر هیچ گونه مشکلی نیست
کیفیت همچون گذشته در بهترین وضعیت ممکن هست

BlueStation
June 14th, 2014, 13:30
مشکلی مشاهد نکردیم.

omidppm
June 14th, 2014, 13:31
بعضی وقتها نیم ساعت درست میشه ولی 2باره همون اش و همون کاسه این هم تست از سرعت سرور
Speedtest.net by Ookla - My Results (http://www.speedtest.net/my-result/3562793637)

␑ Deev ␑
June 14th, 2014, 13:33
مشکلی نیست الان از cachefly تست کردم میانگین 63 مگابایت بود

omidppm
June 14th, 2014, 13:36
به نظتون چیکار کنیم 1000تا براشون تست فرستادم از just-ping که اکثرا packete lost داشت از کش فلای از speedtest همه رو فرستادم ولی قبول نمیکنن

AvalinHost
June 14th, 2014, 14:31
سلام
به احتمال فراوان یکی از مشتریان شما در حال اتک کردن هست.
این مورد قبلا برای یکی از مشتریان ما پیش آمده بود و با بررسی متوجه شدیم که یکی از سرورهای مجازی از سرور برای اتک به سرورهای دیگر استفاده می کرده.
موفق باشید.

meysam021
June 14th, 2014, 14:37
اگر هاست میزبانی روی سرورتون ارائه میدید سایت ها رو چک کنید ، یک پلاگین جدیدا دوستان نصب میکنند به عنوان پلاگین پست اتوماتیک ، خودکار پستای سایتای دیگه رو جستجو میکنه و توی سایت قرار میده این پلاگین سی پیو هر سروری میخواد باشه رمش 1000 باشه میچسبونه به سقف ، سرعت سرورا بسیار کند میشه ، اما ربطی به اینترنت سرور نداره.
به احتمال زیاد ترافیک شما تمام شده و سرعت شما رو کاهش دادن.
12 تا سرور از هتزنر هم برای خودمون هم مشتریا داریم بدون 1 لحظه مشکل دارند کار میکنند.
اینم بگم بعضی وقت ها کل*** هم سرورو اذیت میکنه اگه منابع بد بهش داده بشه از این چند مورد خاطر بد داریم.
ولی دیگه تجربه شده که وقتی این گونه مشکلات پیش اومد بریم سراغ این چند مورد .
مطمئن باشید مشکل شما یکی از همین چندتا هستش

omidppm
June 14th, 2014, 14:39
اگر هاست میزبانی روی سرورتون ارائه میدید سایت ها رو چک کنید ، یک پلاگین جدیدا دوستان نصب میکنند به عنوان پلاگین پست اتوماتیک ، خودکار پستای سایتای دیگه رو جستجو میکنه و توی سایت قرار میده این پلاگین سی پیو هر سروری میخواد باشه رمش 1000 باشه میچسبونه به سقف ، سرعت سرورا بسیار کند میشه ، اما ربطی به اینترنت سرور نداره.
به احتمال زیاد ترافیک شما تمام شده و سرعت شما رو کاهش دادن.
12 تا سرور از هتزنر هم برای خودمون هم مشتریا داریم بدون 1 لحظه مشکل دارند کار میکنند.

سرور برای مجازی سازی استفاده شده و کلا 26 تا سرور مجازی ایجاد شده

- - - Updated - - -

سلام
به احتمال فراوان یکی از مشتریان شما در حال اتک کردن هست.
این مورد قبلا برای یکی از مشتریان ما پیش آمده بود و با بررسی متوجه شدیم که یکی از سرورهای مجازی از سرور برای اتک به سرورهای دیگر استفاده می کرده.
موفق باشید.

هنوز سرور رو خاموش کرده دیتاسنتر داره بررسی میکنه

Mr.Te0
June 14th, 2014, 16:28
به احتمال زیاد این مشکل را یکی از مشتریان شما ایجاد میکنه.
پیشنهاد میکنم سرویس ها را به چند گروه تقسیم کنید و زیر مانیتور نگه دارید و در صورت استفاده های عجیب و غیر معمول سرویس مورد نظر را از دسترس خارج کنید.

omidppm
June 14th, 2014, 17:47
به احتمال زیاد این مشکل را یکی از مشتریان شما ایجاد میکنه.
پیشنهاد میکنم سرویس ها را به چند گروه تقسیم کنید و زیر مانیتور نگه دارید و در صورت استفاده های عجیب و غیر معمول سرویس مورد نظر را از دسترس خارج کنید.

من هم همین احتمال رو میدم چون بعد از ریستارت سرور ،سرور با بهترین سرعت و کیفیت کار میکنه بعد از 1ساعت روشن موندن دوباره همون میشه حالا نمیدونم حمله از بیرون یا داخل
چون مورد مشکوکی توی لاگ روتر میکروتیک دیده نمیشه و ظاهرا همه چی عادی هست

pixell2012
June 14th, 2014, 18:12
خیر
هیچ مشکلی ندارد

Mr.Te0
June 14th, 2014, 18:49
من هم همین احتمال رو میدم چون بعد از ریستارت سرور ،سرور با بهترین سرعت و کیفیت کار میکنه بعد از 1ساعت روشن موندن دوباره همون میشه حالا نمیدونم حمله از بیرون یا داخل
چون مورد مشکوکی توی لاگ روتر میکروتیک دیده نمیشه و ظاهرا همه چی عادی هست

گاه فعالیت های کوچک هم باعث این مشکل میشود که اصلا نیازی هم به منابع بالا ندارد.
شما سرویس ها را تقسیم کنید به چند گروه و هر گروه را روشن کنید و در بازه ساعتی نیم تا 1 ساعته بررسی کنید در صورت عدم مشکل گروه بعدی را روشن کنید و همینطور تا عامل این مشکل را بیابید.

ULTRAWEB
June 14th, 2014, 18:57
یکی از مشتری ها مشکلت هست این رو بارها تجربه کردم در دیتاسنترهای مختلف.
امیدی بابا من امدم اسکایپ نبیدی.

omidppm
June 14th, 2014, 19:02
یکی از مشتری ها مشکلت هست این رو بارها تجربه کردم در دیتاسنترهای مختلف.
امیدی بابا من امدم اسکایپ نبیدی.

ممنون از همه اره یکی از مشتریها بود داشت اتک میزد با دوتا سرور که از ما خریده بود،همین که سروراش خاموش شد مشکل برطرف شد

majidisaloo1
June 14th, 2014, 20:39
خیر موردی ندارد هیچ یک از سرور های ما کوچکترین مشکل افت سرعت نداشته اند

parspardazan
June 14th, 2014, 20:51
دوست عزیز سلام
مشکل از مشتری هاتون هستش
احتمال مصرف بالایی دارن

MagicVps.Com
June 15th, 2014, 00:08
ممنون از همه اره یکی از مشتریها بود داشت اتک میزد با دوتا سرور که از ما خریده بود،همین که سروراش خاموش شد مشکل برطرف شد

خیر موردی ندارد هیچ یک از سرور های ما کوچکترین مشکل افت سرعت نداشته اند

دوست عزیز سلام
مشکل از مشتری هاتون هستش
احتمال مصرف بالایی دارن

ایشون گفتن که

قضیه حل شده و مشخص شده دیگه هی پشت سر هم نمیخواد بگید سرورهای ما سالم هست و افت سرعت نداره بنده خدا مشکلش را پیدا کرده که چی بوده و حل شده قضیه