سلام دوستان
دومینی داریم که قبلا توسط شخص دیگه ای ثبت شده و اون شخص در حال حاضر اطلاعات دومین رو به ما منتقل کرده و ما مایلیم اون رو در یک شرکت معتبر دیگه انتقال بدیم . 11 سپتامبر ( تقریبا 3 ماه دیگه ) دومین expire میشه . امکانش هست الان دومین رو ترنسفر کنیم یا باید بزاریم نزدیک تاریخ انقضا و بعد اقدام کنیم ؟
دوستان لطفا آفر شرکت ثبت کننده و قیمت رو بدید ؟
شرکت هایی که با ایران مشکل نداشته باشن !!!
متشکرم
pakradm
June 14th, 2014, 13:05
الان میتوانید دامنه را منتقل کنید، اما باید هزینه یکسال را بپردازید و دامنه شما یکسال و سه ماه دیگر معتبر خواهد بود.
در صورتی که مایل بودید میتوانیم به شرکت Internetbs منتقل کنیم.
هزینه دامنه های com و org و net برای یکسال 45,000 تومان می باشد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص هزینه سایر دامنه ها و ... خواهشمندیم از طریق پیام خصوصی در ارتباط باشید.
با تشکر:53:
iwpanel
June 14th, 2014, 13:19
سلام دوستان
دومینی داریم که قبلا توسط شخص دیگه ای ثبت شده و اون شخص در حال حاضر اطلاعات دومین رو به ما منتقل کرده و ما مایلیم اون رو در یک شرکت معتبر دیگه انتقال بدیم . 11 سپتامبر ( تقریبا 3 ماه دیگه ) دومین expire میشه . امکانش هست الان دومین رو ترنسفر کنیم یا باید بزاریم نزدیک تاریخ انقضا و بعد اقدام کنیم ؟
دوستان لطفا آفر شرکت ثبت کننده و قیمت رو بدید ؟
شرکت هایی که با ایران مشکل نداشته باشن !!!
متشکرم
دوست عزيز مانمايندگي از resellerclub و reselloو enom داريم به هرشركتي مه بخواهيد ميتونم براتون انتقال بدم هزينه انتقال هم ميشه هزينه يكسال تمديد دامين شما وپنل ١٠٠٪ به اسم خودتون ميديم با من درارتباط باشيد
Id yahoo : techshiraz
unforgiven747
June 14th, 2014, 13:33
دوستان فراموش کردم بگم پسوند دومین com. هست . چون تعدادی از دوستان در پست خصوصی درخواست پسوند دومین رو داشتند .
iwpanel
June 14th, 2014, 13:38
دوستان فراموش کردم بگم پسوند دومین com. هست . چون تعدادی از دوستان در پست خصوصی درخواست پسوند دومین رو داشتند .
قيمت دامين .com براي انتقال ٣١٠٠٠
alizali
June 22nd, 2014, 23:02
انتقال می دیم براتون
هزینه انتقال هم همون تمدید یکساله است
۳۵۰۰۰ تومان