ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل سرور دانلود

S.I.S
June 14th, 2014, 02:09
سلام دوستان

من یه سرور لینوکس دارم که روش به عنوان یک سرور دانلود وی ای پی به کاربرهام لینک میدم مشکل اینجاست الان چندین روز به دلیل افزایش کانکشن سرعت لود لینک های سایت افتضاح شده و چندین بار باعث قطعی سرور شده.

میخوام بدونم مشکل از کانفینگ یا مشکل از سمت آپاچی ؟

Mehran18
June 14th, 2014, 02:13
از وب سرور هست ..
آپاچی برای این کار مناسب نیست ..
پنلتون چیه ؟ منابع سرور ؟

S.I.S
June 14th, 2014, 02:17
از وب سرور هست ..
آپاچی برای این کار مناسب نیست ..
پنلتون چیه ؟ منابع سرور ؟

از نظر سرعت کم نمیاره سایت ولی از نظر لود کردن کانکشن ها مشکل داره.یعنی الان 5000 هزار کانکشن کانت که میشه میترکه.یعنی از نظر منابع رم و سی پی او هیچ مشکلی نیست فقط مشکل از سمت کانکشن هاست.

من نمیتونم از چیز یه غیر آپاچی استفاده کنم چون رو سیستم لینوکس نصب هست.

به اضافه اینکه این مشکل در ساعت شبانه رخ میده

Mehran18
June 14th, 2014, 02:18
از نظر سرعت کم نمیاره سایت ولی از نظر لود کردن کانکشن ها مشکل داره.یعنی الان 5000 هزار کانکشن کانت که میشه میترکه.یعنی از نظر منابع رم و سی پی او هیچ مشکلی نیست فقط مشکل از سمت کانکشن هاست.

من نمیتونم از چیز یه غیر آپاچی استفاده کنم چون رو سیستم لینوکس نصب هست.

پنل ندارید ؟

S.I.S
June 14th, 2014, 02:20
پنل ندارید ؟

من زیاد از لینوکس سر در نمیارم پنل منظورتون چی هست ؟

babelirani
June 14th, 2014, 02:20
با سلام

دوست عزیز به دلیل اینکه تعداد کانکشن ها در ساعت شبانه به دلیل رایگان بودن پهنای باند زیاد میشه

چرا فقط از اپاچی میخواید استفاده کنید ؟ Ngnix چرا استفاده نمیکنید ؟

Mehran18
June 14th, 2014, 02:21
من زیاد از لینوکس سر در نمیارم پنل منظورتون چی هست ؟

پنل مدیریتی ..
مثل cPanel
یا directadmin

S.I.S
June 14th, 2014, 02:23
با سلام

دوست عزیز به دلیل اینکه تعداد کانکشن ها در ساعت شبانه به دلیل رایگان بودن پهنای باند زیاد میشه

چرا فقط از اپاچی میخواید استفاده کنید ؟ Ngnix چرا استفاده نمیکنید ؟

بخاطر اینکه رو سیستم بنده سی پنل نصب کردم بخاطر اسکریپ وی ای پی که دارم برای همین نمیشه به Ngnix تغییر بدم آپاچی رو

پنلم سی پنل هست.

Mehran18
June 14th, 2014, 02:28
بخاطر اینکه رو سیستم بنده سی پنل نصب کردم بخاطر اسکریپ وی ای پی که دارم برای همین نمیشه به Ngnix تغییر بدم آپاچی رو

پنلم سی پنل هست.

اسکریپت وی ای پی معمولا از mod_rewrite آپاچی استفاده میکنه ..
ولی مشکلی نیست شما میتونید nGnix رو به عنوان mod_***** رزرو کنید وی مشکلی هم برای اسکریپتتون پیش نیاد..

S.I.S
June 14th, 2014, 02:29
دوستان مگه میشه Nginx روی سی پنل نصب کرد ؟

Mehran18
June 14th, 2014, 02:32
دوستان مگه میشه Nginx روی سی پنل نصب کرد ؟

بله ..
بنده بهتون apachebooster رو پیشنهاد میکنم اگه مشکلتون رو حل نکرد ( که حل خواهد کرد ) از پلاگین هایی که همکاران عزیز برای سی پنل درست کردند و تو همین انجمن هم گذاشتن میتونید استفاده کنید . البته مورد دوم لایسنس داره باید از سایتشون تهیه کنید ..