ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل با mailenable

behnam9856
June 13th, 2014, 11:26
سلام

من یه سرور مجازی ویندوز دارم 2008 r2 که روش mailenable نصبه و خیلی راحت و خوب ایمیل میفرستاد و میگرفت...

تا اینکه Active directory رو نصب کردم... حالا ایمیل دریافت میکنه... ولی ارسال نمیکنه!

mailenable رو دوباره نصب کردم.. با تنظیماتش کلی ور رفتم و همه کاری کردم ولی فایده ای نداشت!

پشتیبانی شرکتی که ازش سرور رو گرفتم هم فقط میگه مشکلاتتو خودت حل کن! اسمشو نبرم ابروش یه کم حفظ شه!!!!

در کل الان که ایمیل به هر ادرسی مثل یاهو میفرستم پیغام زیر رو میده:

MailEnable: Message delivery has been delayed.

Message is waiting at dblog.mylocal for delivery to mta7.am0.yahoodns.net.

The message will be retried for another 28 hours.

Reason: Mail server for yahoo.com could not be contacted at this time. MailEnable will keep trying to deliver this message and will notify you of any progress.

اساتید راهنمایی کنید چیکارش کنم؟! الان یک ماه میشه درگیر این داستانم و به هیچ نتیجه ای نرسیدم!! :((

با سپاس

behnam9856
June 27th, 2014, 19:07
هر کس که بلده و میتونه مشکل رو حل کنه، لطفا مبلغ و زمان حل شدن مشکل رو اینجا بگه....

irantophost
June 27th, 2014, 19:09
مشکل احتمالا در تنظیمات ارسال و Authentication سرویس SMTP هست . فقط با پاک کردن خود MailEnable نمیتونین مشکل را حل کنید چون کانفیگ در سرور باقی میمونه

a.e
June 27th, 2014, 20:40
پورت 25 بر روی سرور باز است ؟