ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : بازیابی رمز سرور لینوکس؟

seo-expert
June 13th, 2014, 11:03
سلام دوستان
چطور میشه اطلاعات یک سرور لینوکس رو بدون داشتن رمز اون از روی wmware بدست آورد؟
از طریق دیتاسنتر میتونند کاری کنند؟
سرور در رداستیشن هست

nimafire
June 13th, 2014, 11:05
شما اگر vmware esxi ارید کافی است فایل ایزو لینوکس را مانت کنید و از طریق ان انجام بدید
اگر سرو راختصاصی است. دیتاسنتر برای شما انجام خواهد داد.

seo-expert
June 13th, 2014, 11:11
شما اگر vmware esxi ارید کافی است فایل ایزو لینوکس را مانت کنید و از طریق ان انجام بدید

میشه کاری کرد که اصلا قابل بازیابی نباشه؟

shakari
June 13th, 2014, 12:30
سلام دوستان
سرور در رداستیشن هست
خوب چرا ریست پسورد نمیزنین یا میخواین پسوردشو بدونین؟

Mehran18
June 13th, 2014, 12:41
سلام دوستان
سرور در رداستیشن هست

سلام.
پس از ریبوت سرور با مشاهده صفحه آبی رنگ زیر می بایست یک بار کلید e را بفشارید، در صفحه بعدی مطابق تصویر با انتخاب خط میانی مجدد از کلید e استفاده نمائید. مطابق تصویر سوم، حرف S را به پایان خط اضافه نمائید و کلید enter را بزنید. حال به کمک کلید b سرور را بر روی کرنل انتخاب شده بوت نمائید. با گذشت چند دقیقه ملاحظه می فرمائید که سرور شما بدون مشکل بر روی حافظه رم بالا می آید. در این مرحله می بایست، دستور زیر را برای تغییر کلمه عبور تایپ نمائید و سرور را یک بار ریبوت نمائید. حال می توانید به سادگی با کلمه عبور جدید به سرور خود متصل شوید.

passwd root

2092920925209262092720928

a.e
June 13th, 2014, 12:43

با توجه به اطلاعاتی که بنده دارم؛ به دلیل وجود سورس این امکان وجود ندارد و در هر صورت (به جز موارد خاص) قابل بازیابی است

4danlod
June 13th, 2014, 22:41
فقط اگر روی بوت لودر پسورد بزارید ریست امکان پذیر نیست. بدون دانستن پسورد در ضمن اگر لینوکس ریست بشه باید پسورد بزنید تا بالا بیاد .

shakari
June 13th, 2014, 22:42
فقط اگر روی بوت لودر پسورد بزارید ریست امکان پذیر نیست. بدون دانستن پسورد در ضمن اگر لینوکس ریست بشه باید پسورد بزنید تا بالا بیاد .
خیر دوست عزیز پاسخ 5 تست ششده است. میتوان ریست کرد.

seo-expert
June 13th, 2014, 23:59
از همه دوستان بابت شرکت در بحث تشکر میکنم

سوال اصلی اینجاست

میشه کاری کرد که رمز لینوکس و اطلاعات داخل اون به هیچ وجه من الوجوه قابل دسترسی نباشه؟

بنده قصد میزبانی یک سایت مهم روی یک سرور مجازی رو دارم. میخوام این اطلاعات به دست هیچ کس نرسه

Mehran18
June 14th, 2014, 00:38
از همه دوستان بابت شرکت در بحث تشکر میکنم

سوال اصلی اینجاست

میشه کاری کرد که رمز لینوکس و اطلاعات داخل اون به هیچ وجه من الوجوه قابل دسترسی نباشه؟

بنده قصد میزبانی یک سایت مهم روی یک سرور مجازی رو دارم. میخوام این اطلاعات به دست هیچ کس نرسه

درود.
خیر دوست عزیز..
این امکان وجود ندارد چون سیستم عامل این قابلیت رو داره نمیتونید حذف کنید ازش ..
البته اگه دسترسی کنسول بگیرید و روی بوت رمز ایجاد کنید احتمال زیاد کمکتون می کنه..

4danlod
June 14th, 2014, 09:41
خیر دوست عزیز پاسخ 5 تست ششده است. میتوان ریست کرد.

دوست عزیز در صورت نداشنن اطلاعات کافی در بحث شرکت نکنید .

وقتی روی بوت پسورد داشته باشد امکانش بازیابی بدون داشتن پسورد بوت به اون روش نیست و فقط از طریق Rescue mode امکانش است .

seo-expert
June 14th, 2014, 10:31
دوست عزیز در صورت نداشنن اطلاعات کافی در بحث شرکت نکنید .

وقتی روی بوت پسورد داشته باشد امکانش بازیابی بدون داشتن پسورد بوت به اون روش نیست و فقط از طریق Rescue mode امکانش است .

بلاخره ثابت نشد امکانش هست یا نه!
واقعا کسی نمیدونه؟؟

Cpt.Liux
June 14th, 2014, 11:00
دوست عزیز پسورد باز نمیگرده فقط میتونند پسورد رو عوض کنند. برای برگردوندن خود پسورد باید کرک بشه که الگوریتم استفاده شده در لینوکس چیز ساده ای نیست. پس چه پسوردی رو داشتید نمیتونند بفهمند.
دسترسی به فایل ها امکان پذیر هست در حالتی که با یک OS لایو بیان بالا و بهمین دلیل هم هست که میشه پسورد جدیدی را برای سیستم تنظیم کرد.
در مورد اینکه فایل ها به هیچ وجه قابل دسترسی نباشه باید هاردتون encrypt بشه! من میدونم که امکان پذیر هست ولی هرگز دنبالش نرفتم چون نیازی نداشتم اما اون خودش مشکلات خودش و داره اگه مشکلی برای سیستم عامل و یا هارتون پیش بیاد بازیابی اطلاعات برای خودتون هم خیلی سخت میشه.
در صورت تمایل به من یک PM بدید. بیشتر بهتون اطلاعات بدم.