PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نیازمند نویسنده سرعتی ، با سابقه ، علاقمند به فیلم و سریال

rules
June 11th, 2014, 22:41
به دنبال یک نویسنده با وقت آزاد و شرایط اجباری : سرعتی ، با سابقه ، علاقمند به فیلم و سریال هستیم.

ترجیحا دارای سرور مجازی و آشنایی کامل با اینکدر ها و کیفیت ها ، 3 روز کار رایگان سپس مبلغی که شما تعیین میکنید برای یک ماه به حساب شما ریخته خواهد شد!

دوستان لطفا فقط کسانی که فیلم باز یا تجربه قبلی دارند اعلام آمادگی بکنند. سوال دیگه بود بنده در یاهو پاسخگو هستم : sir.aref ، آدرس سایت ما : Directbaz.NET

__________________________________________________ __________________________________

به دنبال یک آپلود و نویسنده حرفه در زمینه Sound Tracks های فیلم ، سریال های خارجی + دارای منابع اختصاصی برای خود نیازمندیم!

+ آشنایی وردپرس و سرور مجازی ، پستی 500ت ، حداقل روزی 8 پست

یاشار زوم
June 11th, 2014, 23:02
ارسال شد

rules
June 12th, 2014, 13:08
بــ روز...

farfamily
June 12th, 2014, 13:23
سلام با ایدی musicspaceir@yahoo.com
در ارتباط باشید

hack2hacker
June 12th, 2014, 13:33
پ خ بدید در صورت نیاز ....

songkadehnew
June 12th, 2014, 13:43
سلام شرایط رو برای بنده ارسال کنید پایه هستم سریع و نمونه کار هم دارم

rules
June 13th, 2014, 15:20
3 عدد نویسنده از این انجمن گرفته شد و وسط راه جا زدن به علت سنگینی کار ، شرط اجباری اضافه شده : تسلط کامل html

با یاهو بنده در بالا اعلام کردم در ارتباط باشید.

downmovie
June 13th, 2014, 17:58
سلام من با سایت فیلم و سریال اشنایی دارم خودم قبلا سایت فیلم داشتم تقریبا تا یه ماه پیش ولی به خاطر دلایلی سایت رو بستم(ادرس سایت:www.downmovie.ir)
برای اینکه باهم صحبت کنیم به یاهو بیاین
ای دی ==downmovie

downmovie
June 13th, 2014, 18:09
ببخشید
ای دی اشتباه بود
ای دی جدید downmovie333