با سلام خدمت دوستان.
یه روشی میخواستم که نویسندگان سایتم بتونن باهاش لینک مستقیم کنن (یعنی دانلود فایل روی سرور خودمون و تغییر اسمش و در آوردن از فایل فشرده)
سرورمون هم ویندوزه (سرور مجازی) و اعتماد کامل به نویسندگان ندارم و میترسم دسترسی به سرور رو بدم و فایل هام رو اشتباهی یا عمدی پاک کنن.
یکی از دوستان روش استفاده از لیچر رو روی سرور پیشنهاد دادن. ولی به دلیل این که روی سرور، IIS در حال اجراست، واسه همین پورت 80 درگیره و نمیتونم از wamp استفاده کنم که بخوام اسکریپت لیچر رو نصب کنم ( یه کم سواد شبکه ایم پایینه )
ممنون میشم یه راه پیشنهاد کنید و اگه به نظرتون همین روش لیچر بهتر هست، بگید که چطوری مشکل رو حل کنم (با نصب php روی سرور؟ چطوری؟ منبع آموزشی بدید)
سپاسگذار از همه تون
لمور کاتا
June 11th, 2014, 20:52
باید پورت iis رو تغییر بدی مثلا به 8080 بعدش میتونی آپاچی و ... برای لیچر راه انداختن روی سرور مجازی نصب کنی و آدرسش رو میتونی همون فولدر iis بزنی که لینک های اصلی هم با پورت 80 ولی خیلی ضعیف , در اصل با پورت 8080 دانلود میشن
milad.winner
June 17th, 2014, 11:17
باید پورت iis رو تغییر بدی مثلا به 8080 بعدش میتونی آپاچی و ... برای لیچر راه انداختن روی سرور مجازی نصب کنی و آدرسش رو میتونی همون فولدر iis بزنی که لینک های اصلی هم با پورت 80 ولی خیلی ضعیف , در اصل با پورت 8080 دانلود میشن
ممنون از شما.
ولی با عوض کردن پورت iis، لینک های دانلود دیگه دانلود نمیشه.
a.e
June 17th, 2014, 14:55
پیشنهاد میکنم از سایت های لیچر استفاده نمایید برای مستقیم کردن لینک های دانلود و سپس از طریق لینک مستقیم بر روی سرور خود دانلود نمایید و سپس آپلود؛ سایت هایی مثل رپیدلیچ و ... هستند که این کار را انجام میدهند.
milad.winner
June 17th, 2014, 16:02
پیشنهاد میکنم از سایت های لیچر استفاده نمایید برای مستقیم کردن لینک های دانلود و سپس از طریق لینک مستقیم بر روی سرور خود دانلود نمایید و سپس آپلود؛ سایت هایی مثل رپیدلیچ و ... هستند که این کار را انجام میدهند.
ممنون.
ولی این کاری که شما میگید، پیچوندن لقمه دور دهنه. و نیز راه حل مشکل ما نیست.
مشکل ما اونی نیست که شما متوجه شدید.
MajorHost
June 17th, 2014, 16:13
با سلام
لیچر روی iis هم نصب میشه . فقط کافیه روی iis خودتون php هم نصب کنید و حق دسترسی ها را اعمال کنید
روش هم هست
میتونید برای نویسندگانتون دسترسی ویندوز بدید اما
حق دسترسی را فقط برای یک پوشه بدید و نتونن دیگه به پوشه های دیگه دست بزنن
milad.winner
June 19th, 2014, 01:16
با سلام
لیچر روی iis هم نصب میشه . فقط کافیه روی iis خودتون php هم نصب کنید و حق دسترسی ها را اعمال کنید
روش هم هست
میتونید برای نویسندگانتون دسترسی ویندوز بدید اما
حق دسترسی را فقط برای یک پوشه بدید و نتونن دیگه به پوشه های دیگه دست بزنن
مرسی دوست عزیز.
آموزشی کامل برای نصب php روی iis سراغ دارید؟
فقط نصب php کافیه برای نصب لیچر روی iis ؟
babelirani
June 19th, 2014, 01:22
با سلام
دوست عزیز نمیتونید هم از IIS برای لیچر استفاده کنید و هم به عنوان وب سرور دانلود
خیلی راحت یه نرم افزار مثل Wamp server نصب کنید پورت شو تغییر بدید و روش یک لیچر رایگان میتونید نصب کنید
M.D.A
June 19th, 2014, 04:11
بهترین راه برای شما که آشنایی کامل ندارید فکر میکنم این باشه که
IIS کلا غیر فعال کنید و فعالیت هاش کلا بسپارید به Apache و در همین حال از PHP به صورت راحت تر بهره ببرید و از لیچر ها استفاده کنید.
موفق باشید
2040
June 19th, 2014, 10:27
مرسی دوست عزیز.
آموزشی کامل برای نصب php روی iis سراغ دارید؟
فقط نصب php کافیه برای نصب لیچر روی iis ؟
سلام
آموزش تو انجمن هست http://www.webhostingtalk.ir/f14/107445/
با سلام
دوست عزیز نمیتونید هم از IIS برای لیچر استفاده کنید و هم به عنوان وب سرور دانلود
خیلی راحت یه نرم افزار مثل Wamp server نصب کنید پورت شو تغییر بدید و روش یک لیچر رایگان میتونید نصب کنید
سلام
چرا نمیشه از IIS هم به عنوان سرور دانلود هم به عنوان لیچر ازش استفاده کرد ؟
شما چه مشکلی باهاش پیدا کردید ؟
hhhhaaaa
June 19th, 2014, 17:43
شما یه گروپ تو ویندوزت با محدودیت حذف و ... بساز و توش یه یوزر بساز و بده بهش فقط بتونه فایل دانلود کنه حذف نکنه...
milad.winner
June 19th, 2014, 20:41
بهترین راه برای شما که آشنایی کامل ندارید فکر میکنم این باشه که
IIS کلا غیر فعال کنید و فعالیت هاش کلا بسپارید به Apache و در همین حال از PHP به صورت راحت تر بهره ببرید و از لیچر ها استفاده کنید.
موفق باشید
منطظوتون اینه که wamp نصب کنم؟
اینطوری چطور از wamp برای سرور دانلود استفاده کنم؟
- - - Updated - - -
شما یه گروپ تو ویندوزت با محدودیت حذف و ... بساز و توش یه یوزر بساز و بده بهش فقط بتونه فایل دانلود کنه حذف نکنه...
ممنون
اولا اینکه اینطوری چون همزمان یه یوزر دیگه فعال میشه (یعنی یه اکانت جداگانه) رم بیشتری استفاده میشه. درسته؟
دوما اینکه، اون نویسنده این محدودیت رو نمیتونه دور بزنه؟
#elahe#
June 24th, 2014, 21:18
منطظوتون اینه که wamp نصب کنم؟
اینطوری چطور از wamp برای سرور دانلود استفاده کنم؟
iis یه وب سروره
ومپ هم یه برنامه س که موقع نصب آپاچی که اون هم یه وب سروره رو نصب میکنه به همراه پی اچ پی و MySQL
حالا شما به جای استفاده از iis میتونید از آپاچی موجود تو ومپ استفاده کنید
IIS رو استاپ کنید آپاچی میتونه از پورت 80 استفاده کنه
هرکاری با iis میتونستید انام بدید 100 برابرش رو میتونید با آپاچی انجام بدید
milad.winner
July 8th, 2014, 14:52
iis یه وب سروره
ومپ هم یه برنامه س که موقع نصب آپاچی که اون هم یه وب سروره رو نصب میکنه به همراه پی اچ پی و MySQL
حالا شما به جای استفاده از iis میتونید از آپاچی موجود تو ومپ استفاده کنید
IIS رو استاپ کنید آپاچی میتونه از پورت 80 استفاده کنه
هرکاری با iis میتونستید انام بدید 100 برابرش رو میتونید با آپاچی انجام بدید
ممنون.
ولی من چطور میتونم روی ومپ، سرور دانلودم رو اجرا کنم؟
آموزشی دارید براش؟
daniad
July 8th, 2014, 15:59
دوستم برای اینکار چند تا راه داری
اولین و بهترینش اینه که 1 سرور ارزان قیمت دیگر هم بگیری و برای نویسنده هات یوزر بسازی و اونا با سرویس ftp مطالب رو داخل سرور اصلی بریزند
چرا این روش بهتره ؟ چون داخل روش های دیگه به سرور فشار میاد و رم و cpu زیاد درگیر میشوند و این برای سرور دانلود خوب نیست!
روش 2 : روی iis نیز php نصب کنید که لیچر راه اندازی کنید
ولی این روش بسیار رم رو اشغال میکنه بخصوص اگه سرورتون ضعیف باشه به مشکل میخورید!
روش 3 : iis رو کلا پاک کنید و بجاش همون wamp یا xampp نصب کنید و هم برای لیچر هم سرور دانلود از اونا استفاده کنید
در این روش علاووه بر مصرف زیاد منابع سرور دانلودتون دیگه کارایی iis رو نداره و نصبت به اون ضعیف تره و هیچ کس نمیاد این کارو کنه یعنی با wamp سرور دانلود راه بندازه
روش 4 :میتونید wamp و iis رو کنار هم با تغییر پورت 80 داشته باشید که بازم منابع رو زیاد مصرف میکنه
و اما پیشنهاد من به شما :دی
این سرور که دارید رو سیستم عامل لینوکس براش نصب کنید و وب سرور nginx روش نصب و کانفیگ کنید تا قدرتمند ترین سرور دانلود شه !
آموزش هاش تو همین انجمن زیاد هست و همچنین میتونید بدید به یکی از متخصصان اینکار که داخل همین انجمن زیاد اند براتون انجام بده
و با هزینه 15 هزار تومن بیشتر در ماه 1 سرور ویندوز ساده بگیرید و برای نویسنده هاتون یوزر بسازید که فایل ها رو دانلود و به سرور شما با ftp منتقل کنند
milad.winner
July 9th, 2014, 13:50
دوستم برای اینکار چند تا راه داری
اولین و بهترینش اینه که 1 سرور ارزان قیمت دیگر هم بگیری و برای نویسنده هات یوزر بسازی و اونا با سرویس ftp مطالب رو داخل سرور اصلی بریزند
چرا این روش بهتره ؟ چون داخل روش های دیگه به سرور فشار میاد و رم و cpu زیاد درگیر میشوند و این برای سرور دانلود خوب نیست!
روش 2 : روی iis نیز php نصب کنید که لیچر راه اندازی کنید
ولی این روش بسیار رم رو اشغال میکنه بخصوص اگه سرورتون ضعیف باشه به مشکل میخورید!
روش 3 : iis رو کلا پاک کنید و بجاش همون wamp یا xampp نصب کنید و هم برای لیچر هم سرور دانلود از اونا استفاده کنید
در این روش علاووه بر مصرف زیاد منابع سرور دانلودتون دیگه کارایی iis رو نداره و نصبت به اون ضعیف تره و هیچ کس نمیاد این کارو کنه یعنی با wamp سرور دانلود راه بندازه
روش 4 :میتونید wamp و iis رو کنار هم با تغییر پورت 80 داشته باشید که بازم منابع رو زیاد مصرف میکنه
و اما پیشنهاد من به شما :دی
این سرور که دارید رو سیستم عامل لینوکس براش نصب کنید و وب سرور nginx روش نصب و کانفیگ کنید تا قدرتمند ترین سرور دانلود شه !
آموزش هاش تو همین انجمن زیاد هست و همچنین میتونید بدید به یکی از متخصصان اینکار که داخل همین انجمن زیاد اند براتون انجام بده
و با هزینه 15 هزار تومن بیشتر در ماه 1 سرور ویندوز ساده بگیرید و برای نویسنده هاتون یوزر بسازید که فایل ها رو دانلود و به سرور شما با ftp منتقل کنند
راهنماییتون خیلی خیلی مفید بود.
بهترین پیشنهاد بود.
حالا سوالات من از شما اینه که:
1- کدوم نسخه لینوکس بهتر از همه اس واسه این کار؟
2- خودم میتونم باهاش کار کنم؟ یا نیاز به آموزش خاصی داره؟ منبع معرفی کنید
3- این آموزش های nginx که توی انجمن هست، کاملن؟ از لحاظ امنیت و کیفیت؟
خیلی ممنون. لطف بزرگی در حقم کردید با این پیشنهاد.
از دوستان دیگه هم ممنون. اگه باز پیشنهادی دارید، ممنون میشم بگید.
daniad
July 9th, 2014, 15:02
ممنون
نسخه لینوکسش رو فکر نمیکنم زیاد فرقی داشته باشه
من خودم با centos کار کردم
در واقع شما با ویندوز هم میتونید این کار رو کنید ولی لینوکس بیشتر پیشنهاد شده.
خودتون اگه آموزشاشو بخونید و اجرا کنید بله
ولی اینکه تخصصی و حرفه ای بخواهید انجام بدین نیازمند زمان و تجربس که همونطور که گفتم میتونید بسپارید به افراد متخصص
آموزش های این وبسرور توی انجمن هستند و به حدی هست که کار شما رو راه بندازه ! بستگی داره چقدر پی گیر باشید
اینجا (http://www.webhostingtalk.ir/f175/) خیلی از مشکلاتتون حل میشه