ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : درخواست هاست ایران !

seoman
June 11th, 2014, 18:47
دوستان عزیز من یک وب سایت انگلیسی دارم که ناقض کپی رایت هستش
تو این مدت کوتاه اونقدر اینور اونور رفتم که واقعاً کپی رایت اذیتم کرد
میخوام بیام روی سرور های ایران
از دوستان هستند کسانی که هاست وا***ز ارائه میدن ولی از کشور های زیادی پینگ نداره
دوستان گلم دوتا سوال داشتم خذمتتون :
بعضی از دوستان هاست ایران رو برای بازدید های خارجی مناسب نمیدونند
میشه دلیلش رو بدونم؟
آیا هاست ایران رو برای 100 درصد بازدید های خارجی مناسب میدونید؟
ارادتمند

uoogle
June 11th, 2014, 19:25
در مورد استفاده از هاست ایران برای بازدید خارجی
پینگ سرور های ایران در بسیاری از کشور ها بالا هست به خاطر همین هاست ایران برای بازدید کنندگان ایران توصیه میشه

MajorHost
June 11th, 2014, 20:02
میشه دلیلش رو بدونم؟

قطعی پی در پی لینک های ایران
پایین بودن سرعت از لینک های خارجی

اگر مشکل کپیرایت دارید ، روسیه ، مجارستا ، ایران به ترتیب اولویت

سرویس از ایران خواستید در خدمتیم

RoobinaServer
June 12th, 2014, 01:28
دوستان عزیز من یک وب سایت انگلیسی دارم که ناقض کپی رایت هستش
میخوام بیام روی سرور های ایران
از دوستان هستند کسانی که هاست وا***ز ارائه میدن ولی از کشور های زیادی پینگ نداره
دوستان گلم دوتا سوال داشتم خذمتتون :
میشه دلیلش رو بدونم؟
ارادتمند

با سلام

ایران اگر از جای معتبر خرید کنید ، هیچ قطعی ندارد با خارج کشور تنها مشکل این هست که سرعت لود در خارج پائین میاد.

همانطور که سایت خارج کشور برای شما الان باز میشود و سرعت لود کمتری نسبت به هاست های داخل کشور دارید ،وقتی سرور سایت هم داخل کشور باشه برای خارجی ها مثل مال الان شما باز میشود و سرعت لود کمتر هست برای آنها.

یا حق

یا حق

seoman
June 12th, 2014, 09:52
قطعی پی در پی لینک های ایران
پایین بودن سرعت از لینک های خارجی

اگر مشکل کپیرایت دارید ، روسیه ، مجارستا ، ایران به ترتیب اولویت

سرویس از ایران خواستید در خدمتیم
از روسیه و مجارستان؟ شما دیتا سنتر دارید ازشون؟

RoobinaServer
June 12th, 2014, 10:02

ظاهرا شما این مورد را قصد دارید ادامه بدید :

تمام کشورها همه کپیرایت دارند.(99%) حالا یه جا سر یک ماه گیر میده یه جا سر دو ماه یه جا ...

مطمئن باشید اونجایی که شما بخواهید برای کپیرایت فرار کردن برید 100 ها هزار نفر مثل شما هم پس باید اونجا باشند و قبل شما پیدا کرده باشند یک نمونه مثلا : وی بولتین نمیشینه نگاه بکنه یک دیتاسنتر داره چنین کاری میکنه و به اخطارهاش گوش نمیکنه از راه قانونی برخورد میکنه با دیتاسنتر ، پس اگر دیتاسنتر واقعا دیتاسنتر باشه اونم به اخطار ها گوش میکنه حالا دیتر یا زودتر حالا با حذف مستقیم هارد یا اخطار به مشتری و اعلام عدم میزبانی تا چند روز بعدش و ... ولی گوش میکنه و رسیدگی میکنه.

تنها جایی که بیچاره کرده همه رو چین هست البته اطلاع ندارم نحوه برخوردشون با این مورد چیه (تو تکثیر و زیر پا گذاشتن کپیرایت قطعات که ماهر هستند :ی ) بهتره در این مورد تحقیق کنید اگر اونجا هم نشد دور خارج را خط بکشید بهتره.

یا حق

seoman
June 12th, 2014, 11:03
ظاهرا شما این مورد را قصد دارید ادامه بدید :

تمام کشورها همه کپیرایت دارند.(99%) حالا یه جا سر یک ماه گیر میده یه جا سر دو ماه یه جا ...

مطمئن باشید اونجایی که شما بخواهید برای کپیرایت فرار کردن برید 100 ها هزار نفر مثل شما هم پس باید اونجا باشند و قبل شما پیدا کرده باشند یک نمونه مثلا : وی بولتین نمیشینه نگاه بکنه یک دیتاسنتر داره چنین کاری میکنه و به اخطارهاش گوش نمیکنه از راه قانونی برخورد میکنه با دیتاسنتر ، پس اگر دیتاسنتر واقعا دیتاسنتر باشه اونم به اخطار ها گوش میکنه حالا دیتر یا زودتر حالا با حذف مستقیم هارد یا اخطار به مشتری و اعلام عدم میزبانی تا چند روز بعدش و ... ولی گوش میکنه و رسیدگی میکنه.

تنها جایی که بیچاره کرده همه رو چین هست البته اطلاع ندارم نحوه برخوردشون با این مورد چیه (تو تکثیر و زیر پا گذاشتن کپیرایت قطعات که ماهر هستند :ی ) بهتره در این مورد تحقیق کنید اگر اونجا هم نشد دور خارج را خط بکشید بهتره.

یا حق
از پاسخ گویاتون بسیار ممنونم دوست عزیز
ولی من دنبال جایی هستم که سایتم که بازدیدش داره زیاد و زیاد تر میشه جایی پیدا کنم که اذیتم نمیکنه کپی رایت
حالا دیتا سنتر تو عراق !!! هم باشه فرقی نمیکنه تو هتنزنر ! هم باشه فرفی نمیکنه
فقط جایی باشه که کپی رایت اذیتم نکنه و از همه مهمتر آی پی های کشور ها رو از فایروال نبندند چون 100 دردص بازدید کننده های من از خارج کشور هستند مثل هند ، ترکیه ...
ارادت

mashadp30
June 12th, 2014, 11:33
شما میتونی از هلند یا سویس هاست تهیه کنی این دو کشور مشکلی با کپی رایت ندارند.
باز هم اگه مشکلی بود در خدمتم

seoman
June 12th, 2014, 11:56
شما میتونی از هلند یا سویس هاست تهیه کنی این دو کشور مشکلی با کپی رایت ندارند.
باز هم اگه مشکلی بود در خدمتم
شما از این دو دیتا سنتر ها سرویس دارید؟
من حتماً میخوام.

RoobinaServer
June 12th, 2014, 12:04
از پاسخ گویاتون بسیار ممنونم دوست عزیز
ولی من دنبال جایی هستم که سایتم که بازدیدش داره زیاد و زیاد تر میشه جایی پیدا کنم که اذیتم نمیکنه کپی رایت
حالا دیتا سنتر تو عراق !!! هم باشه فرقی نمیکنه تو هتنزنر ! هم باشه فرفی نمیکنه
فقط جایی باشه که کپی رایت اذیتم نکنه و از همه مهمتر آی پی های کشور ها رو از فایروال نبندند چون 100 دردص بازدید کننده های من از خارج کشور هستند مثل هند ، ترکیه ...
ارادت

هند و چین و ترکیه و تایلند که اصلا حرفش رو نزنید پدر هاستینگ ها رو در آوردن :-| مخصوصا هاست های ایران رو.

1 روز نمیشه این چین ول کن باشه. 24 ساعته اتک - کلا منبع اسپمر ها و هکرها شده (البته بیشتر شبیه جوجه هکر هستند).

شما باید سرور مجازی تهیه کنید پس برای این مورد چون بعید میدونم هیچ هاستینگی باشه که حداقل یک رنج چین را مسدود نکرده باشه (خودش دستی یا حداقل فایروالش).

فقط از هر دیتاسنتری میخواهید تهیه کنید به قوانین آن دیتاسنتر مراجعه کنید اگر ذکر کرده باشند کپی رایت مهم نیست (که عمرا ذکر کرده باشند) آن وقت خرید کنید.

یا حق

mashadp30
June 12th, 2014, 12:18
شما از این دو دیتا سنتر ها سرویس دارید؟
من حتماً میخوام.

پیغام خصوصی شد براتون

MajorHost
June 12th, 2014, 12:52

voxility.com میزبان سایت : nulledphp.com
Ecatel Network میزبان سایت onhax.net
VPS, Dedicated servers, Colocation and cloud solutions|Delta.BG - Hosting company (http://delta.bg/)
و ....

seoman
June 14th, 2014, 13:13
voxility.com میزبان سایت : nulledphp.com
Ecatel Network میزبان سایت onhax.net
VPS, Dedicated servers, Colocation and cloud solutions|Delta.BG - Hosting company (http://delta.bg/)
و ....
یعنی nulledphp رو شما ساپورت میکنید ؟ یا روی دیتا سنتر شما هستش؟
اگه مشکلی با کپی رایت ندارید کشوری را در فایروال نبستید ( چین مشکلی نیست ) شماره همراهتون رو محبت کنید
چون بنده همکاری دائمی میخوام
با این بازدیدی که دارم به زودی باید وی پی اس بخرم

amirreza p
June 15th, 2014, 14:26
شاتل هاست سرور های ایرانش بد نیست

lemo1996
June 16th, 2014, 22:24
اگر با دایرکت ادمین مشکلی ندارید
اسپيس ايران | فروش هاست | فروش هاست لینوکس | هاست لينوکس ارزان | ثبت دامنه | هاست ارزان | فروش هاست ارزان (http://portal.spaceiran.com/aff.php?aff=121)
بهترین کیفیت و بهترین پشتیبانی و سرعت بالای سرور با پینگ پایین