ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : تغیردسته جمعی لینکها

ramtin895
June 11th, 2014, 12:48
سلام دوستان من یه هاست لینوکس سی پنل دارم که روش جوملا نصب کردم ! توش حدود ۱۰.۰۰۰ لینک هست که خراب شدهو میخوام یه قسمتیش تغیرکنه !
مثلا ramtin.com
بشه ramtin1.com
خیلی ضروریه تمام زحماتم به باد رفته چجوری میشه چنین کاری انجام داد؟

Mehdi_Enter
June 11th, 2014, 12:51
تنها راهش دیتادیس هست از اونجا با کد ساده میشه تغییرش داد

ramtin895
June 11th, 2014, 13:18
باید وارد phpmyadmin بشم ؟ یا اگه تو گوگل چیز به درد بخوری هست میشه لینک بدید؟

ramtin895
June 12th, 2014, 11:02
کسی ‍‍نیست ؟ یکی بود گفت ۲۰.۰۰۰ تومان میگیرم تغیر میدم ؟ کوشش؟

tikweb.ir
June 12th, 2014, 11:15
گاهی ممکن است کلمه ای را چندین بار در سایت خود وارد کرده باشید، مثلا در متن های مختلف سایت خود، (فرض بر این است که متن ها در دیتابیس ذخیره می شوند) کلمه ی Talahost را نوشته اید. پس از مدتی مثلا ۱ سال بعد! تصمیم می گیرید همه ی کلمه های Talahost را با Talahost.Com جایگزین کنید.
در طول این مدت نسبتا طولانی ممکن است هزاران بار کلمه ی Talahost را در متن های مختلف سایت خود نوشته باشید. پس انجام این جایگزینی بصورت دستی کاری بس دشوار است.
با نوشتن یک کوری (query) و اجرای آن، انجام جایگزینی متن یا کلمات در دیتابیس بسیار سریع و ساده خواهد بود. در این کوری از تابع Replace در mysql استفاده شده.

update table_name set `field_name` = replace(`field_name`, ‘Talahost’, ‘Talahost.Com’);
table_name نام جدولی است که می خواهید مقادیر در آن جایگزین شوند.
field_name نام فیلدی از جدول مورد نظر است که می خواهید مقادیر در آن جایگزین شوند.
با اجرای کد بالا در بخش SQL برنامه ی تحت وب PHPMyAdmin عبارت های Talahost با Talahost.Com جایگزین می شوند.
اگر می خواهید عبارت مورد نظر در جدول ها و فیلد های مختلف پیدا و جایگزین شوند، باید کد را برای جدول ها و فیلد های مورد نظر آن جدول اجرا کنید.

منبع : وبلاگ طلاهاست

pixell2012
June 12th, 2014, 12:07
شما از چه اسکریپت استفاده میکند