توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : انتقال سایت
ariamovie
June 10th, 2014, 03:15
سلام ب همگی
من از شانس بدم هاستی که روشم خیلی اذیتم کرد و دیگه جواب تیکت نداد و ... در نهایت لینک فول بک آپ هم نداد
واسه همین اولا خودم از طریق Ftp کل هاست رو منتقل کردم
و Sql هارو هم از phpmyadmin اکسپورت کردم و dns هارو هم به هاست جدید تغییر دادم
در نهایت الان که دارم چک میکنم بعد از انتقال سایت اینجوری شده :
دوستان دستم به هیچ جا بند نیست و سایتی که 2 سال روش زحمت کشیدم به این وضع درومده ، خواهش میکنم یکی بگه چیکار کنم ، داغونم کرده این وضعیت
20864
a.e
June 10th, 2014, 03:29
سایت را به درستی منتقل نکردید، به سرویس دهنده درخواست بدید تا سایت شما را به درستی منتقل کنند
ariamovie
June 10th, 2014, 03:37
مشکل اینجاست اون هاستی که روشم نه جواب تل میدن ، نه تیکت ج میدن
دستم به هیچ کجا بند نیست :((
Mr.Te0
June 10th, 2014, 03:46
مشکل اینجاست اون هاستی که روشم نه جواب تل میدن ، نه تیکت ج میدن
دستم به هیچ کجا بند نیست :((
یکبار دیگر انتقال را از طریق اف تی پی انجام دهید.
(سعی کنید بتوانید با مدیر سرور ارتباط برقرار کنید که کمک بزرگی به شماست)
ariamovie
June 10th, 2014, 03:54
از همون Ftp انتقال دادم
بخدا نمیدونم اینا چجوری این نون ها حروم رو سر سفره شون میبرن
پول گرفته ولی ج نمیده
aligoli
June 10th, 2014, 04:01
سلام ب همگی
من از شانس بدم هاستی که روشم خیلی اذیتم کرد و دیگه جواب تیکت نداد و ... در نهایت لینک فول بک آپ هم نداد
واسه همین اولا خودم از طریق Ftp کل هاست رو منتقل کردم
و Sql هارو هم از phpmyadmin اکسپورت کردم و dns هارو هم به هاست جدید تغییر دادم
در نهایت الان که دارم چک میکنم بعد از انتقال سایت اینجوری شده :
دوستان دستم به هیچ جا بند نیست و سایتی که 2 سال روش زحمت کشیدم به این وضع درومده ، خواهش میکنم یکی بگه چیکار کنم ، داغونم کرده این وضعیت
همونطور که در پست بالایی مشخصه بنده ساعت 4 صبح با جوابهای دوستان روبه رو شدم که در نهایت دوستی با نام علی گلی ، از شرکت " فناوران پویان هزارنویس (http://hezarnevis.com) " به من پیام داد و در نهایت توی اون ساعت شب کار بنده رو راه انداخت و کلا دیتابیس و سایت رو همه رو بررسی و منتقل و ... کرد.
ینی واقعا هنوز هم انسانهای شریف و نون حلال خور توی این دنیا هست و از هیمنجا دستشو به گرمی فشار میدم و امیدوارم همیشه توی زندگیش موفق باشه
ایشون با تمام اصرار بنده هیچ هزینه ای هم دریافت نکردن
باز هم ازشون کمال تشکر رو دارم . ممنون علی عزیز
aligoli
June 10th, 2014, 16:29
همونطور که در پست بالایی مشخصه بنده ساعت 4 صبح با جوابهای دوستان روبه رو شدم که در نهایت دوستی با نام علی گلی ، از شرکت " فناوران پویان هزارنویس (http://hezarnevis.com) " به من پیام داد و در نهایت توی اون ساعت شب کار بنده رو راه انداخت و کلا دیتابیس و سایت رو همه رو بررسی و منتقل و ... کرد.
ینی واقعا هنوز هم انسانهای شریف و نون حلال خور توی این دنیا هست و از هیمنجا دستشو به گرمی فشار میدم و امیدوارم همیشه توی زندگیش موفق باشه
خواهش میکنم، کاری بود که از دست بنده بر می آمد.
پایدار و سلامت باشید :53:
weinlkta
June 11th, 2014, 15:24
در صورت امکان اسم شرکت هاستینگ را اعلام کنید تا بقیه دوستان از اونجا هاست نگیرند.
w.h.t
June 15th, 2014, 14:45
سلام
میدونم ک مشکلتون حل شده ولی خوب جواب میدم شاید دیگر دوستان چنین مشکلی بخورن
برای رفع مشکل افزونه هاتونو غیر فعال کنین.اگر توجه کنین تمامی ارورهاتون برمیگرده به افزونه هاتون.افزونه هارو غیر فعال کنین و بعد دوباره فعالشون کنین
در ضمن ممنون میشم اسم هاستینگ رو اعلام کنین تا دوستان دیگر دیگه ازشون هاست نخرن
alirezarz62@gmail.com
June 17th, 2014, 23:36
لطفا نام هاستینگ را اعلام کنید تا پیگیری کنیم.
ملت قانون داره الکی که نیست
Javan Host
June 18th, 2014, 00:17
هکار خوبم آقای علی گلی خدمات زیادی انجام میدهند و واقعا استاد هستند !
آرزوی موفقیت برای شما دارم ! :)
پیروز باشید !
ariamovie
June 18th, 2014, 12:04
کار به شکایت و اینا میکشه ، بیخیال اعلام نمیکنم ، ایشالا اون دنیا حساب ما با ایشون
alirezarz62@gmail.com
June 18th, 2014, 12:07
خب هرجور میلتونه ولی بهتر بود اعلام میکردید که ما دچار این مشکل نشیم و از این هاستینگ استفاده نکنیم