PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : مشکل در انتقال اطلاعات

m.doulabi
June 9th, 2014, 03:33
دوستان مشکلی واسم پیش اومده اینکه یه سرور ایرانی دارم با 100 گیگا اطلاعات که میخوام کلا انتقالش بدم رو یه سرور خارجی با wget تست زدم حداکثر 60kB/s و با rsync هم بدتر از این بود. آیا دستور دیگه ای هست که من نمیدونم؟ آیا به تو کانفیگ سرور ایرانی باید تغیری بدم؟ centos هست هردو سرور

لطفا کمکم کنید
ممنون

a.e
June 9th, 2014, 03:49
سرعت انتقال اطلاعات شما در هر روشی که مورد استفاده قرار گیرد بستگی به سرعت دانلود سرور مبدأ و سرعت آپلود سرور مقصد دارد.

MajorHost
June 9th, 2014, 04:04
دوستان مشکلی واسم پیش اومده اینکه یه سرور ایرانی دارم با 100 گیگا اطلاعات که میخوام کلا انتقالش بدم رو یه سرور خارجی با wget تست زدم حداکثر 60kb/s و با rsync هم بدتر از این بود. آیا دستور دیگه ای هست که من نمیدونم؟ آیا به تو کانفیگ سرور ایرانی باید تغیری بدم؟ centos هست هردو سرور

لطفا کمکم کنید
ممنون
بهترین روش انتقال به سرور واسط (مثلا المان یا ovh) و بعد انتقال انها به سرور خارجیتون هست.

m.doulabi
June 9th, 2014, 04:41
آخه مشکل اینجاست که سرور مبدا در ایران با سرعت یک مگ هم راحت دانلود میکنه اما برای آی پی های خارجی بنظر مشکل داره . آیا تنظیم خاصی داره که باید تغییر داد؟

a.e
June 9th, 2014, 04:44
مسلماً فاصله ایی که بین سرور مبدأ و مقصد است تأثیر گذار است و یا میتوان گفت سرعت دانلود برای آی پی های خارج از کشور محدود شده است که در دو حالت متاسفانه کاری از دست شما بر نمی آید.

m.doulabi
June 9th, 2014, 05:15
مسلماً فاصله ایی که بین سرور مبدأ و مقصد است تأثیر گذار است و یا میتوان گفت سرعت دانلود برای آی پی های خارج از کشور محدود شده است که در دو حالت متاسفانه کاری از دست شما بر نمی آید.

یعنی مورد از دیتا سنتر هست؟
هردو سرور بصورت اختصاصی دستمه . نمیشه محدودیتشو واسه آی پی ها برداشت؟

a.e
June 9th, 2014, 05:18
خیر ! مشکل از دیتاسنتر نیست؛ مشکل افت سرعت شما به دلیل فاصله ی بین دو سرور است که یک امر طبیعیست

MajorHost
June 9th, 2014, 10:43
یعنی مورد از دیتا سنتر هست؟
هردو سرور بصورت اختصاصی دستمه . نمیشه محدودیتشو واسه آی پی ها برداشت؟
الان حدود دو ماه هست که لینک ایران بسیار ضعیف شدند. اینکه شما از داخل میکتونید دانلود کنید انگار دارید از شبکه لوکال استفاده میکنید. بنده برای انتقال 1ترابایت همین کارو کردنم.
یه سرور تهیه کردم و بعد به عنوان واسط قرار دادم.
سرعتش در حدود 2 مگابایت/ثانیه بود

Mr.Te0
June 10th, 2014, 03:33
میزان مسافت دو سرور ، کیفیت پورت از عومل تاثیر گذار هستند.