PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریست کردن رمز عبور esxi در هتزنر

Iran Tech
June 8th, 2014, 23:19
سلام دوستان

ما میخوایم رمز عبور روت esxi رو در hetzner ریست کنیم.
روندش به چه شکلی هست؟

arc1o0
June 8th, 2014, 23:24
سلام

الان فراموش کرده اید ؟

sssoheil
June 8th, 2014, 23:54
سلام دوستان

ما میخوایم رمز عبور روت esxi رو در hetzner ریست کنیم.
روندش به چه شکلی هست؟

با سلام

تنها راهش حالت rescue mode هست.اگر از پنل روبوت دسترسی rescue mode دارید میتوانید خودتان این کار را انجام دهید در غیر این صورت باید از دیتا سنتر تقاضا کنید.

Iran Tech
June 9th, 2014, 01:57
سلام

الان فراموش کرده اید ؟
آره

Mehran18
June 9th, 2014, 02:10
درود. یه جستوجو می کردید ..
خیلی ها این مشکل رو داشتند تو انجمن .

novin-web
June 9th, 2014, 09:53
سلام
دسترسی لارا بگیرید ازشون
و با بوت کردن این ایسو مشکل شما حل میشه:
VMware KB: Changing a forgotten root password on an ESX/ESXi host (http://kb.vmware.com/kb/1317898)
کمک نیاز داشتید در با من در تماش باشید خوشحال میشم مشکل رو حل کنم.

Iran Tech
June 9th, 2014, 14:44
من ان متن رو دیدم
Reinstalling the ESXi host is the only supported way to reset a password on ESXi. Any other method may lead to a host failure or an unsupported configuration due to the complex nature of the ESXi architecture. ESXi does not have a service console and as such traditional Linux methods of resetting a password, such as single-user mode do not apply.
یعنی تنها راهش نصب مجدد esxi به صورت کامل هست؟ آیا امکان دیگری وجود ندارد که مثلا با rescue بتونیم سرور رو بالا بیاریم، بعدش با ادیت کردن فایلی که رمز عبور ها داخلش save میشن رمز عبور رو ریست بدیم؟

TukaNet
June 9th, 2014, 15:05
من ان متن رو دیدم
Reinstalling the ESXi host is the only supported way to reset a password on ESXi. Any other method may lead to a host failure or an unsupported configuration due to the complex nature of the ESXi architecture. ESXi does not have a service console and as such traditional Linux methods of resetting a password, such as single-user mode do not apply.
یعنی تنها راهش نصب مجدد esxi به صورت کامل هست؟ آیا امکان دیگری وجود ندارد که مثلا با rescue بتونیم سرور رو بالا بیاریم، بعدش با ادیت کردن فایلی که رمز عبور ها داخلش save میشن رمز عبور رو ریست بدیم؟

تنها راه ساده و بدون خطر همین نصب دوباره esxi هست

طی نصب خود installer تشخیص خواهد داد که هارد شما حاوی datastore هست

و از شما سوال میکنه که مایل هستید وی پی اس های قبلی رو حفظ کنید یا خیر...

موفق باشید

پ.ن. : سعی کنید سوالات خودتون رو در انجمن درستی مطرح کنید

Iran Tech
June 9th, 2014, 15:09
والا از اونجا که اطلاعاتم خیلی مهمه نمیخوام مشکلی پیش بیاد
دی سی هم میگه 15 یور هزینه داره.
حالا نمیدونم چه کار کنم؟
از اول نصب کنم یا بدم دی سی؟

arc1o0
June 9th, 2014, 16:05
بکاپ ، بکاپ، بکاپ

روش جناب علمدار صحیح است و جواب میده

اگر بکاپ داشته باشید با رسکیو مد یا ریکاوری مد هم می تونید هارد ها رو مانت کنید و پسورد رو چنج کنید.

MajorHost
June 9th, 2014, 16:10
نیاز به نصب مجدد نیست. موقع بوت میاد که ریست بده کل سیستم را
شما میزنید بعد کل vm ها پاک میشه. هارد ها را تک تک ادد میکنید و سرور ها را مجدد میسازید
از hetzner درخواست kvm به مدت محدود بدید کفایت میکنه

TukaNet
June 9th, 2014, 19:55
نیاز به نصب مجدد نیست. موقع بوت میاد که ریست بده کل سیستم را
شما میزنید بعد کل vm ها پاک میشه. هارد ها را تک تک ادد میکنید و سرور ها را مجدد میسازید
از hetzner درخواست kvm به مدت محدود بدید کفایت میکنه

دوست عزیز راه پیشنهادی خود شرکت vmware و متخصصین انجمن vmhelp برای نسخه 5 به بالا همین هست

شما راه جدید کشف کردید ؟

aligoli
June 9th, 2014, 19:57
والا از اونجا که اطلاعاتم خیلی مهمه نمیخوام مشکلی پیش بیاد
دی سی هم میگه 15 یور هزینه داره.
حالا نمیدونم چه کار کنم؟
از اول نصب کنم یا بدم دی سی؟

شما مستقیم خریداری نموده اید ؟
معمولا واسطه این مورد را رایگان انجام می دهد.

AvalinHost
June 10th, 2014, 02:13
شما دو راه پیش رو دارید!
1- درخواست kvm کنید و از نو با حفظ سرورهای مجازی روی سرور vmware نصب کنید.
2- پسورد vmware را به راحتی از rescue و با مونت کردن /dev/sda5 و /dev/sda6 و تغییرات در shadow پسورد جدید را اعمال کنید.

MajorHost
June 10th, 2014, 11:15
دوست عزیز راه پیشنهادی خود شرکت vmware و متخصصین انجمن vmhelp برای نسخه 5 به بالا همین هست

شما راه جدید کشف کردید ؟
20877

shift+R