توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : این پوشه ها در روت هاست آیا لازمه باشن؟
joomla2
June 8th, 2014, 21:54
سلام.
من یک رسیلر گرفتم و تو public_html هاستم پوشته هایی به نام های زیر به صورت پیشفرض وجود داره و چند تاشون هم خالی هستن. آیا لازمه وجود داشته باشن یا حذفشون کنم؟
_private_vti_bin
_vti_cnf
_vti_log
_vti_pvt
_vti_txt
cgi-bin
images
_vti_inf.html
postinfo.html
sht-design
June 8th, 2014, 21:59
احتمالا مدیر سرور برای سرویس های هاستشون وقتی اونها رو میسازه تیک چند گزینه هم زده که این پوشه ها آمده
معمولا در اکثر هاست ها پوشه cgi-bin دیده میشه
فکر نکنم نیاز به اونها باشه البته بعضی وقتها اگر پاک کنید هم دوباره ساخته میشن!
farsitools
June 8th, 2014, 21:59
اگر در پوشه public_html دامین خودتون است خیر مهم نیستند
usahost2
June 8th, 2014, 22:00
جز
cgi-bin
بقیه لازم نیست
- - - Updated - - -
cgi-bin
جز بعضی cms ها فقط لازم است مثل mt
a.e
June 9th, 2014, 00:55
در برخی از سرورها برای گرفتن لاگ ها و محاسبه فضای باقی مانده و ... (بیشتر در کنترل پنل دایرکت ادمین) به برخی از این فایل ها نیاز است ؛ پیشنهاد میشود قبل از پاک سازی این فایل ها از مدیر سرور خود سوال کنید
warpro
June 9th, 2014, 14:03
با ســـــلام . . .
خیــــر ، معمولا در پنل های نمایندگی whm این پوشه ها به صورت پیشفرض از طرف مدیر سرور برای نماینده قرار داده میشه ، و اصلا وجود آن ها ضروری نیســـت و می توانید پاک نماییــــد . . .
با تشـــــــــــــــــکر . . .
MajorHost
June 9th, 2014, 14:06
سلام.
من یک رسیلر گرفتم و تو public_html هاستم پوشته هایی به نام های زیر به صورت پیشفرض وجود داره و چند تاشون هم خالی هستن. آیا لازمه وجود داشته باشن یا حذفشون کنم؟
_private_vti_bin
_vti_cnf
_vti_log
_vti_pvt
_vti_txt
cgi-bin
images
_vti_inf.html
postinfo.html
خیر نیاز نیست/
میتونید پاکشون کنید
Javan Host
June 9th, 2014, 15:52
سلام.
_private_vti_bin
_vti_cnf
_vti_log
_vti_pvt
_vti_txt
cgi-bin
images
_vti_inf.html
postinfo.html
پاک کنید در صورتی که نیاز به وجود اینگونه پوشه ها باشید پس از پاک کردن به صورت خودکار دوباره ساخته خواهند شد !
Kian
June 9th, 2014, 18:40
فایلها و فولدرهای مورد نظر مربوط به فعال بودن فرانت پیج در هاست شما هستند که ابتدا آنرا از طریق گزینه frontpage آن اینستال کنید و سپس همه فایلهای مورد نظر را از داخل شاخه Public_html را حذف کنید