نماد اعتماد در کل خوبه، ولی یک مشکل بزرگ داره: اون هم اینه که مشخصات هر فرد رو در معرض دید عموم قرار میده؛ مشخصاتی مثل آدرس منزل؛ یا شماره تلفن ثابت.
* در اصل این مشخصات خصوصی نباید برای عموم به نمایش دربیاد ، چون عواقب خوبی نداره:
*** مشکل نمایش آدرس:
تجربه شده که: یک مشتری ، یک جنس خرید کنه و به خاطر گارانتی و یا تعمیرش بخواد بیاد دم در خونه برای دعوا...!
تجربه شده که: یک مشتری می بینه هزینه پستی زیاده، پس پا میشه میاد دم در خونه که یک محصول بخره...!
در ضمن هر چی هم بگید تا کسی نیاد دم در خونه باز هم می بینید که یکی پاشده اومده دم در خونه...!
نماد اعتماد باید حداقل آدرس رو از دید بازدیدکنندگان مخفی کنه و این اطلاعات رو در صورت بروز مشکل فقط در اختیار پلیس و مقامات قضایی قرار بده ، نه اینکه اینطور باشه !!!!
*** مشکل نمایش شماره تلفن ثابت:
ممکنه یک وبمستر دلش نخواد با تلفن ثابت پاسخگو باشه، و فقط بخواد به صورت آنلاین و یا با موبایل پشتیبانی کنه....!
نماد اعتماد حداقل باید این اجازه رو به وبمستر بده تا وبمستر بتونه به جای شماره تلفن ثابت، یک شماره موبایل برای نمایش برای عموم قرار بده !!!!
اگر اینجا اروپا بود دولت به حریم خصوصی مردم بیشتر احترام می گذاشت ؛ نمونه اش همین هو"ایز دامین که مشخصات مالک دامین رو برای همه مخفی میکنه....
وبمسترهای گرامی لطفا یکی ایمیل با متن نوشته شده در بالا، و یا متن دلخواه خودتون به آدرس ایمیل نماد اعتماد بدید، تا شاید رسیدگی کنند....
آدرس ایمیل نماد اعتماد:
info@enamad.ir
با تشکر
♥
hamid.soltani92
June 8th, 2014, 21:22
سلام.
کاملا موافقم باهاتون. اصولا باید هنگام بروز مشکل آدرس و مشخصات رو ارائه بدن، اون هم با دستور قضایی.
کار خودشون رو راحت کردن اینجوری....
inga
June 8th, 2014, 21:25
سلام
اتفاقاً این که شماره تلفن ثابت و آدرس نشون میده خوبه البته این برای شرکت ها خوبه ولی برای شخص حقیقی نه
در هر حال این کارو کردن تا کلاه برداری و از این جور مسائل پیش نیاد و شاید تا حدی هم جلوش گرفته شده شما نگاه کن سایت هایی که نماد دارن شاید بهتر عمل می کنن تا سایت هایی که نماد ندارن البته قیمتا رو کاری ندارم منظورم به کلاه برداریه
در هر حال میتونن برای اشخاص حقیقی این شماره ثابت و آدرس رو حذف کنن اگه بشه خوبه و هر کسی هم میگیره و بدیش هم همینه هر کسی میاد نماد میگیره و معلوم نیست میشه بهش اعتماد کرد یا نه
sht-design
June 8th, 2014, 21:25
آره درسته
ما هم همین مشکل رو داریم
در واقع این واسه شرکت ها خوبه که آدرس بدن نه افراد حقیقی که آدرس منزل رو دادند
من خودم فردا زنگ میزنم به شماره وزارت صنعت معدن و تجارت بخش نماد اعتماد الکترونیکی و جوابشونو براتون میزارم
با ایمیل بعضی وقت ها دو هفته طول میکشه تا جواب بدن!
usahost2
June 8th, 2014, 21:29
ادرس تقلبی باشه چهفرقی می کند؟
تعدادی دیدم به اسم خانه گرفته به اسم باباش است :-ی
قبض تلفن میخواد که ادرس واقعی بدهند؟
inga
June 8th, 2014, 21:30
ادرس تقلبی باشه چهفرقی می کند؟
تعدادی دیدم به اسم خانه گرفته به اسم باباش است :-ی
قبض تلفن میخواد که ادرس واقعی بدهند؟
بله این جور که من شنیدم برای تأیید آدرس یه قبضی باید داده بشه
sht-design
June 8th, 2014, 21:33
خب خونه باباش هم که باشه مشخصات پدرش رو میخواد
در ضمن استعلام اماکن هم میکنند
قبض عوارض نوسازی میخواد
30SecondToMars
June 8th, 2014, 21:33
اگر واقعا لازمه که آدرس در سایت باشه ، من موندم آیا فردا اگر مشکلی پیش اومد هر مشتری باید یک تفنگ بگیره دستش بیاد ادمین رو بکشه؟
باید آدرس از دید بازدیدکنندگان مخفی بشه و این اطلاعات در صورت بروز مشکل فقط در اختیار پلیس و مقامات قضایی قرار بگیره...!
sht-design
June 8th, 2014, 21:37
تا جایی که من میدونم بانک ها و سایر اداره ها تنها با دستور مراجع قضایی اطلاعات خصوصی افراد رو میدناو
اونوقت ..،
inga
June 8th, 2014, 21:38
ایمیل کنید شاید یه فرجی بشه
farsitools
June 8th, 2014, 21:46
صحیح است
پیشنهاد میکنم شما هم بجای شماره منزل شماره محل کار را بدین
بجای آدرس هم محل کار یا خونه همسایه :d
masoudgolchin
June 8th, 2014, 22:01
درخواستی که برای اماکن ارسال میکنند برای چیه؟
فقط برای بررسی سوابق شخص درخواست کننده یا ماموری رو هم میفرستند تا وضعیت دفتر شرکت رو هم بررسی کنه که آیا دفتری وجود داره یا نه؟
ULTRAWEB
June 8th, 2014, 22:02
اتفاقا بسیار تا بسیار خوب است.
واگر نه دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شد البته الان زیاد خوب نیست ولی بلاخره سنگا روی هم هستن
hamid.soltani92
June 8th, 2014, 22:02
صحیح است
پیشنهاد میکنم شما هم بجای شماره منزل شماره محل کار را بدین
بجای آدرس هم محل کار یا خونه همسایه :d
با احترام، هیچوقت کسی رو به دروغگویی تشویق نکنید...
sht-design
June 8th, 2014, 22:04
پلیس اماکن برای اطلاعات فرد هست
برای دوستمون هم که به شوخی آدرس و این چیزا گفتند اشتباه بدید نمیشه
چون شما باید مدارک دقیق براشون اینترنتی بفرستید
تازه در آخر باید مدارک رو کپی برابر با اصلش پست کنید!
قبض عوارض نوسازی هم میخواد
StyleFa.iR
June 8th, 2014, 22:27
سلام . به نظر من هم این کار درستی نیست که حریم خصوصی رو میخوان !
اگه میخوان حداقل در دید عموم قرار ندن چون واقعا طرف زنگ زده سر شماره تلفن ثابت هر چی فحش در اومده به خواهرم گفته :| اونم چی میگه که سایت قسمت انجمن نداره :| اخه مرد حسابی خریدتو کردی محصولتو گرفتی انجمن برا چی میخوای ؟
میگه کی چون میخوام در مورد محصول نظر بدم و با بقیه خریدارنده ها هماهنگ باشم :|||||||||||||
من نمیدونم باید به این جور افراد چی بگم !
OPENFIRE
June 8th, 2014, 23:19
اتفاقا بسیار تا بسیار خوب است.
واگر نه دیگه سنگ رو سنگ بند نمی شد البته الان زیاد خوب نیست ولی بلاخره سنگا روی هم هستن
سنگ رو سنگ بند شدن به قیمت نقض حریم خصوصی اشخاص حقیقی :دی ؟
بسیار حرف دوستمون درسته !چه بسا شما درست کارکنید یکی با اسلحه بیاد دم در خونتون ! اینجا هم که ....
inga
June 8th, 2014, 23:24
سنگ رو سنگ بند شدن به قیمت نقض حریم خصوصی اشخاص حقیقی :دی ؟
بسیار حرف دوستمون درسته !چه بسا شما درست کارکنید یکی با اسلحه بیاد دم در خونتون ! اینجا هم که ....
یکی با اسلحه غلط کرده بیاد در خونه مگه اینجا تگزاسه
OPENFIRE
June 8th, 2014, 23:29
یکی با اسلحه غلط کرده بیاد در خونه مگه اینجا تگزاسه
عزیز مثال هست
با اسلحه بیاد بهتره تا با فحش و ناسزا ! :d
چه بسا البته !!یکی از دوستان به دلیل نداشتن نماد بسیار کارها کرد و رفت و کسی دستش به جایی بند نبود که باز هم بر میگرده به این که در مواقع لزوم از اطلاعات استفاده بشه:105:
inga
June 8th, 2014, 23:31
البته اشخاص حقیقی اصلاً نباید برن دنبال نماد اگه قراره داخل سایت آدرس و شماره تلفن زده بشه
درخواست بدید enamad تا ببینیم چی میشه
arc1o0
June 8th, 2014, 23:31
بهتره انتخابی باشه
هر کی خواست نشون بده، هر کی خواست نشون نده
تلفن ثابت 55 هزار تومان هستش!
50 ت بدید یه تلفن بخرید برای کسب و کارتون !
sht-design
June 8th, 2014, 23:34
عزیز یه چیز بگم
شما میتونین تلفن ثابت ندید!
من که ندادم! به جاش شماره موبایل دادم
الان مشکل دوستان آدرس هست بیشتر تا تلفن
ehsaun_kkt
June 8th, 2014, 23:53
کاملا موافق هستم با این قضیه، نباید اطلاعات شخصی آدم های حقیقی در دسترس همه باشه!
باید یطوری باشه که خود فرد انتخاب کنه ، که اگه دوست داشت آدرس بده...
در صورت شکایت باید به مقامات قضایی رجوع کنند چکاریه که آدرس در خونه مردم رو تو دیــد همه بذارن؟؟؟؟
لطفا تاپیک رو بالا نگهدارید تا بقیه هم نظر بدن!
30SecondToMars
June 9th, 2014, 16:21
سلام . به نظر من هم این کار درستی نیست که حریم خصوصی رو میخوان !
اگه میخوان حداقل در دید عموم قرار ندن چون واقعا طرف زنگ زده سر شماره تلفن ثابت هر چی فحش در اومده به خواهرم گفته :| اونم چی میگه که سایت قسمت انجمن نداره :| اخه مرد حسابی خریدتو کردی محصولتو گرفتی انجمن برا چی میخوای ؟
میگه کی چون میخوام در مورد محصول نظر بدم و با بقیه خریدارنده ها هماهنگ باشم :|||||||||||||
من نمیدونم باید به این جور افراد چی بگم !
آره والا.... این مشکل واقعا برای ما هم هست ...!
- - - Updated - - -
عزیز یه چیز بگم
شما میتونین تلفن ثابت ندید!
من که ندادم! به جاش شماره موبایل دادم
الان مشکل دوستان آدرس هست بیشتر تا تلفن
آره والا ؛ آدرس واقعا مشکل ماست!!!
یک از دوستان من سی دی میفروشه؛ خیر سرش دکتر هم هست ...
بعد یک مشتریش (بچه 17 ساله) با موتور اول صبح اومده توی کوچه در میزنه تاخ تاخ تاخ ... حاجی یه سی دی میدی؟!!!
آخه این رو آدم به کی بگه؟! مگه ما شدیم دست فروش؟!!!
Ramin
June 9th, 2014, 16:25
به نظر بنده نمایش تلفن مشکلی ندارد. زیرا همانطور که دوستان اشاره فرمودند اختصاص یک خط تلفن با هزینه اندکی امکان پذیر است . و یا حداقل نمایش یک شماره همراه ! اما نمایش آدرس برای اشخاص حقیقی صحیح نمی باشد . تنها باید در نماد اشخاص حقوقی مشخصات کامل قابل رویت باشد و برای اشخصا حقیقی خیر !
بنده یک سال پیش این موضوع را در میان گذاشتم ما پاسخ دادن دستورالعمل از وزارت صنعت آمده !
TukaNet
June 9th, 2014, 19:57
دوستان عزیز خود enamad برای سایتش حتی یک ssl معتبر ندارد
دیگه چه انتظاری دارید که حالا محرمانگی اطلاعات رو حفظ کنه !
viyona
June 9th, 2014, 20:14
واقعا كارشون بده- نبايد اطلاعات را نشون بده - در عوض بايد يك فرم براي شكايت بزارن- بهتر مي شد.
viasky
June 9th, 2014, 20:27
از نظر خود بنده نماد اعتماد اوایل خیلی بهتر بود
الان متاسفانه می تونم بگم شرایط دریافت بسیار آسان تر شده و افراد زیادی اقدام کرده اند برای دریافت این نماد
دوره ای که ما اقدام کردیم بازرس برای بازدید و تایید فرستاده می شد ولی حالا احتمال نمیدم اینجوری باشه...
در مجموع از نظر من دیگه داشتن یا نداشتن نماد موضوع خیلی مهمی نمی تونه باشه....
قبلا هم عرض کردم اینکه یک نفر این موارد و داشته باشه یا نه مهم نیست - اولیت وجدان کاری هست
وگرنه با نماد داشتن هم خیلی کارا میشه انجام داد
در بدترین قسمت ماجرا فردی که داره داخل منزل فعالیت میکنه هم بجای اینکه بهش یاری بشه بدتر با این شرایط فراری داده میشه
1. اگر اقدام به دریافت مجوز مربوط نکنه خوب فعالیت ایشون رسمی و قانونی نیست و اعتباری نداره ( اعتماد کمتر - فروش کمتر - تسلیم شدن و وسط کار - قابل پیگیری نبودن تخلف ...)
2. اگر اقدم کنه بخاطر یک موضوع ساده ممکنه مشتری تشریف بیار دم در منزل ( آبرو ریزی - سلب اعتماد از طرف خانواده , چون باید به اون ها هم توضیح داد - بستگی به اون فرد داره ممکنه اصلا به نتیجه نرسید
بخواد مزاحمت ایجاد کنه و تا شما پیگیری قانونی کنید باز هم یک دردسر جدید و....)
خیلی موارد دیگه که اون بنده خدا موارد 1 و 2 را با هم بررسی کنه می بینه درج آدرس می تونه خیلی خطرناک بشه
پس مجبور میشه یا غیر قانونی فعالیت کنه یا اصلا فعالیتی نداشته باشه ( که در دو مورد هم به ضرر کشور خواهد بود)
گفتنی ها زیاد هست , درکل این حرکت که آدرس فردی قید بشه اصلا کار درستی نیست
فعالیت در منزل اسمش روش هست - اصلا شما سفارش و بگیر برو داخل یک زیر زمین خارج از شهر تحویل بنده - به هیچ کس ارتباطی نداره...
ehsaun_kkt
June 11th, 2014, 11:54
دوستانی که قرار بود پیگری کنند و تماس بگیرند ، چیزی دستشون اومده؟
sht-design
June 11th, 2014, 12:01
دوستانی که قرار بود پیگری کنند و تماس بگیرند ، چیزی دستشون اومده؟
الان زنگ زدم چندبار کسی جواب نداد بعد از اینکه یکبار جواب داد گفتم یه صحبت دارم با شما گفت چند لحظه منتظر بمونید و وصل کرد به جایی که کسی گوشی رو برنداشت!!
اینم از پاسخگویی
ما رو حواله دادند به ناکجا آباد
البته اینم بگم شماره قبلیشونو عوض کردند مثل اینکه
chaleshtor
June 11th, 2014, 15:54
کلا که برای دامین های آی آر اس اس ال معتبر وجود نداره
asiasazan
June 11th, 2014, 16:21
با سلام
بهانه گیری کار خوبی نیست !!
به هر حال کسب و کار همینه ، یکی مغازه میزنه و پای همه مسائل هست و ادرس و تلفنشم مشخصه ...
کسب و کار اینترنتی هم باید آدرس و تلفنش مشخص باشه ، تو این مورد نباید شک کرد ...
هر کسی کسب و کار اینترنتی راه میندازه بایستی طوری عمل کنه که مشتری نیاد دم خونه ...
و اگرم از شماره و ادرس ناراحتی دارید میتونید بجای تلفن ثابت از شماره همراه استفاده کنید که بنده شخصا همینکارو کردم و مشکلی نداشت و تایید شد !!
موفق باشید
3245
June 11th, 2014, 17:38
1- بله تایید میشه، متاسفانه این طرح سر تا پا دارای ایراد است، ایراد اولی همان موقت بود که خدا را شکر رفع کردند که مضحکه خاض و عام بودند.
2- این سایت حداقل موارد اینرتنتی رو رعایت نکرده، فقط به دلیل اینکه به دستور مقامات دادستانی و وزارت صنعت و معدن پایه گذاری شده خودش را معتبر میداند. در صورتی که این مقامات در اینترنت جایگاهی در کل کشورها ندارند، و اینترنت مثل bitcoin ماهیتش ناشناس بودن است، وگرنه V-P-N ایجاد نمیشد.
3- مگر فقط با آدرس و شماره تلفن میتوانند شخص را پیدا کنند؟ الان شماره ملی و در کل مشخصات شناسنامه ما اینجا دقیقا چه ویژگی دارند؟
4- مگر پشتیبانی با شماره تلفن ، پشتیبانی است؟ در کل جهان، پشتیبانی تلفنی را به عنوان پشتیبانی اصلی نمیدانند و به مشتری میفرمایند تیکت بزن، این یکی از خصوصیات اینترنت است.
5- بعید نیست از فردا بفرمایند درآمد افرادی که در اینترنت فعالیت دارند، نباید از X مقدار بیشتر بشود، مثل همان قضیه غیر مجاز بودن سرور مجازی که کل اینترنت را برد زیر سوال!!
6- این سایت فقط قصد مترسک را دارد، زیرا اگر ارزنی به قوانینش اهمیت میداد، بند غیرمجاز بودن سرور محازی را عملی میکرد که کل دارندگان نماد را بی ارزش میکرد.
7- بدتر از همه، آن جمله نامربوط هست که باید همه در سایتشان بزارند، واقعا ننگ بر انگیز است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! وقتی نماد را میگذارند، پس جمله این جا چه کاره است؟
8- این سیستم زمانی خوب است که حداقل ارزش را برای مشخصات کارت ملی و شناسنامه ای قائل بشیم، نه اینکه سوراخ های داخل خونه را هم از مشترک دریافت میکنند تا در زمان تخلف اول بروند سراغ سوراخ ها!!!!!
9- اگر ورازت صنعت و معدن ارزنی قوی می بود، آقای (ب ز) الان سوت بلبلی نمیزد. و از پول جیب ما، بانک و هتل نمیزد ان هم در زمین بیگانه که میگوییم، مرگ بر آن کشور.
یعنی دقیقا ماهی نیست که ما از دادستانی تماس نداشته باشیم مبنی بر اینکه این سایت را سرویس ندید، آن را ندید.
همچنین جدیدا مد شده که افرادی را اجیر میکنند تا بیان سوال کنند که ایا به سایت های فلان هم سرویس میدید؟ اگر بگی اره که فاتحهه. فردا باهم میرین بیرون گپ زنی.
اگر بخواهیم لیست کنیم، شاهنامه درست خواهد شد. خواهشمند است مسئولین مربوطه، بجای اختلال در سرعت اینترنت توسط زیرساخت و سخت گیری در کار توسط وزارت صنعت و معدن و دادستانی و سودجویی از حساب های بانکی توسط بانک ها و ...... کمی از لقمه درشت ها (ب ز) بگیرند و به این ملت بیچاره بدهند، شاید فرجی شد ما هم سخت گیری هایتان را تحمل کنیم.
و من الله التوفیق
ided
June 11th, 2014, 17:47
کاملا موافقم
بله قبول دارم دادن این اطلاعات ضروریه ولی نمایش اونا واسه عموم کار درستی نیست
chaleshtor
June 11th, 2014, 18:00
من کلا برام این سوال هست که کسب و کار اینترنتی چه ربطی به وزارت صنعت و معدن داره
3245
June 11th, 2014, 18:26
ارسال کردیم، پاسخی فعلا دریافت نشده است،
امیدواریم دوستان دیگر هم ارسال کنند.
persiancoder
April 3rd, 2016, 00:19
من کلا برام این سوال هست که کسب و کار اینترنتی چه ربطی به وزارت صنعت و معدن داره
نکته ظریفی بود :))
دوستان هرچند من هم مخالفم با نمایش عمومی مشخصات اما فک کنم تضمین خوبی برای بازدیدکننده و مشتری باشه. و اگر همه درست کار کنیم و خریدار یا مشتری راضی باشه مشکلی پیش نخواهد اومد.
Kian
April 3rd, 2016, 02:35
نکته ظریفی بود :))
دوستان هرچند من هم مخالفم با نمایش عمومی مشخصات اما فک کنم تضمین خوبی برای بازدیدکننده و مشتری باشه. و اگر همه درست کار کنیم و خریدار یا مشتری راضی باشه مشکلی پیش نخواهد اومد.
وزارت صنعت معدن و تجارت، به خاطر کلمه (تجارت) میگند ربط داره !
30SecondToMars
April 16th, 2016, 16:28
یادش بخیر
یک سال پیش که این تاپیک رو ایجاد کردم، مشکل فقط این بود که اطاعات خصوصی مون در اختیار ملت قرار میگیره!
حالا دقدقه ها چی شده؟!
باید هر سال یه 30-40 تومن هزینه باج بدیم به اینا، بابت تایید ادرس و غیره!
حالا هم که یه چند ماهی مساله مالیات پیش اومده!
من که همه نماد اعتماد هام رو از سایت هام حذف کردم؛ یکی از سایتهام هم رو کلا کنسل کردم و بیخیال درامدش شدم. :71:
البته چون سایتهای ما، سایتهای کالا نبود راحت تونستیم با این قضیه کنار بیایم؛ ولی خدا برسه به داد کسانی که فروشگاه کالا دارند :-?
از طرفی هم که فشار به درگاه های واسط زیاد شده، از جمله ***** کردن یا مسدود کردن سرویسهاشون. مثل پی لاین ، جهان پی و غیره....
خدا میدونه چه خوابی دیدن برای وبسمتر ها...!
اصلا این نماد اعتماد از پایه اشتباه بود و معلوم بود به ضرر ما وبمستر ها تموم میشه. هیچ جای دنیا از این کارها انجام نمیدن!
فقط چند تا ارگان ، برای اینکه کار خودشون رو راحت کنن برای رسیدگی به شکایات مالباخته هایی که از وبمسترهایی شکایت کردن، این جنگولگ بازی هارو دراوردن...!
حرف آخر :
نماد اعتماد = خیانت به کسب و کارهای دانش بنیان
- - - Updated - - -
یک مساله هم که باید بهش اشاره کنم؛ چون خودم از این دسته ها بودم اینه:
نماد اعتماد با این کارش واقعا خیانتی بزرگ رو به کسب و کارهای دانش بنیان و نوپا وارد میکنه.
چون سایتهای بزرگی که دارای ثروت زیادی هستند و پتانسیل پرداخت مالیات و هزینه های مختلف رو دارند بسیار کم هست.
فضای اینترنت بیشتر پر شده از دانش اموزان و دانشجویانی که اغلب هم ثروت مالی چندانی ندارند و اصلا به خاطر ِ همین نیاز های مالی بوده که به سمت تجارت الکترونیک رو اورده اند.
اما نماد اعتماد با سختگیری هایی که داره ، امکان اخذ درگاه بانکی رو بسیار سخت کرده و اسیب جدی ای به بسیاری از وبمستر های خرد وارد میکنه.
این باعث میشه شرکت های قوی پابرجا بمونند و خرده ها از بین بروند.
اینگونه خواهد شد که عدالت تجاری در فضای مجازی در خاک ایران از بین خواهد رفت....!
خلاقیت ، نو آوری هم همراه با آن نابود خواهند شد.
دیگر هیچ پتانسیلی برای فقرا در بخش اینترنت وجود نخواهد داشت....
payamkutah
April 16th, 2016, 17:08
ب نظر من در خود پنل میتونن گزینه فعال و غیر فعال رو درج کنند تا مدیر بصورت دلخواه هر یک از اطلاعات رو غیر فعال یا فعال کنه.
من با نشان دادن ادرس مخالفم ولی نشان دادن شماره تماس ثابت خیلی هم بهتر هست به نظر من.
iHSG
April 16th, 2016, 17:25
از همون اول که نماد اعتماد آمد همه با نشون دادن آدرس مخالف بودن تا الان که چند سال ازش میگذره اما کو گوش شنوا؟