توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : استفاده از header وردپرس در whmcs
cameron
June 8th, 2014, 20:59
سلام.
چطوری باید از هدر وردپرس در whmcs استفاده کنم؟
ToooPDL
June 8th, 2014, 21:48
از روش های معمول استفاده کنید.
محتویات تگ <head></head> وردپرس رو در تگ <head></head> کپی کنید و لینکها رو کامل کنید.
اگر منظورتون چیز دیگه ای هست باید بیشتر توضیح بدید
email1414
June 8th, 2014, 21:59
این روش هم هست!
به پوشه محتوی تصاویربروید!سپس نام هدرروبهheaderتغییردهیدسپس آپلودکنید
cameron
June 8th, 2014, 23:01
برای مثال من توی هدر منوی وردپرس رو دارم.میخوام یه جوری باشه که هر آیتمی به منو اضافه میکنم به طور خودکار توی هدر whmcs هم انجام بشه.
ToooPDL
June 9th, 2014, 01:02
برای مثال من توی هدر منوی وردپرس رو دارم.میخوام یه جوری باشه که هر آیتمی به منو اضافه میکنم به طور خودکار توی هدر whmcs هم انجام بشه.
Google (http://216.239.32.20/#q=whmcs%20and%20wordpress)
a.e
June 9th, 2014, 01:10
پیشنهاد میکنم برای راحتی بیشتر وردپرس و whmcs را به هم متصل نمایید؛ برای اطلاعات و راهنمایی بیشتر بنده به شما وهاب آنلاین را پیشنهاد میکنم. سایت ایشون: vahabonline.ir
Mr.Te0
June 9th, 2014, 10:18
برای چه کاری میخواید استفده کنید ؟
بفرمایید تا بهتر راهنمایی شوید.
cameron
June 9th, 2014, 11:00
من توی گوگل هم سرچ کردم و تاپیک هایی که همین درخواست من رو داشتن بدون پاسخ بودن!
من یک فایل header.php دارم که شامل منو هم میشه حالا این منو از فهرست وردپرس میخونه.من میخوام این فایل header.php رو توی فایل header.tpl که در مسیر client/templates/mytemplate هست فراخوانی کنم.فکر نمیکنم جواب بده.این محتویات فایل header.php من هست: