توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ریپ زدن قالب آذرمیزبان
keyvanik
June 8th, 2014, 15:20
سلام من مدیر سایت نایک وی پی اس (http://nikevps.com/) هستم این سایت پس از 1سال که برای مسنجر های مختلف سرور مجازی میفروشم و قالب کنونی 1 سال است که روی آن پیاده شده است.
بریم سر اصل مطلب دیشب مدیر سایت آذرمیزبان (http://azarmizban.com/) پیام به همه داد تو یاهو که قلب جدید سایت رو ببینید و نظر بدین من هم دیدم و نظر دادم و ایشون یه قالب با ظاهر بد رو گفت تم ویندوز 8 منم گفتم سایت من رو ببینین به این میگن ویندوز 8 نه اون پس از 10 دقیقه دوباره پیام داد نظر بدید دیدم ایشون قالب من رو ریپ زده و گذاشته پس از صحبت کردن با ایشون گفتن که قالب رو سریع عوض میکنیم و امروز دیدم رفتن پشت زمینه رو تغیر دادن فقط می خواستم بگم به ایشون زشته نکنین این مارو حداقل متاتگ های سایت منو عوض میکردی بعد میگفتی این قالب ماله شما نیست. عکس هایی گرفتم که حرف های منو اثبات میکنه و در پایین پیوست کردم شرمنده از اینکه وقتتون رو گرفتم.
بعضی افراد متاسفانه کاری میکنند که خیلی زشته
حداقل قبلش یه اجازه میگرفتین دوست عزیزمون
منتظریم بیان جواب بدن خودشون
Javan Host
June 8th, 2014, 15:29
عجب !
قالب شما اختصاصی بود درسته ؟!
BlueStation
June 8th, 2014, 15:30
این مورد ها خیلی دارن جالب میشن.
حداقل باید یک اجازه میگرفت.
امید به روزی که ...............
sht-design
June 8th, 2014, 15:35
البته یک چیز بگم
تو سایت خودتون اون هاست رایگان لینک میشه به سایتی که اصلا ربطی به هاست رایگان نداره ها
اونو حداقل درست کنید
چون توی سایت آذر میزبان درسته!
DeathKnight
June 8th, 2014, 15:36
بزار بکنند هیچ مشکلی نداره شما هم پایین قالبت بزن gpl با افتخار !!! همون کاری که لینوکس سنت او اس ریچارد استالمن و ... دارن میکنن
همونی که پروژه میلیاردی کیوت رو 100% رایگان عرضه کرد همونجوری که از سنت او اس استفاده میکنی
خودتم همونطوری که ویندوز کرّک شده داری همونطور که میکروتیک هک شده داری بعللههه
خب شما دوست نداری کسی از قالب سایتت استفاده کنی و دوست داری اونو از شما بخره !! شما دوست نداری اینکارو با شما انجام بدن ولی whmcs و یا ویندوز دوست داره شما اونکارو باهاش انجام بدین؟!
keyvanik
June 8th, 2014, 15:38
عجب !
قالب شما اختصاصی بود درسته ؟!
اختصاصی نبود به صورت عمومی فروخته میشد ولی من بعد از خرید همچیشو تغیر دادم قالب اصلی خودش خیلی زشت بود یعنی الان اینی که تو سایت منه اختصاصی کسی هم نزاشته تا دیشب ایشون گذاشتن و ریپ کردن حتی عکس favaicon بالا هم ماله سایت منه دقت کنین عکس سیب کوچیکه
- - - Updated - - -
البته یک چیز بگم
تو سایت خودتون اون هاست رایگان لینک میشه به سایتی که اصلا ربطی به هاست رایگان نداره ها
اونو حداقل درست کنید
چون توی سایت آذر میزبان درسته!
بله ممنون که یادآوری کردین سایت تا ماه پیش روش هاست رایگاه میدادیم ولی برداشتیم
Ashkankamangar.ir
June 8th, 2014, 15:50
دوست عزیز قالب مارو سایت چیکابلاگ ریپ زد و به نام خودش به کاربرای خودش هدیه داد
داخل 10 سایت اسکریپت پخش کرد با نام قالب چیکابلاگ
بعد خداروشکر اکثر سایت های اسکریپت با مدارکی که ما بهشون دادیم لینک رو برداشتند
جز سایت میهن ایکریپت که انگار با این *** شریک بودند
Javan Host
June 8th, 2014, 15:50
امیدواریم آذز میزبان به تاپیک یک سری بزنند و پاسخ گو باشند !
keyvanik
June 8th, 2014, 15:56
امیدواریم آذز میزبان به تاپیک یک سری بزنند و پاسخ گو باشند !
امیدوارم
- - - Updated - - -
دوست عزیز قالب مارو سایت چیکابلاگ ریپ زد و به نام خودش به کاربرای خودش هدیه داد
داخل 10 سایت اسکریپت پخش کرد با نام قالب چیکابلاگ
بعد خداروشکر اکثر سایت های اسکریپت با مدارکی که ما بهشون دادیم لینک رو برداشتند
جز سایت میهن ایکریپت که انگار با این *** شریک بودند
متاسفانه برنامه نویس های سودجو آمدند برنامه ای برای ریپ قالب نوشتند و باعث ناراحتی همه شدند.
OmidX
June 8th, 2014, 15:58
ریپ یعنی د-زدی ... شما هم برید شکایت کنید ...
شخصا سر این موضوع دو ~ سه بار رفتم دادسرا و هر بار هم ب نتایج خیلی خوبی رسیدم ، طوری ک طرف ک اومده بود ب گوه خوردن افتاده بود .
keyvanik
June 8th, 2014, 16:00
شخصا سر این موضوع دو ~ سه بار رفتم دادسرا و هر بار هم ب نتایج خیلی خوبی رسیدم ، طوری ک طرف ک اومده بود ب گوه خوردن افتاده بود .
اینم فکر خوبی که اگر از اینجا به نتیجه نرسم شاید انجام بدم ولی دوست ندارم ایشون ازیت بشه جون به گفته خودشون آخر خرداد باید برن ترکیه واسه امتحان سیسکو البته اگه راست باشه.
DeathKnight
June 8th, 2014, 16:02
از کی ؟!!! :دی زمانی میتونی میتونی از یه محصولی که کپی برداری شده شکایت کنی که قبلا ثبت شده باشه !! منم زی پنل رو جایی ثبت نکردم و این mr.tiny سودجو اونو ***ید
OmidX
June 8th, 2014, 16:02
اینم فکر خوبی که اگر از اینجا به نتیجه نرسم شاید انجام بدم
مطمئن باش از اینجا ب نتیجه نمیرسی ... فردا صبح برو دادسرا ، بگو سایت رو هک کردن اطلاعات رو د-زدیدن ... !! (چیزی ب غیر این بگی ، ب نتیجه نمیرسی :d )
از کی ؟!!! :دی زمانی میتونی میتونی از یه محصولی که کپی برداری شده شکایت کنی که قبلا ثبت شده باشه !!
شما عین جمله ی بالای من رو در شکایت قید کنید ... ثبت و اینا ازتون نمیخوان :D
پ.ن ۱ : اگر هم شرکتی باشید ک تو اساسنامه اش برنامه نویسی و طراحی وب قید شده باشه ، زودتر ب نتیجه میرسید .
پ.ن ۲ : اگر بهتون جواب سر بالا دادن ، وکیل بگیرید ... طرحی ک از ما سرقت شده بود بالای ۲ میلیون تومن ارزش داشت ، من از وکیل پدرم استفاده کردم ... کلا وکلا جاهای ک شما ب بن بست میرسید براتون یک تونل میزنند طوری ک کف کنید :D
keyvanik
June 8th, 2014, 16:10
مطمئن باش از اینجا ب نتیجه نمیرسی ... فردا صبح برو دادسرا ، بگو سایت رو هک کردن اطلاعات رو د-زدیدن ... !! (چیزی ب غیر این بگی ، ب نتیجه نمیرسی :d )
اگر هم شرکتی باشید ک تو اساسنامه اش برنامه نویسی و طراحی وب قید شده باشه ، زودتر ب نتیجه میرسید .
میدونم ولی بلاخره برای جلوگیری از افراد سودجو باید هرکار که میشه کرد
Javan Host
June 8th, 2014, 16:12
اگر هم شرکتی باشید ک تو اساسنامه اش برنامه نویسی و طراحی وب قید شده باشه ، زودتر ب نتیجه میرسید .
قابل شکایت هست !
در صورتی که مشکلی با رفت و آمد ها ندارید پی گیر باشید !
taha_2011
June 8th, 2014, 16:12
واقعا متاسفم برای اینجور آدما منم تا دو تا قالب اختصاصی نزدیک یک میلیون دادم طراحی کردند. بعد 2 هفته ریپ زدن نامردا :|
Mehdi_Enter
June 8th, 2014, 16:13
من دیروز به شما گفتم قالب را برمیدارم ولی اگه اینجور شد اصلان بر داشته نمیشه قالب اختصاصی نیست
دوستان همین الان لینک قالب هم عمومی میکنم برای همه دوستان - اول خودت قالب به خودت اختصاص بده بعد بیا حرف بزن
این قالب کم کم توی 10 سایت دیگر هست دوست داشتی لینک بدم :)
شاد باشید
Javan Host
June 8th, 2014, 16:15
من دیروز به شما گفتم قالب را برمیدارم ولی اگه اینجور شد اصلان بر داشته نمیشه قالب اختصاصی نیست
دوستان همین الان لینک قالب هم عمومی میکنم برای همه دوستان - اول خودت قالب به خودت اختصاص بده بعد بیا حرف بزن
شاد باشید
دوست عزیز رفتار شما در حد یک آدم بالغ و حرفه ای نیست !
OmidX
June 8th, 2014, 16:15
میدونم ولی بلاخره برای جلوگیری از افراد سودجو باید هرکار که میشه کرد
فقط توجه داشته باشید ک اگر نتونید ثابت کنید ، اطلاعات (قالب) د-زدی اختصاصا مربوط ب شماست ، مثلا اگر قالب شما کپی باشه یا طرح آماده باشه و ... اون وقت طرف مقابل میتونه از شما شکایت کنه .
قابل شکایت هست !
در صورتی که مشکلی با رفت و آمد ها ندارید پی گیر باشید !
والا ما هم وقت مون پر بود ، اما از همه کارهام گذشته ام برای این موضوع !
sht-design
June 8th, 2014, 16:16
خب شما لینک بده !!
اینجا کنار میان بچه ها با هم
keyvanik
June 8th, 2014, 16:21
شاد باشید
بله قالب هست ولی نه به این شکل نه با مت تگ های من نه با این عکس هایی که من روش گذاشتم نه با این ادیت من
20855
این قالب اصلی به نظر شما با قالب من یه شکل؟
Mehdi_Enter
June 8th, 2014, 16:29
ببینید دوست من یه جوری میگید قالب انگار قالب مایکروسافت اینا هست که ریپ شده -
اول این که این قالب توی کل اینترنت هست و اصلان لازم به ریپ نداره
دوم اینکه این قالب به هیچ عنوان اختصاصی ماله شما نیست اگر هست بگید
سوم اینکه نمیدونم شما به چی میگید اختصاصی میشه بگید توی قوانین شما اختصاصی یعنی چی
چهارم اینکه شما اصلان کار خوبی نکردید تایپک زدید من به کل قالب را برخواهم میداشت دیروز هم برات گفتم که باشه برمیدارم و الان هم قالب جدید در حاله طراحی میباشد ولی شما یک کم زود رنج شدید که این باعث شد قالب هم برای عموم قرار داده شود - امیدوارم دوستان و همکاران محترم بدونن من چی میگم این قالب اختصاصی نیست حالا من نمیخوام به حاشیه برم اما حداقل یک سایت میزارم مشاهده کنید که اختصاصی هست یا نخیر نمونه vpsgroups.biz
موفق و شاد باشید
sht-design
June 8th, 2014, 16:37
خب شما که قبل از این لینک رو داشتید مثلا برای سایت وی پی اس گروپ از همون قالب بر میداشتید
من صحبت های شما توی یاهو با ایشون رو خوندم لحن برخوردتون حالت تمسخر داشت انگار
امیدوارم مشکلاتتون رو حل کنید چون اینجا جای دعوا نیست!! شما که 6 نفر طراح دارید خوب همون قالب قبلیتون ر نگه میداشتید تا قالب جدیدتون آماده شه چرا آدم کند کاری که آغاز دعوا بشه دوست عزیز!!!
keyvanik
June 8th, 2014, 16:38
بله عمومی است چون خودم تابستاو پارسال به 2 تا سایت فرستادم تا با نام خودم پخش شه که برام تبلیغ باشه اگه ایمیل هاش پاک نکرده باشم حتما میزارم و این که اون قالبی که پخش کردم کاملا با این تفاوت داشت شما از روی سایت من کپی کردی معلومه متتگ های من هنوز هست ایکن کوچیک هست بالای ساتتون که یک سیب قرمز کوچیکه شما قالب سایت من رو مثل این سایتی که دادین میبینین؟به عکس ها دقت کنینبه تغیراتی که دادم دقت کنید
از همه عذرمیخوام باید برم بیرون شب به جواب هاتون پاسخ میدم
hamedmj
June 8th, 2014, 16:40
امیدوارم
- - - updated - - -
متاسفانه برنامه نویس های سودجو آمدند برنامه ای برای ریپ قالب نوشتند و باعث ناراحتی همه شدند.
استاد ریپ زدن برنامه نداره :| ctrl+u فقط میخواد :|
keyvanik
June 8th, 2014, 16:42
استاد ریپ زدن برنامه نداره :| ctrl+u فقط میخواد :|
داره
sht-design
June 8th, 2014, 16:44
حالا سر برنامه اش با هم دعوا نکنید دیگه!!
بعضی چیزها نیاز به برنامه داره مثل قالب اسکریپت ها
اما اچ تی ام ال نیاز به برنامه داره
یک سورس کپی پیست هست + استایل و عکس ها!!
Mehdi_Enter
June 8th, 2014, 16:48
دعوا که نداریم ولی دوست عزیز من خودم با این مشکل دارم که این طرف خودش قالب را ریپ کرده و ویرایش کرده :))
بنده دیروز به این دوستمون عرض کردم که قالب برداشته مبشود قالب اصلان به درد ما نمیخوره اما این دوستومون اونجور که من میدونم دوست داره اینجا موضوع خود را حل کنه که برامون مهم نیست - جناب ببخشید قالب را ار کجا تهیه کردید میشه مطرح کنید تا اشکار شویم قالب اختصاصی به این میگن که لنکه اون توی اینترنت نباشه که خدا را شکر همه جا پر هست
keyvanik
June 8th, 2014, 16:49
حالا سر برنامه اش با هم دعوا نکنید دیگه!!
بعضی چیزها نیاز به برنامه داره مثل قالب اسکریپت ها
اما اچ تی ام ال نیاز به برنامه داره
یک سورس کپی پیست هست + استایل و عکس ها!!
بله درست میگین
ایشون که یکی از فروشنده های خوب این انجمن هستند و آفرهایی با قیمت های مناسب میزنند باید شعور داشته باشند که متاسفانه چی بگم تازه یه چیزی هم بدهکار شدم از نظر ایشن
sht-design
June 8th, 2014, 16:53
دیگه تاپیک به جاهای باریک کشیده شد
لطفا دیگه تمومش کنید
آقایون عزیز لطفا با هم مودب تر برخورد کنید
هر چی بد و بیراه میخواین به هم بگین تو یاهو به هم بگید اما اینجا همکارین
کار این دوستمون آذر میزبان هم خوب نبوده
اما لطفا حلش کنید
DeathKnight
June 8th, 2014, 17:27
شما که قالب خودتون پابلیک هست !!! تمومش کن
ریپ کردن هم برنامه نمیخواد
Ramin
June 8th, 2014, 17:34
متاسفانه خیلی راحت در هر تاپیک قوانین زیر پا گذاشته می شود و با ارسال اسپم و انحراف بحث موضوع اصلی تاپیک فراموش می شود ! و گاها این امر منجر به توهین و بی احترامی طرفین می شود . این رفتارها واقعا در شان دوستان فروشنده که فعالیت تجاری در این انجمن دارند نیست !
امیدوارم با رعایت قوانین در هر محیطی به حقوق خود و دیگران احترام بگذاریم !