downloaddl
June 8th, 2014, 02:07
سلام
برای کمک در پشتیبانی و امور هاستینگ از جمله
پشتیبانی سرور ها
پشتیبانی وی پی اس ها ( تحویل ریلود و ... )
پشتیبانی هاست ها ( تحویل تایید انتقال و ... ) نماییندگی هاست هم شاملش میشه
پشتیبانی در فروش ( تحویل سود در هر فروش )
آشنایی کامل با cpanel
آشنایی کامل با directadmin
آشنایی کامل با مجازی ساز vmware
آشنایی کامل با whmcs ( برای امور پشتیبانی )
داشتن روحیه کاری
برای تیم طراحی ( آشنایی کامل با css , php ,html ,... )
برای من سن , سابقه کاری , دین , اعتقاد و ... مهم نیست
محدودیتی در استخدام در سن نداریم یعنی 15 سن دارید هم مهم نیست فقط انگیزه داشته باشید و کارتون هم بلد باشید کافی هست
حقوق در نظر گرفته شده از 400 تومان می باشد که نصب به مدرک شما افزایش می یابد و بنا به دانش و مدیریت پاسخ گویی و راضی بودن مشتریان از شما امکان افزایش 20 درصدی حقوق تا 600 هزار تومان وجود داد
برای استخدام از لینک زیر در تماس باشید
صفحه مشترکین - ارسال درخواست (http://care.webapple.ir/submitticket.php?step=2&deptid=1)
الویت با ساکنان تهران و حضوری می باشد.
این رو هم اضافه کنم برای افرادی که به شکل حضوری مشغول به کار میشن فقط کار هاستینگ درنظر گفته نشده برای طراحی پک های نرم افزاری مثل پک نرم افزار اندروید , ios و ویندوز هم ازشون استفاده میشه
برای کمک در پشتیبانی و امور هاستینگ از جمله
پشتیبانی سرور ها
پشتیبانی وی پی اس ها ( تحویل ریلود و ... )
پشتیبانی هاست ها ( تحویل تایید انتقال و ... ) نماییندگی هاست هم شاملش میشه
پشتیبانی در فروش ( تحویل سود در هر فروش )
آشنایی کامل با cpanel
آشنایی کامل با directadmin
آشنایی کامل با مجازی ساز vmware
آشنایی کامل با whmcs ( برای امور پشتیبانی )
داشتن روحیه کاری
برای تیم طراحی ( آشنایی کامل با css , php ,html ,... )
برای من سن , سابقه کاری , دین , اعتقاد و ... مهم نیست
محدودیتی در استخدام در سن نداریم یعنی 15 سن دارید هم مهم نیست فقط انگیزه داشته باشید و کارتون هم بلد باشید کافی هست
حقوق در نظر گرفته شده از 400 تومان می باشد که نصب به مدرک شما افزایش می یابد و بنا به دانش و مدیریت پاسخ گویی و راضی بودن مشتریان از شما امکان افزایش 20 درصدی حقوق تا 600 هزار تومان وجود داد
برای استخدام از لینک زیر در تماس باشید
صفحه مشترکین - ارسال درخواست (http://care.webapple.ir/submitticket.php?step=2&deptid=1)
الویت با ساکنان تهران و حضوری می باشد.
این رو هم اضافه کنم برای افرادی که به شکل حضوری مشغول به کار میشن فقط کار هاستینگ درنظر گفته نشده برای طراحی پک های نرم افزاری مثل پک نرم افزار اندروید , ios و ویندوز هم ازشون استفاده میشه