PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : قالب جولای ( تم ) شرکتی با امکان درج اخبار شرکت

nasa_de
June 7th, 2010, 18:30
سلام
ابتدا تشکر میکنم از دوستانی که در به سوالات بنده جواب دادند.
من قالبی میخواستم که
1- برای جوملا باشه
2- شرکتی باشه
3- رایگان باشه
4- فارسی شده باشه
5- امکان درج اخبار شرکت رو داشته باشه
6- زیبا باشه

HematYar
June 7th, 2010, 18:46
احیانا" چیز دیگه ای نیاز ندارین ؟ :d

joomlart.ir

cmstemplate.ir

میتونی استفاده کنین

1eng.ir
June 7th, 2010, 18:49
رایگان ؟

nasa_de
June 7th, 2010, 18:53
برای ووردپرس قاب هایی با مشخصات بالا رو زیاد دیدم اما برای جوملا خیر یعنی زیاد هم وقت نکردم گوگل کنم.
گفتم شاید شما سراغ داشته باشید. وگرنه مجبورم یکی ترجمه نشده دانلود کنم و ترجمه. :(

iacbook
June 7th, 2010, 19:28
چیزی که برای جوملا زیاده قالب فارسی هست!
در ضمن شما برای فارسی کردن همه قالبها نیاز ندارید که به کدها دست بزنید!
خود جوملارت الان بیشتر قالبهاش رو با امکان rtl میزنه. یعنی از توی تنظیمات خود قالب میتونید آر تی ال رو فعال کنید. همین!

اونایی هم که فارسی نشدن رو میتونید از قالب های فارسی شده مشابه استفاده کنید. مثلا" قالب های gavic رو میتونید از فایل زبان فارسی یک قالبی از این شرکت که قبلا" فارسی شده استفاده کنید و قالب براحتی فارسی میشه! چون معمولا" روند فارسی سازی قالب های هر شرکتی در تمام قالبهاش یکسان هست.
شما کافیه از هر شرکت یه قالب فارسی داشته باشید! البته اگر در بعضی مواقع بسته فارسی ساز خوب آر تی ال نکرد باید وارد سی اس اس ها و کدهای قالب بشید و تغییرات لازم رو انجام بدید. این که خیلی کار راحتیه ..........

برای فارسی کردن هم توصیه می کنم 2 تا بسته فارسی رو برای جوملا داشته باشید. یکی بسته ای در داخل language در داخل فولدر admin و دیگری هم توی فولدر language در داخل روت اصلی فایل های جوملا.
شما کافیه بسته های فارسی هر قسمت رو در جای خودشس قرار بدید....
بیشتر از این اگه توضیح میخواید میتونید وارد سایت های پشتیبانی جوملا مثل جومفا و .. بشید ، چون دیگه در محدوده اینجا نیست!

از سایت آقای امیر تهرانی هم میتونید برای قالب ها و امکانات جوملا استفاده کنید: مرکز دانلود امکانات تخصصی جوملا (http://www.joomina.ir)

موفق باشید

next
June 7th, 2010, 21:44
persianit.ir

Kambiz
June 8th, 2010, 11:09
برای ووردپرس قاب هایی با مشخصات بالا رو زیاد دیدم اما برای جوملا خیر یعنی زیاد هم وقت نکردم گوگل کنم.
گفتم شاید شما سراغ داشته باشید. وگرنه مجبورم یکی ترجمه نشده دانلود کنم و ترجمه. :(

میشه نمونه های ورد پرسی رو به من معرفی کنید چون من شدیدا نیاز دارم چنین قالبی رو