ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نصب whmcs روی هاستینگ ایران یا وارز؟

firstline
June 7th, 2014, 10:51
با سلام
یه نمایندگی هاست آلمان دارم که وارز نیست.
میخوام یه whmcs نال برای مدیریت کاربرها نصب کنم.

یه سوال : بهتره روی یه هاست وارز نصب کنم؟ یا روی یه هاست توی ایران؟ یا روی خود همون نمایندگی هاست؟

با تشکر

mehrshad13and11
June 7th, 2014, 10:56
با سلام

یه سوال : بهتره روی یه هاست وارز نصب کنم؟ یا روی یه هاست توی ایران؟ یا روی خود همون نمایندگی هاست؟

با تشکر

هاست وارز خوبه
اگر میتونی لایسنس whmcs رو بخر دیگه گرفتاری هاست نداره ولی الان اکثرا همون نال شده رو استفاده میکنن مشکلی هم بوجود نمیاد اگر دیتاسنتر گیر نده!

ULTRAWEB
June 7th, 2014, 10:56
ترجیحا یک هاست ایرون بگیر اگر که نه المانم فکر نکنم گیری بدن از فروشنده بپرس بعدش شما نصب کن اگر ایراد گرفتن بعدا بیا هاست ایرون بگیر

mehrshad13and11
June 7th, 2014, 11:09
ترجیحا یک هاست ایرون بگیر اگر که نه المانم فکر نکنم گیری بدن از فروشنده بپرس بعدش شما نصب کن اگر ایراد گرفتن بعدا بیا هاست ایرون بگیر

دوست عزیز
ما بر روی سرور المان انجمن نال شده داشتیم ، با کلی مطالب و کاربر یهو کل دیتا از سرور اختصاصی پاک شد بک آپ هم نداشتیم دلیلش هم کپی رایت بود.
انگلیس فکر کنم بهتر باشه ولی محدودیت دارن.

shahab-f
June 7th, 2014, 11:12
با سلام

با تشکر
نصب کن مشکلی نداره

mhiizadi
June 7th, 2014, 11:27
هاست وارز خوبه
اگر میتونی لایسنس whmcs رو بخر دیگه گرفتاری هاست نداره ولی الان اکثرا همون نال شده رو استفاده میکنن مشکلی هم بوجود نمیاد اگر دیتاسنتر گیر نده!

99% افرادی که من میشناسم لایسنس دار استفاده میکنند.

- - - Updated - - -

استارتر بی شخصیت چرا از اینا تشکر نکردی

شما الانم خودتو بن شده حساب کن؛ بعدشم ب شما ربطی نداره تشکر نکرده
و در نهایت تابستونتونم مبارک؛ هه

firstline
June 7th, 2014, 11:43
نصب کن مشکلی نداره

با سلام
کدوم رو نصب کنم؟
با تشکر

Mr.Te0
June 7th, 2014, 13:46
با سلام
کدوم رو نصب کنم؟
با تشکر

فکر نمیکنم موردی باشه بابت نصب این نوع whmcs روی هاست های المان.
چون خودمون هم پیشتر استفاده کرده بودیم و مورد یا اخطاری دریافت نکردیم.

downloaddl
June 7th, 2014, 14:24
1. نال و وارز از قوانین انجمن خارج نشده و هنوز خلاف قوانینه
2.اصلا نال نصب نکنید که تایید نمیشه
3.خیلیا هستن رو هاست ایران از قوانین کپی رایت پیروی می کنن

- - - Updated - - -

mhiizadi
June 7th, 2014, 15:10

1- موردی که داره درباره اش بحث میشه آموزشیه و اصلا ربطی نداره؛ اون که تو قوانین منظور نحوه نال کردن و ایناست ...
2- صادق ؟؟؟!!!
3- هاست ایرانو میفروشن به عنوان هاست واز؛ صد ها سایت دانلود اومدن رو سرورای ایران که هم از دست کپی رایت راحت بشن هم اینترانت باشه و داخلی هم که هست و پینگ خوبی میده ....

downloaddl
June 7th, 2014, 17:12
1- موردی که داره درباره اش بحث میشه آموزشیه و اصلا ربطی نداره؛ اون که تو قوانین منظور نحوه نال کردن و ایناست ...
2- صادق ؟؟؟!!!
3- هاست ایرانو میفروشن به عنوان هاست واز؛ صد ها سایت دانلود اومدن رو سرورای ایران که هم از دست کپی رایت راحت بشن هم اینترانت باشه و داخلی هم که هست و پینگ خوبی میده ....

3. من گفتم هستن اونایی که پیروی قوانین کپی رایت هستن مثلا : :D تدی , وب سیب , problem ?

RoobinaServer
June 7th, 2014, 18:06
با سلام

از هاست های ایران استفاده کنید برای این مورد و چون سیستم فروشتونم هست فکر نکنم هزینه بالایی براتون داشته باشه و یک مزیت دیگشم اینه به بانک های داخل کشور برای پرداخت که وصل بشید راحت تر هستید.

البته مزیت زیاده ها ...

1.

:104::-b

یا حق

ertebat7
June 7th, 2014, 19:50
بله همانطور که جناب سجادیه فرمودند برای این مورد از هاست ایران استفاده فرمایید
علاوه بر مزایای ذکر شده
سرعت دسترسی به سایت شما هم برای کاربرانتان بهتر خواهد بود

r00t
June 7th, 2014, 20:56
هیچ دیتا سنتری هیچ جای جهان یهو بدون اخطار قبلی دیتا کسی رو پاک نمیکنه. میتونید فعلا روی همون آلمان برسید. سایتتون خیلی بزرگ نشه و کسی ریپورتتون نکنه مشکلی پیش نمیاد. میتونید اگر دیتا سنتر بهتون اخطار داد به فکر انتقال بیوفتید. صرفا جهت صرفهجویی گفتم :دی