توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : شناسه ایرنیک و ثبت دامبن
Mehdi 130
June 7th, 2014, 09:03
سلام
من یک دامنه ir از طریق سایت ایرنیک گرفتم . حالا میخوام یک هاست بخرم و دامنه رو روش ست کنم در هر سایت خرید هاست در قسمت مربوط به دامین سه گزینه وجود داره
1- من میخواهم شرکت X برای من دامنه جدید ثبت کند
2- من میخواهم پنل مدیریت خود را منتقل کنم به پنل مدیریتی شرکت X
3- دامنه دارم DNS های شرکت X را روی دامنه ام ست می کنم
کدوم گرینه باید انتخاب بشه ؟
بعدش باید چکار کنم
با فرض انتخاب گزینه سومی DNS شرکت ارائه دهنده هاست از کجا بیارم و چطور ست کنم ؟
با تشکر
sht-design
June 7th, 2014, 09:06
با سلام
گزینه 3 :
3- دامنه دارم dns های شرکت x را روی دامنه ام ست می کنم
بعد از خرید هاست اون شرکت دی ان اس خودش رو براتون میفرسته تا در پنل ایرنیک اون رو ست کنید
Mehdi 130
June 7th, 2014, 19:52
آیا برای تائید دامنه ثبت شده باید کپی کارت ملی و اصل فرم تعهد ارسال کنم ؟
samansystems
June 7th, 2014, 19:58
اگر دامنه عادی باشه خير
ولی اگر دامنه ملی (http://www.sa1601.ir) خاصی باشه بايد مدارکی که ميخوان رو ارسال کنيد.
معمولا اگر مورد خاصی باشه پيش از تاييد براتون ايميل ارسال ميشه و مدارک رو ميخوان ازتون.
Abolijoon
June 7th, 2014, 19:59
درود
اگر ازتون بخوان بلی
در صورتی که تو پنل ثبت شده زده فقط نیازی نیست و در غیر اینصورت تو مرکز پیام ها بهتون ایمیل میدن تا مدارک بفرستید.
elipihost
June 7th, 2014, 19:59
سلام
من یک دامنه ir از طریق سایت ایرنیک گرفتم . حالا میخوام یک هاست بخرم و دامنه رو روش ست کنم در هر سایت خرید هاست در قسمت مربوط به دامین سه گزینه وجود داره
1- من میخواهم شرکت X برای من دامنه جدید ثبت کند
2- من میخواهم پنل مدیریت خود را منتقل کنم به پنل مدیریتی شرکت X
3- دامنه دارم DNS های شرکت X را روی دامنه ام ست می کنم
کدوم گرینه باید انتخاب بشه ؟
بعدش باید چکار کنم
با فرض انتخاب گزینه سومی DNS شرکت ارائه دهنده هاست از کجا بیارم و چطور ست کنم ؟
با تشکر
از جایی که هاست خریدید اگر مشخصات رو ایمیل کند تو اون ایمیل دی ان اس ها هم ارائه شده است
اگر این هاستینگ چنین امکانی رو نداره!!!!!خودتون یک تیکت به اون هاستینگ بزنید تا پاسختون رو بده
sht-design
June 7th, 2014, 20:06
برای ارسال مدارک اگر سایت نیک از شما بخواهد یک بار ارسال میکنید برای همیشه
البته اگر برای شرکتی باشه باید حتما مشخصات شرکت رو ارسال کنید
Mehdi 130
June 7th, 2014, 23:11
سلام،
کاربر محترم؛
جهت تکمیل فرایند ثبت دامنه مورد درخواست، تعهدنامه پیوست را ارسال نمایید. در صورتیکه این تعهدنامه قبلا بابت دامنهی دیگری که شما صاحب امتیاز آن هستید به دستتان رسیده و آنرا ارسال کردهاید، از تکمیل و ارسال مجدد آن خودداری فرمایید.
این تعهد باید حتماً توسط صاحب امتیاز فعلی دامنه rt.ir****** نوشته و امضا شده باشد. ارسال کپی کارت ملی برای اشخاص حقیقی و نوشتن درخواست در سربرگ و ارسال کپی روزنامه رسمی برای اشخاص حقوقی الزامی است. درصورت عدم تطابق مدارک ارسالی با مشخصات شناسه ثبت شده در سایت مرکز ثبت دامنه، به درخواست شما ترتیب اثر داده نخواهد شد. شما می توانید متن تعهد را فاکس کرده یا ترجیحاً با مراجعه به سامانه دریافت مدارک ایرنیک به نشانی http://www.nic.ir/Upload_Document (http://www.nic.ir/Upload_Document)و با انتخاب گزینه ثبت دامنه از بخش دامنه اقدام به ارسال تعهد نمایید.
از این پس کلیه دامنههایی که شما به عنوان صاحب امتیاز آن تعیین شده باشید در صورت نیاز به تعهد، به استناد این تعهدنامه تایید میشوند
واحد ثبتدامنه
فاکس: (۰۲۱) ۲۲۲۹۵۷۰۰
نشانی پستالکترونیک: info@nic.ir
این نامه بصورت خودکار برای شما ارسال شده است. لطفا به آن پاسخ ندهید.
این متن ایمیلی است که رسیده از سایت ایرنیک
من اولین دامینی است که میخوام ثبت کنم - نوع : شخص حقیقی
مشکل اینه که من اطلاعات اصلی رو وارد نکردم و حالا ازم کپی کارت ملی میخواد یعنی 16 تومن به باد رفته ؟
الان داخل سایتش و در قسمت وضعیت ثبت دامین گزینه زیر نوشته شده
رزرو شده
(در انتظار تایید مدارک, پرداخت شده)
sht-design
June 7th, 2014, 23:15
16 تومان شما دادید واسه یک دامنه آی آر
ای وای بر من
اگر تو نت جستجو میکردید سایت هایی هستند که زیر 5 هزار تومان براتون دامنه ثبت میکنند با نام خودتان
شما اول برید توی پنل ایرنیک خودتون و اطلاعاتتون رو ویرایش کنید
سپس یک نامه به همراه اسکن کارت ملی بفرستین و بگید اینجانب ...... فرزند ..... به شماره ملی .............. و شناسه ایرنیک ............... عواقب هرگونه استفاده از دامنه ............. را بر عهده میگیرم.
همین رو ارسال کنید دیگه حله کاری نداره
inga
June 7th, 2014, 23:18
سلام
خوب کاملاً مشخصه دیگه باید کپی کارت ملی رو به نیک ارسال کنید + اگر خواستن یک فرمی رو باید دانلود کنید و پس از امضای فرم اون رو اسکن و سپس در سایت نیک در جای مناسب آپلودش کنید
- - - Updated - - -
این متن ایمیلی است که رسیده از سایت ایرنیک
من اولین دامینی است که میخوام ثبت کنم - نوع : شخص حقیقی
مشکل اینه که من اطلاعات اصلی رو وارد نکردم و حالا ازم کپی کارت ملی میخواد یعنی 16 تومن به باد رفته ؟
الان داخل سایتش و در قسمت وضعیت ثبت دامین گزینه زیر نوشته شده
رزرو شده
(در انتظار تایید مدارک, پرداخت شده)
نخیر اول اطلاعات خودتون رو به درستی وارد کنید و بعد کپی رو غیره رو ارسال کنید
Mehdi 130
June 7th, 2014, 23:32
اطلاعاتی که قابل ویرایش است
ایمیل - شماره موبایل - آدرس -
کد ملی و نام و نام خانوادگی غیر قابل ویرایشه
لطفا کمک راهی وجود نداره ؟
sht-design
June 7th, 2014, 23:35
به نظر بنده فردا صبح با خود اپراتور چت سایت نیک صحبت کن و جریان رو بهش بگو تنها کسی که میتونه کمکت کنه خود بچه های اونجان
همیشه گفتن کارتو با راستی پیش ببری مشکلت حله اما شما خواستی اطلاعات نزاری از خودت این بلا سرت اومد
ان شا ا... کار شما هم درست میشه
Global90
June 8th, 2014, 08:47
مراحل سایت ایرانیک کاملا مشخص هست.
ابتدا مشخصات صاحب دامنه رو به مشخصات اصلی تغییر بدید. سپس صفحه اول کارت ملی با دو عدد امضا و اینکه یه متنی بنویسید که این دامنه ماله شماست و تمام این رو در قالب یک صفحه a4 برای اونها فکس یا ایمیل کنین بعد از 24 ساعت چک میکنن اگه مشکلی تو مدارک نباشه تایید میشین اگه مشکلی باشه دوباره خودشون بهتون ایمیل میزنن تا مدارک رو تکمیل کنین.
روی دامنه های ir مشخصات فرد صاحب دامنه رو باید بدید اگه هدفتون اینه که اسمی از شما نباشه ولی کارتون اگه مشکلی نداره میتونید بعد از پایان ثبت دامنه روی دامنه خودتون شیلد بزارید تا کسی با whois گرفتن مشخصات شما رو نبینه ولی اگه میخواید روی دامنه کاری انجام بدید که امکان داره مسدود بشه بهتره روی دامنه هایی غیر از ir این کار رو انجام بدید و اون رو هم شیلد کنید و دیگه مشکلی فکر نکنم باشه.
maysamdarsaitha
December 6th, 2014, 22:59
با سلام خدمت دوستان گلم
منم مثل این دوستمون در سایت nic اطلاعاتمو ثبت کردم و مدارکم ارسال کردم و در حال تاییده
اما نمیدونم بعد از این مرحله چجوری dns شرکتو به دامنه اضافه کنم
اصلا راهی هست که با هزینه کم به یه پنل کاربری برسیم دقیقا برام توضیح بدین!!!!!
چون حرفه ای نیستم فقط از سر کنجکاوی این کارو کردم دوس ندارم یه هاست گرون بخرم فقط یه حالتی که با هزینه کم و فضای کم به یه پنل مدیریتی برسم!!!
لطفا حتما حتما حتما جواب بدین بعد از خدا امیدم به شماست.