ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : پستگذاری کپی پیست برای سایت و انجمن شما

nima-s
June 7th, 2014, 02:18
سلام
برای پستگذاری در سایت شما اعلام آمادگی میکنم.
در حال حاضر به توجه به اینکه در چند سایت مشغول هستم، روزانه بین 100 تا 150 پست میتونم قرار بدم
برای سایتها مقطوع 200 تومان و برای انجمن ها چون مسائلی از قبیل تگ زدن،پر کردن افزونه سئو،واترمارک و مسائل از این دست رو ندارند 100 تومان درنظر گرفته میشه

فقط باید عرض کنم که به دلیل نیاز مالی در حال حاضر نمیتونم نویسندگی اختصاصی و تغییر در متن رو قبول کنم.و تنها سفارش های کپی پیست قابل پذیرشه
همچنین برای حفظ حقوق مولف اصلی پست،حتما لینک صفحه اصلی سایت منبع در زیر مطلب درج میشه
در اینجا یا پیغام خصوصی در خدمتتون هستم

mobinhost.in
June 7th, 2014, 02:52
توانیی پست دادن در انجمن بازی دارید
تخصصی در مورد بازی ها و پست دادن در مورد بازی های روز رو دارید ؟؟؟

انجمن بازی های کامپیوتری منظورم هست

در این انجمن لازم هست که قبلا بازی ها رو انجام داده باشید از طریقه نصب تا مرحله پایان بازی ممکن هست سوال باشد
تخصصی دارید ؟

nima-s
June 7th, 2014, 10:29
توانیی پست دادن در انجمن بازی دارید
تخصصی در مورد بازی ها و پست دادن در مورد بازی های روز رو دارید ؟؟؟

انجمن بازی های کامپیوتری منظورم هست

در این انجمن لازم هست که قبلا بازی ها رو انجام داده باشید از طریقه نصب تا مرحله پایان بازی ممکن هست سوال باشد
تخصصی دارید ؟

سلام
متاسفانه به بازی های روز احاطه ای ندارم.رو کامپیوترم مدتهاست که بازی ای بالاتر از کانتر نصب نشده :دی
ببخشید که تو این زمینه کمکی از دستم بر نمیاد
اما صرفا کپی پیست خواستید در خدمتم.منابع خوب و غنی ای در منابع فارسی برای بازی میشناسم که میتونه مفید باشه

nima-s
June 11th, 2014, 08:24
up

easytrading
June 14th, 2014, 11:42
سلام

لطفا صندوق پیام هاتون رو خالی کنید.
با تشکر

nima-s
June 14th, 2014, 13:21
سلام

لطفا صندوق پیام هاتون رو خالی کنید.