ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : وبسایت شرکتی , ووردپرس یا جوملا

nasa_de
June 7th, 2010, 13:52
سلام دوستان.
بنده برای وبسایت شرکتم احتیاج به یک سیستم مدیریت محتوا دارم که قالب هاش مناسب این
کار باشه ئ امکان برای تبلیغ و بعضی از خبر رسانی ها در مورد شرکت رو داشته باشه.
در ضمن فشار روی سرور نیاره. در این بین به جوملا و ووردپرس بیشتر علاقه مندم.
چه سیستمی رو توصیه میکنید؟

CYB3R
June 7th, 2010, 13:58
جوملا رو توصیه می کنم.
هم قالب هاش مناسبه هم ابزارهاش .

iacbook
June 7th, 2010, 14:05
به جوملا شک نکنید!!!
به حق میشه گفت قوی ترین سیستم مدیریت محتوی در دنیاست.
مطمئن باشید تمام شرکت هایی که در ایران سیستم های مدیریت محتوی برای خودشون تولید کردند هم نخواهند توانست رو دست جوملا بیارند!
دلیل این امر هم اینه که افراد بسیار زیادی در سرتاسر دنیا دارن شبانه روزی روی جوملا کار می کنند و آیا هیچ فرد یا شرکتی که یک سی ام اس مینویسه قادر به رقابت میتونه باشه؟!
در کل جوملا یک سیستم فریم ورک هست که خیلی راحت میتونید امکانات زیادی را به سایتتون اضافه کنید!

وردپرس هم که یک سیستم مدیریت وبلاگ هست و در حد ارسال مطلب و این حرفا !

HematYar
June 7th, 2010, 14:15
به جوملا شک نکنید!!!
به حق میشه گفت قوی ترین سیستم مدیریت محتوی در دنیاست.
مطمئن باشید تمام شرکت هایی که در ایران سیستم های مدیریت محتوی برای خودشون تولید کردند هم نخواهند توانست رو دست جوملا بیارند!
دلیل این امر هم اینه که افراد بسیار زیادی در سرتاسر دنیا دارن شبانه روزی روی جوملا کار می کنند و آیا هیچ فرد یا شرکتی که یک سی ام اس مینویسه قادر به رقابت میتونه باشه؟!
در کل جوملا یک سیستم فریم ورک هست که خیلی راحت میتونید امکانات زیادی را به سایتتون اضافه کنید!

وردپرس هم که یک سیستم مدیریت وبلاگ هست و در حد ارسال مطلب و این حرفا !

صحبت هاتون تا حدودی متین , اما به نظرتون وردپرس رو خیلی کوچیک نشمردید ؟

iacbook
June 7th, 2010, 14:21
صحبت هاتون تا حدودی متین , اما به نظرتون وردپرس رو خیلی کوچیک نشمردید ؟

حرف شما درسته . وردپرس سیستم خوبی هست و امکانات خوبی داره. اما در کل خود سایت سازنده هم بعنوان سیستم انتشار خبر و یک سیستم مدیریت وبلاگ این سیست رو منتشر کرده! اگر غیر از اینه حتما" من اطلاعات خوبی در مورد وردپرس ندارم!

Sepahrad
June 7th, 2010, 14:26
باسلام
------------
بنده چندین سایت برای همکاران و سایت های خودمون رو با میترا یا جوملا طراحی کردم . یک مدت به عنوان پشتیبانی عمل میکرم به جرات میتونم بگم بهترین cms هست :)

موفق باشید

mohsen1
June 7th, 2010, 14:27
وردپرس بهتره.چون نیاز شما رو کاملا برطرف می کنه.
نگاه به این نکنید که کدوم سی ام اس امکانات بیشتری داره. به این نگاه کنید که کدوم یک نیاز شما رو برطرف می کنه.
البته بیشتر قالبهای وردپرس حالت خبری یا وبلاگ دارن واسه همین برا رسیدن به قالب مورد نظر باید زمان بیشتری رو بزارید.

Ali-718
June 7th, 2010, 14:27
وردپرس رو پیشنهاد میکنم ....

iacbook
June 7th, 2010, 14:36
شاید دلیل اینکه خیلیا وردپرس رو انتخاب می کنند این باشه که کار با جوملا سخت تره و نیاز به تخصص بیشتری داره ! اما کار کردن با وردپرس خیلی راحته و مثل مدیریت یک وبلاگ میتونید سایتتون رو مدیریت کنید!
البته قصد جسارت خدمت دوستانی که وردپرس رو تایید کردند ندارم ، اما با توجه به اینکه تا به امروز سایت های زیادی با جوملا طراحی کردم واقعا" هر روز به امکانات جدیدی از این سیستم مدیریت محتوی پی میبرم که شاید وقتی چنین امکاناتی رو شما ببینید هیچ وقت جوملا رو با سیستم هایی مثل وردپرس حتی مقایسه هم نخواهید کرد!
بجز جوملا و وردپرس ، سیستم های مدیریت محتوی مختلف را هم آزمایش کردم از قبیل ‎e107 و ... اما جدا" در نهایت به جوملا ایمان آوردم =D>

HematYar
June 7th, 2010, 14:37
بله درسته . اما باید اینم در نظر گرفت که یک سیستم مدیریت محتوایی مثل جوملا , به کمک افزونه های قدرتمند و بی شمارش هست که در کل جهان محبوب شناخته شده وگر نه به صورت معمولی در حد همون ارسال مطلب و این حرفا هست ! حالا یه کم کم و زیاد .

وردپرس هم همون طور که شما فرمودین یک سیستم مدیریت وبلاگ هست اما نباید از افزونه های قدرتمند وردپرس هم سطحی گذشت و توجهی بهش نداشت . شاید وردپرس به تنهایی نتونه یک سایت حرفه ای رو در اختیار شما قرار بده اما به کمک افزونه هاش میتونید سایتی حتی حرفه ای تر از جوملا طراحی کنید . متاسفانه قدرت وردپرس هنوز برای خیلی از ما مشخص نشده !

TukaNet
June 7th, 2010, 14:42
فعلا جوملا بهتر هست ، وردپرس رو هم دست کم نگیرید ولی فعلا به پای جوملا نرسیده ... شاید در آینده ... !

persian.developer
June 7th, 2010, 14:46
کار کردن با وردپرس خیلی راحته و مثل مدیریت یک وبلاگ میتونید سایتتون رو مدیریت کنید!
شما چقدر وردپرس کار کردید؟! راحتی کار مزیت هست ولی من فکر می کنم کار با جوملا خیلی راحتر از وردپرس هست!

البته قصد جسارت خدمت دوستانی که وردپرس رو تایید کردند ندارم ، اما با توجه به اینکه تا به امروز سایت های زیادی با جوملا طراحی کردم واقعا" هر رو به امکانات جدیدی از این سیستم مدیریت محتوی پی میبرم که شاید وقتی چنین امکاناتی رو شما ببینید هیچ وقت جوملا رو با سیستم هایی مثل وردپرس حتی مقایسه هم نخواهید کرد!
شما امکانات وردپرس رو دیده اید؟ میدونید وردپرس چند هزار پلاگین داره؟!

این حرف درستی نیست دوست من! تمام نرم افزارهای متن باز برنامه نویسان از سرتاسر دنیا دارند! و فرقی بین ورد پرس و جوملا و... ندارد! البته من فکر می کنم وردپرس جامعه ای بزرگتر از جوملا داره!

IFACO.Net
June 7th, 2010, 15:02
اکثر افزونه های وردپرس ، مخصوصا افزونه های آژاکسی قاتل سرورها هستند (یوزیج بالا سی پی یو و اسکوئل و ...) ولی چنین مشکلی رو در جوملا تابحال مشاهده نکرده ام.

HematYar
June 7th, 2010, 15:08
اکثر افزونه های وردپرس ، مخصوصا افزونه های آژاکسی قاتل سرورها هستند (یوزیج بالا سی پی یو و اسکوئل و ...) ولی چنین مشکلی رو در جوملا تابحال مشاهده نکرده ام.

هر چیزی اگر درست و به جا استفاده بشه و با بقیه امکانات هماهنگ باشه چنین مشکلاتی رو به وجود نمیاره . در مورد یوزیج بالا cpu در وردپرس یکی دو روز پیش تاپیکی رو جواب دادم . اونو بررسی کنین فکر نمیکنم دیگه سوال و مشکلی در این رابطه پیش بیاد .

موفق باشید

iacbook
June 7th, 2010, 15:13
بله درسته . اما باید اینم در نظر گرفت که یک سیستم مدیریت محتوایی مثل جوملا , به کمک افزونه های قدرتمند و بی شمارش هست که در کل جهان محبوب شناخته شده وگر نه به صورت معمولی در حد همون ارسال مطلب و این حرفا هست ! حالا یه کم کم و زیاد .

وردپرس هم همون طور که شما فرمودین یک سیستم مدیریت وبلاگ هست اما نباید از افزونه های قدرتمند وردپرس هم سطحی گذشت و توجهی بهش نداشت . شاید وردپرس به تنهایی نتونه یک سایت حرفه ای رو در اختیار شما قرار بده اما به کمک افزونه هاش میتونید سایتی حتی حرفه ای تر از جوملا طراحی کنید . متاسفانه قدرت وردپرس هنوز برای خیلی از ما مشخص نشده !

حرف شما رو قبول دارم. وردپرس سیستم سبک و خوبی داره و برای راه اندازی یک سایت با امکانات متعارف بهتر از جوملا ست ، چون هم سبک تره و هم کار باهاش راحت تره ، اما امکان گسترش جوملا باور کنید خیلی زیادتر از اون چیزیه که فکرش رو کنید!

بعنوان مثال میتونید به موارد زیر که توسط جوملا ساخته شدند یه نگاهی بندازید:

یک نمونه سیستم شبکه اجتماعی ساخته شده توسط جوملا (http://www.demo.joomagic.com/social/)

نمونه دیگری از شبکه اجتماعی ساخته شده با جوملا (http://demo.templateplazza.net/comuna3_jomsocial/)

سیستم های مدارس و دانشگاهی که دانشجو و مدیر و استاد هر کدام با نام کاربری خود می توانند وارد سیستم شوند و .... (http://vk.com/reg53598248)

با جوملا میتونید سیستم وبلاگ دهی بسازید!

با جوملا می تونید سیستم های فروشگاهی قدرتمند بسازید! (http://showcase.joomlabamboo.com/top_shop/)
یا این نمونه (http://simpleshop.joomlapraise.com/)

قالب های زیبا و حرفه ای برای جوملا براحتی در دسترس هستند! (http://www.joomlademos.de/home?template=midnight)

امکانات زیبا و حرفه ای برای فروشگاههای جوملایی (http://demo.templateplazza.net/?template=mystore_plazza)

امکانات آجاکس بسیار زیاد برای جوملا که براحتی می توانید به سایت های جوملایی اضافه نمایید! (http://demo.templateplazza.net/dugg_plazza/)

و خیلی موارد دیگه وقت نشد بگم....

HematYar
June 7th, 2010, 15:18
ببینید , به قدرت جوملا نمیتوان شک کرد یا زیر سوال برد , اما از امکانات وردپرس هم نمیشه چشم پوشی کرد .

در مورد سخت یا آسون بودن جوملا و وردپرس هم فرمودین که باید بگم جوملا حقیقتا" برای افراد مبتدی کمی پیچیدگی داره اما به مرور زمان کار کردن باهاش سهل میشه . وردپرس درسته که معماری ظاهری آنچنان پیچیده ای نداره اما در باطن قدرت زیادی داره .

اگر اشتباه نکنم وردپرس در سال 2009 عنوان بهترین مدیریت محتوای متن باز رو کسب کرد .

در ضمن همون طور که دوستموkن گفتن , انتخاب یک سیستم بخش زیادیش مربوط به کاربری اون سیستم میشه که شما میخواید چه امکاناتی رو به یوزر سایت ارایه بدید . بی شک با همه سیستم های مدیریت محتوا میشه وب سایتی برای یک شرکت طراحی کرد مثل : جوملا - وردپرس - زوپس - ایی 107 - دیتالایف انجین و .... با ظاهری کاملا" حرفه ای !

موفق باشید

TukaNet
June 7th, 2010, 16:33
اگر اشتباه نکنم وردپرس در سال 2009 عنوان بهترین مدیریت محتوای متن باز رو کسب کرد .

کاری به جوملا و وردپرس ندارم ولی در کل مرجع ذی صلاحی وجود نداره که بخواد سی ام اس ها رو رتبه بندی کنه !
ولی خیلی از سایت های اینترنتی بر حسب بعضی موارد و یا بر حسب نظر سنجی ها رتبه بندی می کنند که به نظر
بنده هیچ کدوم دقیق و معتبر نیست ... با این حال بی طرفترین و معتبرترین این سایت ها ، مربوط به انتشارات پکت
هست (Home | Packt Publishing Technical & IT Book Store (http://www.packtpub.com)) . با دقت در آمار خواهید دید که وردپرس تا سال 2009
اصلا نتونسته هیچ مقامی رو به دست بیاره ولی دروپال و جوملا همیشه در رتبه های اول و دوم بودن . اما در سال
2009 با توجه به رشد خیلی خوب وردپرس و نیز مشکلاتی که تیم های دیگه داشتند وردپرس تونست مقام اول رو
کسب کنه ... حالا با تکیه بر یک سال موفقیت و کسب رتبه اول نمیشه نظر قطعی داد ولی در نتیجه میشه گفت
وردپرس هم به مجموعه سیستم های مدیریت محتوای برتر وارد شده ... و حالا باید منتظر باشیم ببنیم سیستم های
دیگه چه می کنند و آیا وردپرس میتونه این مقام رو حفظ کنه یا نه ؟!؟

HematYar
June 7th, 2010, 16:40
برای تکمیل صحبت های شما : Open Source CMS Award | Packt Publishing Technical & IT Book Store (http://www.packtpub.com/award)

nasa_de
June 7th, 2010, 18:31
با تشکر از دوستانی که در بحث شر کت کردند.
بنده جوملا رو انتخاب کردم. حالادنبال تم براش هستم لطفا در بحث تاپیک زیر شرکت فرمایید.
http://www.webhostingtalk.ir/f42/%D9%82%D8%A7%D9%84%D8%A8-%D8%AC%D9%88%D9%84%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D9%85-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%85%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D8%AF%D8%B1%D8%AC-%D8%A7%D8%AE%D8%A8%D8%A7%D8%B1-%D8%B4%D8%B1%DA%A9%D8%AA-11535/#post112657

iacbook
June 7th, 2010, 20:09
مهم نیست سایت های خارجی چطور رتبه بندی می کنند!
به نظرم بهترین رتبه دهنده به سیستم های مدیریت محتوی استفاده کنندگان از آنها هستند!
اینکه شما بتونید پلاگین ها و ماژولها و قالب ها رو براحتی پیدا کنید و اینکه امکانات خوبی برای شما فراهم کنه و اینکه در کشور شما و به زبان مورد نظر شما پشتیبانی خوبی دارد یا ندارد مهم است!
الان سایت پشتیبانی وردپرس در ایران همیشه مشکل داره و چیز خاصی هم برای دانلود قرا نداده!
اما چندتا سایت ایرانی میخواید بهتون معرفی کنم که هزاران امکان فارسی شده برای جوملا قرار داده اند؟!!!!
رتبه بندی سایت های خارجی معیارهای دیگری دارد که به نظر من هیچ ربطی به دلیل انتخاب کردن و یا انتخاب نکردن یک سیستم توسط استفاده کنندگان ندارد!
حالا 100 سال هم وردپرس مقام اول رو از دید سایت های خارجی داشته باشه! اما وقتی قابلیت هاش برامون مشخصه چرا الکی طرفداری کنیم؟!
من تعدادی از قابلیت های جوملا رو به شما معرفی کردم و میتونیم هزاران قابلیت دیگه از جوملا رو هم معرفی کنم.
اما شما چندتا سایت با قابلیت هایی بالاتر از یکی سیستم انتشار مطلب از وردپرس معرفی کنید!!!
بازهم میگم نمیشه یک سیستم framework (http://docs.joomla.org/Framework) را با یک سیستم مدیریت مطلب مقایسه کرد!
Joomla! 1.5 API Reference (http://api.joomla.org/li_Joomla-Framework.html)

next
June 7th, 2010, 21:45
جوملا از هر لحاظ بهتره . . .

TukaNet
June 7th, 2010, 21:46
عزیز من شاید بنده هم از جوملا به عنوان یک سیستم شبیه با یک فرمورک نام برده ام
ولی هیچ جایی این حرف شما رو تایید نمیکنه که جوملا یک فریمورک هست ! اون لینکی
هم که ارسال فرمودید رو حتما بخونید ... اصلا مطرح نکرده که جوملا یک فریمورک هست
بلکه بر روی لایه های سیستم بحث شده !

از مدیران هم درخواست می کنم این تاپیک رو ببندند چون این بحث ها همیشه نه بر
پایه ی علم بلکه بیشتر بر پایه تعصب کور کورانه است ! پس چه بهتر که ادامه پیدا نکند.

HematYar
June 7th, 2010, 23:50
همیشه همین تعصبات بی جا اجازه نداده ما ایرانی ها پیشرفت کنیم . انشالله این فرهنگ غلط یه روزی برداشته بشه و ما با علمی که داریم بتونیم حرف هامونو ثابت کنیم نه از روی چیزایی که اینور اونور شنیدیم یا تعصب بی جا !

iacbook
June 8th, 2010, 00:18
با احترام

همیشه همین تعصبات بی جا اجازه نداده ما ایرانی ها پیشرفت کنیم . انشالله این فرهنگ غلط یه روزی برداشته بشه و ما با علمی که داریم بتونیم حرف هامونو ثابت کنیم نه از روی چیزایی که اینور اونور شنیدیم یا تعصب بی جا !

دوست عزیز چنان حرف می زنید که انگار بنده از جوملا بی اطلاعم و از دیگران شنیدم که این سی ام اس خوبه!!!!!!!!!!!!!

خدا رو شکر مدیرعامل یک شرکت طراحی وب هستم و تا به امروز برای شرکت های زیادی طراحی سایت کردم که بعضیا هم سایتشون رو با جوملا طراحی کردم! اینم یه نمونه : B.T.A med (http://www.btamed.com)
مدیر یکی از سایت های بزرگ پشتیبانی جوملا بوده ام!
مدیر پایگاه تخصصی ایاک بوک هستم!
آموزش های طراحی وب انجام میدم!
اینارو نگفتم که بگم من کسی هستم! گفتم اگه به پای شما نمیرسم ، اما یکمی اطلاعات دارم!

بعد برام خیلی جالبه که مدارک فنی ارائه شده را با تعصب مقایسه می کنید!
شاید بحث نکنید خیلی بهتر باشه

من از دوستانی که میگن وردپرس خوبه و قویه و امکانات داره چندتا سایت نمونه خواستم که امکاناتی بیشتر از یک سایت اطلاع رسانی داشته باشه !
شما وقتی نمیتونید بحث فنی کنید لطف کنید تعصبی عمل نکنید!

شما هستید که به گفته سایت های خارجی گوش میدین و میگین اونا میگن وردپرس خوبه!!! غیر از اینه؟؟؟:77: تاکید هم می کنید و چندین بار هم لینکشون رو ارسال می کنید!!!
لطف کنید از علم خودتون استفاده کنید و از روی چیزایی که اینور اونور شنیدیم یا تعصب بی جا ! حرفتون رو ثابت نکنید!!!!!!!!

TukaNet
June 8th, 2010, 00:35
خوب مثل اینکه بحث بالا گرفت ... حالا ادامه بدیم یا گزارش ؟ :d

بر حسب نظر مدیران رفتار کنیم بهتره ، پس مدیران نظر بدید ...

HematYar
June 8th, 2010, 00:46
اول اینکه بنده صحبتی نکردم که قصد بی احترامی به شما یا دیگر دوستان باشه . تو همین تاپیک نمونه هایی از این تعصب بیجا رو میتونید راحت ببینید . این چیزی هست که همه ما میدونیم . پس نیازی نیست بی خودی سرش بحث کنیم .

درضمن فکر میکنم تمامی نظراتم رو در پست های قبلی تو همین تاپیک عرض کردم . پس دیگه لازم نمیبینم در این باره صحبتی بشه . چون دوستمون مثل اینکه جوملا رو برای سایتشون انتخاب کردند و خب انتخاب شایسته ای هم هست .

سایتی هم که دادید Server not found میده :d

nasa_de
June 8th, 2010, 01:02
از همه دوستان متشکرم و شرمنده تک تک دوستان هم هستم که با ایجاد چنین تاپیکی شاید موجب ناراحتی شدم.
امیدوارم کدورتی باقی نمونه.

iacbook
June 8th, 2010, 02:36
مشکل برطرف شد

منم به نتیجه رسیدم وردپرس بهتره!!! ;;)

ممنون از همه دوستانی که نظر دادند. بحث جالبی بود.

خدمت دوست گرامی cmstalk هم خیلی ارادت دارم و ایشون بدون شک استاد بنده هستند ، می بخشید اگه یکمی برخوردها بجای مباحثه به مجادله کشیده شد ;)

من هم سعی می کنم دانشم رو کامل تر کنم تا بتونم با اساتید مسلط بر سیستم های مدیریت محتوی در حد نظر دادن برسم ;;)
در کل کسی دلخور نباشه - ممنون

Veria
June 8th, 2010, 03:17
لطفا با هم مجادله نکنید و اجازه ندید موضوعی که می تونه منبع مفیدی برای همه باشه به انحراف کشیده
بشه و بسته بشه.
این مورد رو در نظر بگیرید که سلیقه ها متفاوت هست و این همه تنوع در cms ها و سیستم های مختلف
برای جلب سلیقه های مختلف هست.
هرکسی با سیستمی کار میکنه و به امکانات و توانایی های اون آگاه میشه و میتونه راحت تر و حرفه ای تر
با سیستم مطلوبش کار کنه. اما دلیل بر ضعف بقیه سیستم ها نیست.
در نهایت این که بخوایم بگیم کدوم بهتره یه بحث بی نتیجه هست که آخرش فقط به جر و بحث میکشه،
چون هرکی با سیستمی راحت تره و اون رو بهترین میبینه.
بهتره در این موارد دوستان به جای اثبات برتری یک سیستم به سلیقه هم دیگه احترام بذارن و تجربیات و
نظرات خودشون رو اعلام کنن و اگر نمونه مرتبطی هم سراغ دارند معرفی کنند تا کسی که میخواد انتخاب
کنه خودش با توجه به مطالبی که میبینه تصمیم بگیره.

پیروز باشید :)

vPsPersia.COM
June 8th, 2010, 10:57
طرف جوملا نرو ، مثل سگ باگ میده ،

+

هی باید update کنید ، همین طوری ورژن میاد براش

saeidj
June 8th, 2010, 11:54
فقط جوملا

nezar
June 8th, 2010, 12:04
بزارید نسخه 1.6 جوملا پایدار بشه اون وقت بازم بگید وردپرس بهتر از جوملاست هر چند که الان جوملا 1.5 چیزی کم نداره