PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : ثبت اطلاعات مشتری های از سیستم X به whmcs

alizali
June 6th, 2014, 21:32
دوستان و اساتید
یه مشکلی دارم
فرض کنید سیستم قبلی حساب کتاب اصلا دستی بوده
سیستم جدید whmcs پیاده شده

حالا یک مشتری که قبلا هاست و دومین داشته و مثلا تاریخ 6/6/2014 باید تمدید رو انجام بده
چون دومین اش قبلا ثبت شده سیستم بهش اجازه ثبت دومین رو نمی ده
چکار باید کرد که دومین x.com و هاست مربوطه اش به عنوان سرویس های مشتری در نظر گرفته بشه
باتشکر

HiradHost
June 6th, 2014, 22:20
دوستان و اساتید
یه مشکلی دارم
فرض کنید سیستم قبلی حساب کتاب اصلا دستی بوده
سیستم جدید whmcs پیاده شده

حالا یک مشتری که قبلا هاست و دومین داشته و مثلا تاریخ 6/6/2014 باید تمدید رو انجام بده
چون دومین اش قبلا ثبت شده سیستم بهش اجازه ثبت دومین رو نمی ده
چکار باید کرد که دومین x.com و هاست مربوطه اش به عنوان سرویس های مشتری در نظر گرفته بشه
باتشکر

راحت ترین راه و ساده ترین راه اینه که یک بکاپ از اون یوزر بگیری و بعد دامنه رو پاک کنی و دوباره با whmcs دامنه رو بسازی و سپس به صورت دستی تاریخ انقضا رو مشخص کنی و دوباره بکاپ اون طرف رو براش ریستور کنی اگر سریع انجام بدی بیشتر از 2 دقیقه سایت طرف قطع نخواهد بود.

alizali
June 6th, 2014, 22:22
دامنه ای در پنل جدید whmcs وجود ندارد
پاک پاک است
می خواهیم یک مشتری که الان در whmcs ثبت شده و قبلا مشتری ما بوده و مثلا یک هاست و دومین داشته رو این هاست و دومینش را وارد سیستم بکنیم که تمدید سالهای بعد رو از طریق whmcs انچام بدهد
لیکن چون دومین ثبته نمیشه اصلا ثبتش کرد تا بخواهیم تاریخش رو دستی عوض کنیم

sht-design
June 6th, 2014, 22:36
با سلام
شما به راحتی میتوانید از قسمت محصولات مربپط به هر کاربر محصول انتخابی آن را اضافه کنید چه هاست چه دامنه و تاریخ آن را ویرایش کنید

alizali
June 6th, 2014, 22:50
با سلام
شما به راحتی میتوانید از قسمت محصولات مربپط به هر کاربر محصول انتخابی آن را اضافه کنید چه هاست چه دامنه و تاریخ آن را ویرایش کنید

ببخشید
میشه با تصویر مشخص کنید دقیقا کجا؟
من رو اسم کاربر خودم کلیک میکنم
وارد بخش Clients Profile
میشوم
حالا در تب سرویس ها یا دامنه ها باید چه کرد
میخواهم با اضافه کردن محصولات قبلی مشتری سیستم مالی whmcs هم بهم نخورد

sht-design
June 6th, 2014, 22:58
با سلام
متاسفانه بنده الان با موبایل هستم و نمیتونم عکس بگذارم
اگر کاربر دامنه به همراه هاست داره میتونین در قسمت سرویس ها نام دامنه اش رو مشخص کنید
اگر فقط دامنه داره میتونین در قسمت دامنه انجام بدید
همچنین گزینه creat /upgrade/downgrade order شما امکان دارید سر رسید محصول رو تغییر بدید

alizali
June 6th, 2014, 23:13
خوب من الان هاست و دامنه رو برای مشتری ثبت کردم
حالا در قسمت کاربری مشتری می تونه دامنه رو تمدید کنه ولی وقتی هاست رو میخواهد تمدید کنه اولا وقتی کلیک میکنه روی سرویسش گزینه تمدید نمی اید ( مثل دامنه) و وقتی بخواهد هاست رو جدا سفارش بدهد ارور "این دامین در سیستم ما وجود دارد بنابر این مجددا قابل سفارش نیست" می گیرد
احساس میکنم یک جای کار اشتباه است

sht-design
June 6th, 2014, 23:20
لطفا با آی دی بنده در تماس باشید تا اونجا بیشتر بهتون توضیح بدم

alizali
June 7th, 2014, 00:44
مشکل با راهنمایی دوست عزیز boysheer71 حل شد
لازمه دوباره همین جا ازشون تشکر کنم

mobinhost.in
June 7th, 2014, 02:26
دوست من شما به روش دستی می بایست همه سرویس ها رو ادد و زمان اکسپایر رو هم به سیستم بدهید
اینکه قبلا دستی بوده باید در سیستم وارد شود تا سر موعد مقرر برای ایمیل مشتری ارسال فاکتور کند

sht-design
June 7th, 2014, 09:39
دوست من شما به روش دستی می بایست همه سرویس ها رو ادد و زمان اکسپایر رو هم به سیستم بدهید
اینکه قبلا دستی بوده باید در سیستم وارد شود تا سر موعد مقرر برای ایمیل مشتری ارسال فاکتور کند

دوستمون کاری که انجام میدادند صحیح بوده اما متاسفانه به خاطر زبان شیرین پارسی + راست چین شدن مدیریت ایشون گزینه هایی که وجود داشت با مورد روبه رو بود که خوشبختانه چک شد و مشکل ایشون هم حل شد بعد از این ماجرا