دوستان به فرض اینکه یک شرکت ثبت دامنه تعطیل میشود یا به هر دلیلی تمایل نداریم با آنها کار کنیم حالا تکلیف دامنه های com. چه میشود اگر بخواهیم تمدیدشان کنیم بوسیله شرکت دیگری؟
دامنه داخلی و ملی چطور ؟
لطفا توضیح دهید
novin-web
June 6th, 2014, 12:39
سلام
باید انتقال داده بشه به شرکت دوم تا بتونید تمدید کنید
در هر صورت شرکت اول باید در جریان باشه.
Abolijoon
June 6th, 2014, 12:43
درود
در مورد دامنه های ملی خدمتتون عرض کنم نیازی نیست طرف بدونه یا ندونه چون دامنه در نیک شما به ثبت رسیده میتونید با شرکت دیگه که میخواهید منتقل کنید هماهنگ کنید تا رابط مالی رو به اسم اونا تغیر بدید تا بتونن براتون تمدید کنن.
و اما دامنه های بین المللی : اگر پنل اصلی دامنه در اختیار شما باشه میتونید با کدی که در پنل هست دامنه رو به هرجایی که دوست دارید منتقل کنید و اما اگر پنل اصلی رو ندارید باید از فروشنده بخواهید کد انتقال یا پنل اصلی رو به شما بدهند تا انتقال ممکن شود .
موفق باشید.
ProMohammad
June 6th, 2014, 12:58
کدام قسمت پنل باید بروم میشه کمی توضیح بدین دوستان
MihanV
June 6th, 2014, 13:05
توي پنل دنبال transfer domain بگرديد
اگر بگيد از كجا پنل داريد راحت تر ميشه راهنمايي كرد
ProMohammad
June 6th, 2014, 13:13
اقا فرجاد من هم به شما هم تمام کرجی های عزیز ارادت قلبی دارم و شرکت شما در تاپیکم رو ارج مینهم
اما اجازه بدین نگم اسمشون رو چون از خدماتشان انتقاد کردم فقط میتوانم بگویم وطنی هستند و از whmcs فارسی نال شده استفاده میکنند در مورد بخش انتقال دامنه هم فقط انتقال به پنل اینها وجود دارد
مدیریت رابط ها چطور از ان قسمت نمیشود اقدام کرد
storage
June 6th, 2014, 13:16
دوستان به فرض اینکه یک شرکت ثبت دامنه تعطیل میشود یا به هر دلیلی تمایل نداریم با آنها کار کنیم حالا تکلیف دامنه های com. چه میشود اگر بخواهیم تمدیدشان کنیم بوسیله شرکت دیگری؟
دامنه داخلی و ملی چطور ؟
لطفا توضیح دهید
در صورتی که پنل مدیریت دامنه دارید میتوانید دامنه منتقل کنید، در انتقال دامنه تمدید هم می شود. و شما فقط هزینه انتقال پرداخت می کنید.
باید رو table دامین بزنید و کد انتقال رو بردارید از آنجا
ProMohammad
June 6th, 2014, 14:45
domain
status
managed
renewal/expiration date
این قسمتها هستند و یک لینک delete
وقتی روی نام دامنه کلید میکنم :This is the authorization code for ''. You may need this authorization code to perform certain actions i.e.: transfer your domain or change contacts.EXAMPLE CODE:: Authorization code
این کد رو چکار کنم در پنل ریجسترار جدید پیست کنم
iwpanel
June 6th, 2014, 14:55
domain
status
managed
renewal/expiration date
این قسمتها هستند و یک لینک delete
وقتی روی نام دامنه کلید میکنم :This is the authorization code for ''. You may need this authorization code to perform certain actions i.e.: transfer your domain or change contacts.EXAMPLE CODE:: Authorization code
این کد رو چکار کنم در پنل ریجسترار جدید پیست کنم
بله كد روميديد به پنلي كه ميخواددامين اونجا بره انتقالتون انجام ميشه
MihanV
June 6th, 2014, 17:01
اقا فرجاد من هم به شما هم تمام کرجی های عزیز ارادت قلبی دارم و شرکت شما در تاپیکم رو ارج مینهم
اما اجازه بدین نگم اسمشون رو چون از خدماتشان انتقاد کردم فقط میتوانم بگویم وطنی هستند و از whmcs فارسی نال شده استفاده میکنند در مورد بخش انتقال دامنه هم فقط انتقال به پنل اینها وجود دارد
مدیریت رابط ها چطور از ان قسمت نمیشود اقدام کرد
ممنون عزيز لطف داري
نه منظورم پنل دامنه ها بود كه الان ديدم عكس گزاشتيد و مشكل هم حل شده گويا
smh2000
June 20th, 2014, 12:44
دامنه داخلی و ملی چطور ؟
لطفا توضیح دهید
با سلام
شما باید از شرکت اول ایمیل دامنه و کد محرمانه آتروزیشن کد را داشته باشید و با این روش به رجیستار دوم منتقل کنید
برای دامنه آی آر هم فقط از طریق نیک و شناسه ای که صاحب امتیاز دامنه است می توانید این کار را انجام دهید