ورود

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : کانفیگ وی پی اس با vmware

EIMAN_NICE
June 5th, 2014, 21:22
سلام دوستان خسته نباشید ، بنده سرور اختصاصی گرفتم و vmware نصب شده روش با Vsphere یه وی پی اس ساختم روش اما متاسفانه دسترسی به اینترنت نداره با آموزش های انجمن آی پی ها و DNS ها رو هم ست کردم ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ نسخه ویندوز سرور 2008 R2 رو از خود سایت Microsoft دانلود کردم و اضافه کردم ، قابلیت Remote هم فعال نمیشه ،

اگر کسی هست که بتونه کمک کنه یا برام وی پی اس بسازه لطفا بهم پیام بده ، هزینه کافیگ هم پرداخت میشه

storage
June 5th, 2014, 21:28
شما میتونید از تمپلت ها اماده استفاده کنید سرور از کدام دیتاسنتر تهیه کردید؟

Mehran18
June 5th, 2014, 21:31
سلام دوستان خسته نباشید ، بنده سرور اختصاصی گرفتم و vmware نصب شده روش با Vsphere یه وی پی اس ساختم روش اما متاسفانه دسترسی به اینترنت نداره با آموزش های انجمن آی پی ها و DNS ها رو هم ست کردم ، به نظر شما مشکل از کجاست ؟ نسخه ویندوز سرور 2008 R2 رو از خود سایت Microsoft دانلود کردم و اضافه کردم ، قابلیت Remote هم فعال نمیشه ،

اگر کسی هست که بتونه کمک کنه یا برام وی پی اس بسازه لطفا بهم پیام بده ، هزینه کافیگ هم پرداخت میشه

درود . فایروال رو خاموش کنید . ریموت رو فعال کنید کارت شبکه رو چک کنید ببینید مشخصات آی پی رو درست وارد کردید یا خیر ..

بنده در خدمتتون هستم.

EIMAN_NICE
June 5th, 2014, 21:36
تمپلت های آماده رو چطور میتونم استفاده کنم ؟

- - - Updated - - -

از hetzner سرور دارم 24 گ رم

EIMAN_NICE
June 5th, 2014, 21:53
UP

Quality
June 5th, 2014, 22:18
با سلام
بیاید یاهوو راهنماییتون کنم
qc_boss@yahoo.com
باتشکر