سلام دوستان
1- از کجا میشه متوجه شد که دامین ثبت شده حتما و حتما به اسم شخص متقاضی هست و ثبت کننده اون رو به اسم خودش نزده؟ ایا whois کافی هست؟
2- سوال بالا برای زمانی که مالک دامنه بخواد اسمش در Whois بالا نیاد چگونه هست؟
3- در صورتی که به موعد اتمام تاریخ ثبت ثبت کننده دامنه از واریز وجه برای تمدید دامنه پول رو واریز نکنه آیا میشه شخص و یا از شرکت های هاستینگ دیگه این وجه رو برای مالک واریز کنند؟
4- در صورتی که در وبسایت مربوطه بخوام نرم افزار های بسیار گران قیمت و نایاب رو بفروشم که قیمت اصلی اونها شاید چند صد هزار دلار و ... باشه , ایا دامین از مالکیت بنده خارج میشه؟
5- با وجود شرایط سوال 4 در تمدید دامنه به مشکل برنمیخورم؟
TukaNet
June 7th, 2010, 01:38
1 - برای مالکیت به هویز و ... تکیه نکنید ، حتما پنل مدیریت دومین رو از ثبت کننده بگیرید
2 - در داخل پنل دومین گزینه ای به نام whois privacy هست که اگه فعال بشه مشخصات رو پنهان میکنه
3 - بعد از تاریخ ثبت حدود 40 روز طول میکشه تا دومین کاملا آزاد بشه و در این مدت کسی به جز ثبت کننده اول نمی تونه پرداخت کنه !
4 - این موارد اصلا مهم نیست ! رو دومینتون هر فعالیتی که مایل باشید میتونید انجام بدید
5 - نه خیر ، مشکلی نخواهید داشت
1eng.ir
June 7th, 2010, 01:46
در مورد حیات یک دامین:
http://www.parsimg.com/uploads/12758589111.gif (http://www.parsimg.com/)
nasa_de
June 7th, 2010, 01:50
1- من مشتری هستم و دامین رو عرض میکنم تا کسی برام ثبت کنه ایا اگه اون ثبت کننده به هنگام اتمام زمان دامین پول رو واریز نکنه میتونم خودم واریز کنم یا کس دیگری این کار رو برام انجام بده؟
2- ثبت کننده حق دخل و تصرف در دامنه رو داره؟
3- اگه من دامنه رو به اسم خودم ثبت نکنم مشکلی پیش میاد؟
4- من خودم میتونم پرداخت بین المللی داشته باشم آیا خودم میتونم دامنه رو ثبت کنم؟
5- بحث تحریم ها در دامنه ها چگونه اثر میکنه؟
1eng.ir
June 7th, 2010, 01:53
1. میتونید Move کنید به یه جای دیگه. از اونجا تمدید کنید.
2. خیر
3. Name.Com ;)
4. مثه هاست و سرور میمونه. سعی کنید متوجه نشن ایرانی هستی ;)
nasa_de
June 7th, 2010, 01:58
Name.Com
برای سوال 3 بود یا 4
nimafire
June 7th, 2010, 01:58
1- اگر در پنل شما باشد . بله
2- بسته به قوانین شرکت ثبت کننده و سرویس دهنده داره (تجربه هایی در این زمینه داشتیم)
3- نه مشکلی پیش نمیاد
4- بهتر هست بزارید شرکت ثبت کننده برای شما انجام بدهد
5- بسته به سرویس دهنده دامنه متفاوت هست. به طور مثال godady کاملا با تحریم هماهنگ هست.اما مثلا دایرکت ای مشکلی با ایرن ندارد و اصلا جای نگرانی نیست
1eng.ir
June 7th, 2010, 02:03
Name.Com
برای سوال 3 بود یا 4
ساعت 2 ـه اشتباهی دیدم :d
3. مشکلی پیش نمیاد
4. Name.com
nasa_de
June 7th, 2010, 02:08
برای دامنه .ir میشه کاری کرد مشخصات در whois بالا نیاد؟
1eng.ir
June 7th, 2010, 02:23
برای دامنه .ir میشه کاری کرد مشخصات در whois بالا نیاد؟