توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اشغال نا خواسته فضای هاست
filasufya
June 5th, 2014, 12:35
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من روی هاستم دو تا اسکریپت نصب کردم.یکی whmcs و دیگیری هم اسکریپتی که یکی از دوستان نوشته بودن و کارش بررسی کنتور های تحت وب بود که اسکریپت بسیار سبکی بود.از اون روز فضای هاست من هر روز یک یا دو مگابایت اشغال میشد تا الان که هاست کلا پر شده.
کسی میدونه این مشکل ناشی از چی میتونه باشه؟
Iran Tech
June 5th, 2014, 13:12
سلام دوستان
وقت همگی بخیر
من روی هاستم دو تا اسکریپت نصب کردم.یکی whmcs و دیگیری هم اسکریپتی که یکی از دوستان نوشته بودن و کارش بررسی کنتور های تحت وب بود که اسکریپت بسیار سبکی بود.از اون روز فضای هاست من هر روز یک یا دو مگابایت اشغال میشد تا الان که هاست کلا پر شده.
کسی میدونه این مشکل ناشی از چی میتونه باشه؟
داخل cpanel از قسمت disk space usage میتونید ببینید که کدوم قسمت از هاستتون داره اشغال میشه.
اگر ادمین هستین که از دستور زیر در ssh میتونید این مورد رو ببینید.
du --max-depth=1 /home/ | sort -n -r
به جای /home میتونید مسیر اکانت هاستتون رو قرار بدین.
#elahe#
June 5th, 2014, 17:47
فایل لاگ رو هم دریابید
MajorHost
June 5th, 2014, 19:25
مربوط به فایل error_log هست. چک کنید
بعد اگه از سی پنل استفاده میکنید میتونید از قسمت disk usage هم کمک بگیرید. معلوم میکنه حجم از کجا پر شده
اگر دایرکت ادمین هستید ، احتمالا از ایمیل خود سیستم هست.
emperor3508
June 5th, 2014, 19:37
به احتمال زیاد از فایل error_log هست
چک کنید ببینید چقدر فضا اشغال کرده ؟
- - - Updated - - -
به احتمال زیاد از فایل error_log هست
چک کنید ببینید چقدر فضا اشغال کرده ؟
filasufya
June 6th, 2014, 23:48
داخل cpanel از قسمت disk space usage میتونید ببینید که کدوم قسمت از هاستتون داره اشغال میشه.
اگر ادمین هستین که از دستور زیر در ssh میتونید این مورد رو ببینید.
du --max-depth=1 /home/ | sort -n -r
به جای /home میتونید مسیر اکانت هاستتون رو قرار بدین.
disk space usage رو چک کردم Logs/ مقدار 22.34 مگابایت فضا اشغال کرده که به نظر زیاد میاد.در این حالت باید چی کار کرد؟
- - - Updated - - -
error_log رو از کجا باید پیدا کرد؟
از سی پنل استفاده میکنم
#elahe#
June 19th, 2014, 19:44
disk space usage رو چک کردم Logs/ مقدار 22.34 مگابایت فضا اشغال کرده که به نظر زیاد میاد.در این حالت باید چی کار کرد؟
- - - Updated - - -
error_log رو از کجا باید پیدا کرد؟
از سی پنل استفاده میکنم
تو همون public_html هست
یه فایل متنی هست با اسم error_log
فقط سعی نکنید باز کنید این فایلو
چون از طرف هاستینگ تذکر دریافت میکنید که از منابع بیش از حد مجاز استفاده کرده اید :دی
viva
June 19th, 2014, 20:15
بستگی به هاست شماداره حتما از جای خوبی هاست نگرفتی شما فایل لاگ هم پاک کنی و حرف های دیگه باز میبینی که صبح 100 مگ هاست داری تا شب 90 مگ پر میشه