PDA

توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : اجاره سرور از هتزنر

hooman1374
June 4th, 2014, 19:17
سلام
دوستاني كه تجربه كار با ديتاسنتر هتزنر رو دارن لطفا بگيد براي اجاره سرور نياز به مدارك خاصي هست يا خير؟
در ضمن حسابي كه باهاش پرداخت ميشه اگر به نام كسي ديگه باشه مشكل سازه ؟
و اينكه روابطش با ايرانيا چطوره؟

mhiizadi
June 4th, 2014, 19:21
1- پاسپورت ؛ کارت پرداختی
2- آره
3- خوبه

tadbir
June 4th, 2014, 20:16
سلام
دوستاني كه تجربه كار با ديتاسنتر هتزنر رو دارن لطفا بگيد براي اجاره سرور نياز به مدارك خاصي هست يا خير؟
در ضمن حسابي كه باهاش پرداخت ميشه اگر به نام كسي ديگه باشه مشكل سازه ؟
و اينكه روابطش با ايرانيا چطوره؟
با سلام و احترام
براساس 3 سال همکاری با این دیتاسنتر
1-مدرک برای بازکردن پنل پاسپورت
2- دوستان زیادی هستند که پراخت را انجام می دهند با پی پال و یا ویزاکارت به اسم خودتان هم نباشد مشکلی نیست
3-رابطه مناسب به شرط آنکه از پس ابیوزها و نحوه تعامل و پاسخگویی با آن ها برآیید
============
آی پی اصلی یکی از سرورهای مشتریان را بسته بودند و می گفتند اسپم ارسال کرده، در صورتیکه 7000ایمیل دریافت کرده بود نه ارسال!!!
49 ایمیل رد و بدل کردیم و ثابت کردیم کار اسپمر نبوده و بعد از 3 روز مذاکره unblock کردند.

===============

=============
دارای نماد اعتماد
دارای 8 ایزو و گواهینامه بین المللی
موفق باشید

mobinhost.in
June 6th, 2014, 03:37
با سلام
ديتاسنتر هتزنر براي ثبت نام نياز به پاسپورت دارد
اگر خودتون هم نداريد پنل روًبه نامً بستگان باز كنيد كه پاسپورت دارن
براي پرداخت هم از پيمنتر هاي داخل انجمن كمك بگيريد
سوم با كشور ايران و يا كشوري خارج از اروپا ثبت نام كنيد
چون ماليات اروپا رو در اين صورت ازتون نميگيرن

سوالي بود در خدمت شما هستم

ServerDL.com
June 6th, 2014, 04:20
1- پاسپورت
2- با هویت ایران و اروپا ثبت نام کنید
3- برای پرداخت هم از دوستان معتبر استفاده کنید !
صلاحیت پیمنتر از همه چیز مهم تر می باشد !

elipihost
June 6th, 2014, 06:35
با 1 سال سابقه از هتزنر
پرداختشو با پی پال
پاسپورتم لازم داره
با ایران هم خوب برخورد میکنه

behnamy01
June 20th, 2014, 14:19
سلام دوستانی که بالاتر به سوال استارتر جواب دادید. در رابطه با همین بحث یک سوال داشتم، من دانشجوام و پاسپورت ندارم فلن و شما گفتید که برای ثبت نام پاسپورت اجباری هستش؟ خب تکلیف چیه؟
الان یک سری از دوستان هستن که حساب پی پال میفروشن، فکر کنم بعضی هاشون هم حساب رو به اسم یک بدبخت بیچاره ای مثلا توی یک کشور دیگه حساب رو باز میکنن، یعنی تونستن یک سری مدارک مثل قبض و این چیزا ازش گیر بیارن و به اسم اون فرد یک حساب بسازن و وریفای کنن. الان من برم از این دوستان از این مدل حساب ها بخرم و بعدش به اسم صاحب حساب برم هتزنر ثبت نام کنم و سرور بخرم، اصلا میشه این کار؟ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

RoobinaServer
June 20th, 2014, 14:32
سلام دوستانی که بالاتر به سوال استارتر جواب دادید. در رابطه با همین بحث یک سوال داشتم، من دانشجوام و پاسپورت ندارم فلن و شما گفتید که برای ثبت نام پاسپورت اجباری هستش؟ خب تکلیف چیه؟
الان یک سری از دوستان هستن که حساب پی پال میفروشن، فکر کنم بعضی هاشون هم حساب رو به اسم یک بدبخت بیچاره ای مثلا توی یک کشور دیگه حساب رو باز میکنن، یعنی تونستن یک سری مدارک مثل قبض و این چیزا ازش گیر بیارن و به اسم اون فرد یک حساب بسازن و وریفای کنن. الان من برم از این دوستان از این مدل حساب ها بخرم و بعدش به اسم صاحب حساب برم هتزنر ثبت نام کنم و سرور بخرم، اصلا میشه این کار؟ چه مشکلاتی ممکنه پیش بیاد؟

با سلام

تکلیف شما که پاسپورت ندارید این هست که از کسایی که پنل دارند خرید کنید مثل بقیه. قرار نیست همه پاسپورت و پنل داشته باشند که.

دقت کنید که مشکل فقط پاسپورت نیست نحوه کار با دیتاسنتر و نحوه پاسخ دادن به ابیوز ها و ... هست، پاسپورت فقط برای شروع کار هست.

در مورد نحوه پرداختی هم که گفتید مشکل زیادی پیش نمیاد فوقش شک کنند کل پنل و سرورهاتون میره رو هوا.

یا حق

Ahmad110
June 20th, 2014, 14:38

ترجمه رسمي كارت ملي يا شناسنامه با مهر وزارت خارجه رو هم قبول ميكنن .
براي پرداخت هم از دوستان كمك بگيريد

Sent from my iPhone using Tapatalk

behnamy01
June 20th, 2014, 14:44
ترجمه رسمي كارت ملي يا شناسنامه با مهر وزارت خارجه رو هم قبول ميكنن .
براي پرداخت هم از دوستان كمك بگيريد

سلام. اولا تشکر میکنم که پاسخ دادید. مشکلم همینجاست که دوست ندارم هر دفعه واسه پرداخت ارزی از کسی کمک بگیرم چون هم احتمالش هست که سرم کلاه بره، هم اندکی باید گرونتر واسه هر دلار پول بدم، هم وقتم گرفته میشه که منتظر پرداخت شدن توسط ایشون باشم. چون من هر ماه باید پول یکی دو تا سرور رو بدم، پول چند تا مثلا اکانت دانلود سرورهای خارجی بدم، پول یک پلاگین پرمیوم رو که خریدم رو بدم، هر مدتی شاید یک اسکریپت یا پلاگینی هم خریدم، به نظر شما منطقی نیست حداقل یک پی پال وریفای شده واسه خودم بخرم؟

Ahmad110
June 20th, 2014, 14:48
نه منطقي نيست
پرداختهاي هتزنر رو نميشه با بالانس پرداخت كرد و حتما بايد از كارت يا حساب بانكي كش بشه .
بنده حساب پي پل وريفاي شده با ٢ سال سابقه فعاليت دارم اما بيشتر پرداختهام رو با واسطه انجام ميدم

itech
June 20th, 2014, 14:54
بهترین کار اینه که 1 میلیون هزینه کنید و مستر کارت بگیرید با حساب بانکی به نام شخص که خوب اینم پاسپورت میخواد در هر صورت پاسپورت رو باید گرفت
پاسپورت هم چیزی هزینه نداره حدود 60 تومن

Ahmad110
June 20th, 2014, 14:57
بهترین کار اینه که 1 میلیون هزینه کنید و مستر کارت بگیرید با حساب بانکی به نام شخص که خوب اینم پاسپورت میخواد در هر صورت پاسپورت رو باید گرفت

ايشون حتي كارت هم بخره بازم مشكلات شارژ حساب رو داره ، بهترين و مقرون به صرفه ترين راه ، پرداخت توسط افراد معتبره

RoobinaServer
June 20th, 2014, 15:20

کارت هم خرید بشه بعد درگیر محدودیت های کارت هستند و این که هر دفعه بخواهند شارژ کنند مثلا 10 هزار یورو یا 10 هزار دلار که نیست فوقش شخص عادی 500 تا 1000 دلار شارژ میکنه و هزینه کارمزد چنین شارژی سر به فلک میکشه.

اصلا برای یک شخص ایرانی عادی به نظر بنده درست نیست چنین کاری بکنه این مورد برای کسایی صرف میکنه که 24 ساعته پرداخت انجام میدهند مثل صرافی ها و ...

یا حق

- - - Updated - - -

سلام. اولا تشکر میکنم که پاسخ دادید. مشکلم همینجاست که دوست ندارم هر دفعه واسه پرداخت ارزی از کسی کمک بگیرم چون هم احتمالش هست که سرم کلاه بره، هم اندکی باید گرونتر واسه هر دلار پول بدم، هم وقتم گرفته میشه که منتظر پرداخت شدن توسط ایشون باشم. چون من هر ماه باید پول یکی دو تا سرور رو بدم، پول چند تا مثلا اکانت دانلود سرورهای خارجی بدم، پول یک پلاگین پرمیوم رو که خریدم رو بدم، هر مدتی شاید یک اسکریپت یا پلاگینی هم خریدم، به نظر شما منطقی نیست حداقل یک پی پال وریفای شده واسه خودم بخرم؟

به هر حال چه کارت بگیرید چه با واسطه پرداخت کنید باید کارمزد را پرداخت کنید چه بسی که با واسطه ارزانتر در میاد براتون.

tadbir
June 20th, 2014, 15:33
با سلام و احترام

1- شما برای پرداخت می توانید یک حساب شرکتی در اروپا باز کنید و پرداخت های خودتان را با اطمینان 100درصد پرداخت نمایید. البته این موضوع مراحل زیادی هم دارد.
2- از طریق دوستانی که حساب شرکتی دارند یا واسطه پرداخت هستند (البته از نوع مطمئن) استفاده نمایید.
3- حساب های شخصی و پی پال وریفای شده که بعضی از افراد ارائه می کنند در پرداخت های ارزی در دیتاسنترها مشکل پیدا می کنند.

موفق و پیروز باشید

itech
June 20th, 2014, 17:51
ببخشید ولی فکر میکنم بعضی از دوستان بجای راهنمایی دارن کمی تبلیغات ارائه میکنن
الان شرکت های معتبری هستن مثل ایرانیکارد که خیلی راحت میشه با 285 دلار این کارت رو خریداری کرد با حساب بانکی شخصی
و بعدشم بدون کارمزد کارت ها رو با دلار 3200 شارژ کرد
الان همه هاستینگ هایی که با دیتاسنتر ها کار میکنن خودشون پرداختهاشون رو انجام میدن غیر از این نمیتونه باشه
اینجوری هم امن تر هست و به نام خود شخص پرداخت میشه هم سریعتر و با خیال راحت تری این کار انجام میشه
کسانی هم که میگن اینطوری نیست مطمئن باشید خودشون از همین راه کار دارن استفاده میکنن.