توجه ! این یک نسخه آرشیو شده میباشد و در این حالت شما عکسی را مشاهده نمیکنید برای مشاهده کامل متن و عکسها بر روی لینک مقابل کلیک کنید : نظر شما در مورد burst.net
alborzgostar
June 6th, 2010, 19:43
سلام . میخوام از burst.net سرور اختصاصی یخرم کسی با اینجا کار میکنه سرعت؟ پشتیبانی؟
برای ارایه وی پی اس میخوام ! سرعت شبکه چطوره؟
fastserver.ir
June 6th, 2010, 20:11
سلام
من یه چند ماهی باهاشون کار کردم و دو تا سرور داشتم. توصیه می کنم باهشون کار نکنی.
خیلی به کپی رایت گیر میدن! شدیدا به تورنت حساسند . اگر از یکی از ip ها شکایتی بشه یا تخلف مربوط به تورنت باشه کل سرورت رو ساسپند می کنند تا رسیدگی کنی!!
سرعت دانلود و آپلود روی رپید شیر و سرور های اروپا کمه و بیشتر از 1 مگ نمیشه. ( اکثر دیتا سنتر های امریکایی این مشکلو دارند )
آپتایم زیاد خوبی هم نداره.
پشتیبانی زیاد خوب نیست.
ضمنا مشکل تحریم با ایران هم وجود داره.
یکبار برای یکی از سرور های ما مشکلی پیش اومد و دیتا سنتر حاضر نشد بکاپ سرور رو به ما پس بده . با کلی دعوا و شکایت کشی در انجمن های خارجی و یک هفته دوندگی اخر با پرداخت 100 دلار بکاپ رو دادند.
خلاصه درسته که ارزونتر از جاهای دیگه ست ولی ریسکش خیلی بالاست. :ی
alborzgostar
June 6th, 2010, 20:20
مرسی !
سرور اختصاصی با پهنای باند بالا و قیمت مناسب کجا ها رو پیشنهاد میکنید؟
vPsPersia.COM
June 6th, 2010, 20:30
Fdc
fastserver.ir
June 6th, 2010, 20:51
مرسی !
سرور اختصاصی با پهنای باند بالا و قیمت مناسب کجا ها رو پیشنهاد میکنید؟
اگه سرور از امریکا می خوای ، caro توصیه میشه. البته قیمتش یکم بالاست ولی کیفیش عالیه. ولی اگه برای سرعت دانلود و آپلود برات مهمه مخصوصا اینکه یوزرات کارشون با آپلود رو رپید و ... هست توصیه میشه از دیتا سنتر های اروپایی سرور بگیری.
MagicVps.Com
June 6th, 2010, 21:06
برای دانلود و اپلود فقط سروهای اورپایی
در مورد این دیتا سنتر هم باید بگم که درصورتی که شکایتی از یک ایپی بشه کل سرور تعطیل میشه من 3 ماه سرور داشتم اخرش فرار کردم
در ضمن پورتش هم اشغاله من اکثر وقتها صبحها مشکل داشتم با پورت سرور شروع میکرد به تایم اوت و صدای مشترها در امده بود من هم برای همیشه قیدش زدم
در ضمن توی انجمن یک تاپیکی بود الان نمیدونم لینکش کجاست در مورد این دیتا سنتر بحث شده داخلش زیاد
اصلا توصیه نمیشه حتی اگر مجانی باشه بده سرور با مشکلاتی که داره